לאורן הקטן

• פותח הנושא ykny
  • פורסם בתאריך

ykny

New member
לאורן הקטן

אורן הקטן... חזרת ושוב הלכת, אבל נפרדת בכבוד ובדרך אצילית ומחוייכת. אתה מתוק. לא נורא, תוסיף את זה לרזומה ואנחנו עוד נשמע עליך.

raift

New member
בפעם הקודמת שאורן עף...

בפעם הקודמת שאורן עף כתבתי כאן תגובה, אז מכיוון שזה עבד החלטתי לנסות שוב. הפעם בניגוד לפעם הקודמת היית ממש טוב אורן, אומנם שמעתי רק את החלק הראשון שלך בתוכנית אבל הייעוץ שלך היה מצויין!!! ובטח הרבה יותר טוב מהמתמודד היחידי האחר ששמעתי (שחר) שהיה ממש גרוע (לא ברור איך אתה חושב שהוא הומו, הומו בחיים לא היה מדבר בצורה כל כך גרועה). לא ברור מה כבר עשית בהמשך התוכנית שגרם למושיק טימור לצאת נגדך (מה קרה לאחוות קרית אונו?), אבל זה לא יעזור, אם תרצה (או לא), אתה תחזור שוב לתוכנית, כי הם לא יכולים בלעדיך. אולי הסיבה האמיתית שעפת היא שהחברים שלך, יש להם חיים, ואין להם זמן להצביע לך (מה זה אומר עלינו?), בניגוד לשאר המתמודדים. נראה לי שהחברים שלהם שמצביעים להם הם היחידים שמשתתפים בהצבעות, אחרת למה לא אומרים את מס' ההצבעות אלא באחוזים. בייניש, מה קורה איתך, ממך ציפיתי להצביע, אתה בכלל קורא את זה? בכל מקרה שיהיה בהצלחה, נ.ב. אתה באמת הולך להכניס את התחרות הזאת לקורות חיים? נראה לך שזה יכול לעזור?

raift

New member
כבר ממזמן לא עם קוקו

השתנו הרבה דברים יונתן מאז שנטשת אותנו - להשמך לימודים אפורים ללא כל חוש הומור (איך אתה מצליח לישון בלילה?) שיהיה לך המון בהצלחה (זה נראה יותר ריאלי מאשר לאחל את זה לאורן), וד"ש משגב.

orengolan

New member
טוב שלא הקשבת לחלק השני...

ותישאר בהאזנה, יש פה כמה פייבוריטים שאני רוצה שתעזור לי להצביע להם... יונתן הוא רק אחד מהם. תגייס לי את כול החנונים שלמדו איתנו, ותצביעו למי שאני שבא לי שימשיך.

למעלה