לאורן ול-sunset night

לאורן ול-sunset night

אורן, אם אני מציינת במפורש, שאני לא מחבבת נסיונות חדירה לחיים הפרטיים שלי, ואתה מעז ומעלה את שהעלית, אל תטרח לפנות אליי יותר, גם לא בשביל להתנצל, כי בושה וחרפה היא לך, אם אתה חושב, שזה נושא להתלוצץ עליו. על הערה מסוג זה אין סליחה! - מצטערת, שביקשתי להתיידד איתך, אתה מהמזלזלים בכבודו של האחר, התרחק ממני. אין כפרה על מה שעשית, אני אישית רואה בהתבדחות שלך דבר המעיד על אדם רמאי ושרלטן. אינך יודע לכבד את המרחב הפרטי שלי, אינך ידידי עוד! sunset night, מצטערת אם הבנת את הצגת דעותיי ועמדותיי האישיות כתקיפה פרטית, לא זו הייתה הכוונה, אלא להיפך, התכוונתי לחזק את דבריך. סליחה אם שכחתי לכתוב, שזו כוונתי בתגובה שלי לדבריך. כן, גם אני טועה. אינני מתייחסת אליך, כאדם המחפש על מה לריב, אלא כאדם המבקש להגן על דעותיו.

leper

New member
יקירתי ../images/Emo39.gif

צר לי לראות איך מילים פשוטות (שלא נראה כי נאמרו בכוונות זדון) מטלטלות את עולמך כסופה... את הוא מקור המבטחים לכוחך, ואין סיבה כי בנדיטים יפרו את שלוותך...

leper הנחמד...

כשאני מציעה לאדם את ידידותי ואת תמיכתי, הדבר האחרון, שאהייה מוכנה לקבל הן מילים ורמזים מהסוג הזה ועוד בפרהסיה. הרמז עצמו הוא בוטה ומכוער, והדבר האחרון, שאני מוכנה לקבל ולהכנע לו, היא בוטות גסה ומכוערת. פעם הייתי מוכנה לשתוק, ושתקתי הרבה דברים, וזה מה שהעיר רכילות מאוד מכוערת סביבי, שאיננה קרובה אפילו לאמת. מישהו יקר מאוד לימד אותי לקח גדול וחשוב מאוד - איך להגיד את אשר על ליבי ולא להניח לדברים האלה לקרות יותר, ואין לך מושג, עד כמה אני מודה, לאותו אדם יקר, שלימד אותי, איך שוברים את השתיקה, ואיתה גם איך מסלקים את הדברים המכוערים האלה מהחיים שלי. אצלי זה הפך לחוק - האיכסה הזה לא ילווה אותי יותר בחיים שלי. והיום, אותו אדם יקר, נחשב כנכס מיוחד, בין ידידיי.

leper

New member
אך במקרה הזה

האין מדובר בהחלפת דעות? הכיצד ניתנת ידידותך לאנשים שאינך מכירה? ואולי לא היית רוצה להכירם ביום יום? אין לי רצון שלא תביעי את התנגדותך אלא שתדעי שלא כל דבר הנאמר אשר אינו בעל תכולה ראויה, ראוי להתיחסות. ואכן חברים טובים המורים לך את האמת לגביך והעולם הסובב אותך הם יקרים מפז. אך מדבריך נראה כי הייתה שתיקה שעליה שמרת, מדוע?

sunset night - סלחתי...

מבינה אותך, לא נעים, להרגיש נתקף מכל הכיוונים, ואז בכלל אני נפלתי עליך עם כל רעיון התנועה, זה היה קצת גדול עליך לאותו רגע. לא קרה כלום. סליחה, שלא הבנתי, את המצב הרגיש בו היית באותו רגע.

oren 2020

New member
מעולם, אבל מעולללללם

לא פירשו את כוונותיי בדרך מעוותת כל כך. ושוב, אציין שלא טרחתי ולא אטרח להתנצל בפני מי שאינו רוצה לשמוע התנצלות, וכל מטרתו היא ריב ומדון. איך הצלחת להציג אותי באור הזה, אה? מה, מה אמרתי רע?!!! מי חדר לך לפרטיות? אפשר לחשוב שצילמתי אותך באמבטיה ופירסמתי את זה בפורום... להזכירך, כולנו יושבים מאחורי מסכי מחשב. מה שאומר שאין לי כל מושג מי את ומה את.(מה שכן, לו הייתי יודע, אינני בטוח שהייתי מעיז לחדור לד' אמותייך) . מעולם, בכל 19 שנותי לא זילזלתי בכבודם של אנשים. אף פעם. במיוחד בכבודן של נשים. רמאי, שרלטן? מה הקשר בכלל לעניין? חפשי כינויים אחרים המזכירים את עניינו של הדיון. אם את אומרת שניסית להתיידד איתי, נגיד שניסית (אני לא זוכר דבר כזה). לבקשתך, אתרחק ממך כמה שרק תרצי, עד שתרצי אחרת. המרחב הפרטי שלך היה וישאר שלך בלבד. אני רק מקווה בלב שלם שבחייך האמיתיים (כן, כן זה מחשב, לא רחוב) את כן נותנת לאנשים לחדור את מעטה הקרח. אורן. אין כפרה על מה שעשיתי?... שוב, אני ממליץ לך לאמץ את התכונה שהזכרתי במסר הקודם... הומור למקרה ששכחת.

למעלה