לאורי14 תתן תקצירים לפרקים!

togapi

New member
לאורי14 תתן תקצירים לפרקים!

תכתוב בבקשה מה קורה בכל פרק שאתה מקבל! מי שלא רוצה לדעת שפשוט לא יקרא את ההודעה!

אורי.14

New member
מי שלא רוצה לדעת מה יקרה, שלא יקרא

אוקי הפרק הראשון בעונה- Pokemon water wars החבורה מגיעה לאי שהמכבי אש שם הם כל הפיתוחים של סקווירטל, וצוות רוקט תופס את כל הוורטרטלים ואת הסקווירטל של אש 2. Pokemo food fight החבורה מגיעים לאי והם לא יכולים לעזוב אותו בגלל שיש סופה. באמצע קרב, הפוקדור של סנורלאקס נשבר, והוא יוצא ולא יכול להכנס בחזרה. בגלל הסערה, לא יכולה להגיע אספקת אוכל לאי, וסנורלאקס רעב.. (אני לא אגלה את הכל...) 3. Double Trouble. אש מגיע לאי עם התג הרביעי של ליגת תפוז, שבו הקרב הוא שני פוקימונים בו-זמנית, נגד השני פוקימונים השניים. כשאחד מהם מתעלף, אותו מאמן מפסיד. צ`ריזארד+פיקצו נגד אלקאזאם+מרוואק. 4. the wacky watcher פרק די גרוע... החבורה נתקלת בים בפרופסור שחוקר מספר שנים את המג`יקרפים, ויחד איתו הם מגיעים לאי שבו הם מגלים סוד בקשר למג`יקרפים... שם הם מתפתחים. וכמובן, צוות רוקט מנסה לתפוס את כל המג`יקרפים. 5.The stun spore detour ממש בהתחלה, טרייסי מצייר ויילפלום פראי. אש שרץ עליו, מעד , ושניהם נפלו לתוך האבקנים של ווילפלום. הפרח שיתק אותם עם אבקתו בטעות, ומיסטי צריכה להשיג להם צמחי מרפא שלפי מה שמאמינים, ליד הצמחים הללו ישנם תמיד פוליווגים. במקביל, ג`סי גם משתתקת מווילפלום ולכן ג`יימס ומיאו צריכים להשיג צמחים גם. (במהלך הפרק פוליווג מצטרף אל מיסטי) 6. hello pumello! החברה מגיעים לאי של ליגת תפוז, ושם אש מתחרה על הגביע, נגד מאמן חזק במיוחד, שיש לו: Ditto, Venusaur, Gengar,Onix,Elektabuzz והאחרון וחזק במיוחד Dragonite. חלק א. 7. חלק ב, Enter The Dragonite. החלק השני שברובו מתנהל הקרב נגד דרגונייט החזק. והמנצח הוא: ******. אני לא אגיד, כדי לא לקלקל, כי כמו שראינו בליגה, התוצאה לא תמיד ברורה. אז אם מישהו ירצה, שישלח הודעה פה שהוא רוצה לדעת ואני אגיד לו. 8. Viva Las Lapras. במהלך שייט על לפרס, החבורה נתקלת בלהקה הקודמת שלה. הלהקה מסרבת לצרף אותה בחזרה, מפני פחדם מבני אדם. לאחר שאש מציל אותם מעשרות טנטקרולים של שודדי ים, הלהקה מקבלת בחזרה את לפרס, ובצער ויגון, לפרס עזבה את אש. אוקי, אז אלה כל הפרקים שלי יש בינתיים+הסרט השני. אני אשתדל להוריד עוד השבוע

אורי.14

New member
אני לא אוריד- אני כבר הורדתי מזמן

כבר לפני חודשיים הורדתי את זה ואגב, גם את הסרט הראשון הורדתי לפני שזה הגיע לארץ

togapi

New member
גם אני ראיתי את הסרט השני כבר

גם אני ראיתי כבר את הסרט השני אבל לדעתי הראשון יותר יפה

pokegirl

New member
הממ...

תגיד לי בבקשה מאיפה הורדת את הסרט... אם אתה יכול כמובן...

למעלה