לאורן – על החיים כנדנדה ועוד…

Star_Dust

New member
לאורן – על החיים כנדנדה ועוד…

נד-נד נד-נד, רד עלה ועלה ורד… אני שומעת את השיר הזה כמעט מדי יום בקלטות של ספיר. ותמיד חושבת שהחיים הם מעין נדנדה מוזרה… רוב הזמן אני למטה אבל לפעמים פתאום עולה. ואין לי הסבר מה גורם לנפילות או לעליות. ולאט לאט לומדת לקבל דברים כמו שהם ולא לחפש כל הזמן משמעות. והיום אני די למעלה אז החלטתי שזה יום מתאים לכתוב לך על כמה מהדברים שאני חושבת עליהם כשעוד יש לי כוח לחשוב. מחשבות על החיים ועל המוות… לפני די הרבה זמן כתבתי כאן את המילים של שיר שאני מאוד אוהבת לשמוע בימים אלו. השיר נקרא Jesus to a Child. וחשבתי שוב היום על בית מתוך השיר: So the words you could not say I´ll sing them for you And the love we would have made I´ll make it for two For every single memory Has become a part of me ולפעמים אני חושבת שאולי אנחנו לא צריכים לרצות למות אלא לרצות לחיות גם בשבילם. ומחכה בקוצר רוח לקבלת המכולה מארה"ב כדי שאוכל להעיף את העפיפון שהוא קנה בסין ולא הספיק להשתמש בו… לעצב דלעת בערכה המיוחדת לעיצוב דלעת שהוא קנה ל- Halloween שהגיע רק אחרי מותו… להפריח בלוני סבון בערכה המיוחדת ליצירת בלוני ענק שהוא כל כך רצה שאקנה לו… לטוס לטיול בניו-זילנד עם ספיר, הטיול שכל כך חלמנו עליו… ולחיות… פשוט לחיות בשבילו… להפוך את כל חלומותיו למציאות… ושוב, זה לא יחזיר אותו לחיים אבל בצורה מסוימת זה אולי יגרום לי להרגיש שהוא עדיין כאן איתי… וכמו שאמרו לי בארה"ב Don’t mourn his death, celebrate his life. ועם חיים שכאלה יש הרבה מה לחגוג… אז החגיגה נמשכת… ויש המשך...

Star_Dust

New member
המשך...

אתמול מישהי אמרה לי שצריך להמשיך לזרום עם החיים. אז אמרתי לה שבשלב זה אני מתאמנת רוב הזמן בלצוף ואין פה כל כך מקום לזרימה. והיום חשבתי על קטע הפתיחה באחד מהספרים של ריצ´ארד באך (נדמה לי שהספר נקרא תעתועים). הוא מספר שם על יצורים שגרים במעלה זרם וכל חייהם עסוקים בהיצמדות לאבנים ולשיחים במאמץ להילחם בזרם. ויום אחד, אחד היצורים חושב מה יקרה אם הוא פשוט יעזוב וייתן לזרם לשאת אותו. אז הוא מנסה. ובהתחלה הזרם זורק אותו עמוק לתוך הנהר, והוא קצת טובע, אבל אחר כך הזרם מעלה אותו ונושא אותו למורד הנהר. שם חיים יצורים של מורד הנהר הרואים ביצור שירד אליהם עם הזרם משיח. אני חושבת שזה פחות או יותר הסיפור. וזה גרם לי לחשוב שאולי לצוף זה לא כל כך רע. אנחנו צריכים להתמקד על ציפה ובמוקדם או במאוחר פתאום יישא אותנו הזרם ואנחנו נתחיל לזרום בלי שאפילו נרגיש שעשינו משהו. ומכאן להצעת היום – כולם אומרים שאנחנו צעירים ואנחנו נשתקם (ואני מניחה שאתה "אוהב" את האמירות הללו בדיוק כמו שאני "אוהבת" אותן). אז הצעת היום היא פשוט להתעלם מכל החכמים למיניהם (עד היום אני בדרך כלל התווכחתי איתם). ולא לחשוב בכלל על שיקום או מחר או עתיד. רק לחשוב על היום ולנסות לצוף ולעבור אותו בשלום. ויום אחד, לדעתי, אנחנו נופתע לגלות שפתאום צץ לנו עתיד בלי שבכלל התכווננו. ועוד דבר אחרון…

Star_Dust

New member
דבר אחרון...

