לאורי .... ואלון..... וגם ליתר חברי

לאורי .... ואלון..... וגם ליתר חברי

אתם יודעים למה אני לא מזיין ברחוב או בכיכר או באיזשהו קניון..... היות ואז כול אחד היה מציע לי מה לעשות.... ועכשו.. צא ולמד על כול הערות שכותבים כאן לגבי הפירסומות.. המשיכו לנהל את הפורום .. כול הכבוד לכם על מה שאתם עושים.. והיו ברוכים בהמשך דרכם לניהול הפורום הנוכחי..

מיגדלור

New member
ואללה לא הבנתי...!!

ממש,ממש לא הבנתי מה ענין הכיכרות,הקניונים והפרסומות לתכני הפורום...!! אשמח באם משהו מהותיקים יואיל להבהיר.

rondadon

New member
הסבר...

זהו פתגם מוכר של מורה דרך... פירושו - תמיד שאתה תעשה משהו יהיו אנשים שיבקרו אותך וינסו לתת לך דרכים חלופיות...אתה..פשוט אל תקשיב ותלך בדרך שאתה חושב....

חץ הכסף

New member
מורה ולייזר זה לא קשור כלל לעיניין

מה קשור עניין הפרסומות בפורום לעבודתם הברוכה של אוריא ואלון? האם יש ספק למשהו שאוריא ואלונפס עושים את עבודתם נאמנה ועל הצד הטוב ביותר ?! לדעתי לא! וכנראה שגם ליתר חברי הפורום דעה דומה. מאחר ואני סבור כי עניין הפרסומות בפורום לא נקבע ע"י מנהלי פורום הדיג אלא ע"י מנהלי תפוז, אין זה עניין של מתן עצות למנהלי הפורום אלא נסיון לגיטימי להשפיע דרכם על אנשי תפוז למזעור נזקים. קרא שוב בעיון את מקבץ ההודעות בנושא הפרסומות למטה בדף זה, המתחיל בנושא: "פורום תפוז\ אופנועי שטח\ פורום" מתאריך\שעה 23:48 15/01 וגם את הודעתו של ניר ברנר ותבין שהכוונה היא למזער או לסלק את מטרד הפרסומות (שלא קיים במרבית בפורומים האחרים) וכל הכוונה היא שמנהלי הפורום ישתדלו אצל הנהלת תפוז לשנות את המצב. אני מצאתי דרך לסלק את הפרסומות ואיני רואה אותם יותר על המסך אך אם לך ולאחרים הפרסומות אינן מפריעות אז גם זה בסדר ומותר, אך אם הפרסומות מפריעות גם לך, השמע קולך בנדון. ולבד מזאת, ביום שישי אחה"צ ועד השקיעה דגנו 24 פלמידות וטונית אחת. ושיהיה גם לכם דיג מוצלח בשבת.

למעלה