לאורית!!!!!!!

אור/2

New member
לאורית!!!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

מה חדש? מה עם אמא שלך, ואיך את מתמודדת? התקופה המגעילה של בית - חולים, לא קלה. מקוה בשבילך שתעבור מהר. אל תחששי לבקש עזרה מהילדים,בתקופה כזו חייבים להעזר אם צריך. שנשמע רק בשורות טובות. יום טוב!!!!!!

אורית...2

New member
אור שלום !! הרגע חזרתי ממנה ../images/Emo101.gif

היא מרגישה הרבה הרבה יותר טוב ,שינו לה את השעות של הכדורים ,עושים לה פיזיוטרפיה, מלמדים אותה ללכת....בקיצור הטיפול בה מצויין, והכי חשוב מה שהיא כל הזמן אומרת....ש"כל הרופאים צעירים וחמודים." והיא אוהבת את כולם , אבל באמת ממש השינוי בולט לטובה !!!והיא תשאר עד אחרי שבת לראות שהכל בסדר...אני עייפה, אבל הילדים עוזרים (קצת....)וזהו אני רואה שאיחלת לי יום טוב....חבל שבאמת לא היה כזה !!! נקווה שמחר יהיה......

RomiVais

New member
אורית יקרה!! ../images/Emo24.gif

חבל שלא היה לך יום טוב באמת!!! אני שמחה לשמוע שאמא שלך מרגישה טוב יותר ושיש שיפור, אלה חדשות ממש נהדרות!! זה חשוב שהיא אוהבת את כל הרופאים
ככה ההרגשה הכללית בטח טובה יותר מאשר אם זה היה אחרת!! אני בטוחה שאת עייפה, מקווה שאת שומרת על עצמך ונחה מספיק!! שיהיה לך לילה טוב ויום נפלא מחר!! אמן אמן!! המון חיבוקים
רומי

אורית...2

New member
רומי !!! ../images/Emo24.gif

בוקר טוב !!! יורד גשם גם באילת??? התכוונתי שהיה אתמול "יום רע..." בגלל החדשות !!! לי אישית...לבוא לבית חולים ולראות את אמא שלי הולכת לבד !!!! וצוחקת (אולי בגלל שהנינות שלה בדיוק הלכו ממנה...והיא היתה מלאה סיפורים עליהם..) והשיפור הנפלא במצבה הגופני...מה צריך יותר מזה..הבאנו אותה לב"יח על הידיים (הבן לי עם אבא שלי) וכשבאתי היא הלכה אלי לבד !!! אולי לא לפתוח רדיו ולהקשיב לחדשות???... אני התרשמתי ממש לטובה מהבית חולים הזה !!! אני מבינה שאין פה בפורום הרבה שמטופלים שם (באיכילוב) אף על פי ששאלתי את אמא שלי אם יש חולים עם המחלה שלי ? והיא אמרה שיש 3 שבאים מקבלים משהוא בעירוי והולכים הביתה (כנראה קורטיזון...) שיהיה לנו באמת יום נהדר
עם הרבה הרבה גשם !!! ורק חדשות טובות ברדיו, ובכלל...

RomiVais

New member
היי שוב אורית!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

לא, ממש ממש לא יורד פה גשם... נהיה טיפה קריר בערב אבל אנחנו עדיין עם המזגן פה...
לגבי אתמול, והחדשות, באמת מעציב...
בכל מקרה דאגתי שאולי היה לזה קשר אישי... אי אפשר לא לפתוח רדיו, אבל גם לא מומלץ לתת לדברים להשפיע עלינו יותר מדי... אני כל כך שמחה לשמוע על השינוי האדיר במצבה של אמא שלך!!
שרק ימשיך כך!! את בטח מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו, אה? יום נפלא גם לך יקירתי, המון חיבוקים
רומי

למעלה