ועוד דבר אחרון בקשר לרצון למות. אני כל הזמן חושבת שבעלי היה יותר ממני… יותר מושלם… יותר טוב… יותר חכם… יותר אמיץ… יותר שמח… יותר מצחיק…. יותר חמוד… יותר קשוח… יותר מתחשב באחרים… יותר מתעניין בעולם… אבל בעיקר יותר טוב לב… ואני חושבת שאולי נשארתי כאן מאחור כי כל נשמה צריכה ללמוד משהו ולהתפתח לפני שהיא עוזבת את העולם הזה. להגיע לדרגה מסוימת של הכנה לעולם הבא. ואולי הוא למד מה שהיה צריך… ואולי אני עדיין לא מוכנה… אז בימים אלו אני עושה מאמצים להתכונן… בעיקר מנסה להפוך לאדם טוב יותר. ואולי אם אעזוב את העולם הזה מוקדם מדי לא אהיה מוכנה… ואז לא ניפגש… ואולי אני פה והוא שם כי היקום הזה מנסה להביא אותנו לאותה הנקודה כדי שנוכל להמשיך ביחד והוא פשוט הגיע לפניי… וסיום מוקדם שלי רק יפגע לי בסיכויים לפגוש אותו שוב… וזו סתם תיאוריה… אבל אולי… וזאת סיבה טובה אחת להישאר בינתיים פה. וזהו. באהבה ואור, אני.

אורי_ח

New member
מחשבות מעוררות מחשבות...

אם יורשה לי, בלי שקיבלתי הזמנה. וגם נימה של "בעד". בעד האור, בעד האהבה, בעד החיים. סימן טוב לסוף שבוע טוב. מאחל לך STAR יקרה. ולכולם כאן בפורום אורי

גריני

New member
מדהימה שכמוך! לך, לאורן ולכל מי

שנמצא כרגע ב"סירה" המחורבנת הזו! לא יכולה להעביר למילים - עד כמה אני מזדהה עם כל מילה מהודעותיך האחרונות! אין מקום לעוד תוספת משלי, רק רעיון אחד (או שניים) - שעברו לי במהלך היום - כשחשבתי עליכם ועל סבלכם: הקושי הזה לעבור מהיום למחר, חוסר היכולת לדמיין את העתיד כי (כרגע) כאילו אין עתיד, אני חושבת שיש רק דבר אחד שיכול להקל מעט את היסורים האלה והוא - נתינה! עזרה ונתינה לאחרים. לך, כוכבת - יש את ספיר הקטנה ויש כאן נתינה עצומה שלך והיא בודאי נותנת "סיבה לחיות". לך - אורן - זה קשה יותר, אבל אולי אם תמצא דרך לעזור/לתרום/לתת משהו לאחרים, אולי דרך המוסיקה שלך, אולי ללמד ילדים (אפילו בהתנדבות) - או משהו אחר, כל מעשה שהוא שיש בו משום נתינה לאחר יכול לעזור לעבור את התקופה הכ"כ קשה הזו, ולוא במעט. ואם בנתינה עסקינן, הרי הצעתי לכולכם: אני מטפלת ברייקי (או הילינג - במינוח שונה, שזה ריפוי ע"י העברת אנרגיות). הרייקי זו שיטת טיפול הנוגעת בכל הרמות שלנו (פיסי, רגשי, רוחני). אני מוכנה לטפל במעוניינים, בכל מי שזקוק לעזרה, במחיר סמלי בלבד (עפ"י עקרונות הרייקי אין לטפל ללא תמורה, בגלל עניינים של נתינה וקבלה). אני מקווה שלא יהיה כאן מישהו שיראה בהצעה זו "פרסום עצמי"! אם יש מישהו שמעוניין בכך תוכלו לכתוב אלי דרך מסר אישי, או באי-מייל.

danitra

New member
את נהדרת

אין מילים רק מילים כאלה נהדרות....את נהדרת

למעלה