רק שתדעו בנות שהרבה "זיינים" שהיום הם רק דופקים וזורקים נהיו ככה בגלל שריסקתן להם את הלב - וזאת "הנקמה" שלהם או שהם מפחדים להיכנס לקשר בכלל אכזבה וזאת התוצאה.
שלא חסר בנות ביצ'יות, נחשות שרק משחקות בכם ורק שוברות לכם תלב בגלל בנים שריסקו להם תלב בצורה אכזרית אז מה יש לך להגיד על זה? מי התחיל ?!?! זה כמו לשאול מה בא קודם הביצה או התרנגולת
אבל הרגע חשבתי על משהו בואי באמת נבדוק את מקור הבעיה.נלך עד לכיתה ז' ואם אתה רוצה אז ו'. נגיד בת תרצה איזה בן - הוא ילך איתה אבל אם בן ירצה איזה בת - 50% שהיא תהיה סנובית! אז אתן התחלתן
ואם כבר לא סנוביות ביישניות קשות להשגה אבל לא סנוביות לא יפה ללכת אם בן היה רוצה אותי בכיתה ו'.. או ז' והוא היה נראה טוב הוא היה היום בשמיים.. :O) לא סתם בכל אופן זאת טעות מה שאמרת!!! כי כשאני רציתי מישהו בכיתה ו' הוא לא רצה אותי
הכל באשמת התרופה הענקית הזאת שבלעתי היום בבוקר היא ענקית ענקית ענקית למה כל האנטיביוטיקות האלה כל כך גדולות אולי כי זה אנטיביוטי=נגד חיים כלומר מנסים להרוג אותי פה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
הבאת לי אותה ברעיון אולי אני יהיה חיידק האהבה? במקום גבינת האהבה...? חחחחחח וחוצמזה דיי רק לא אנטיביוטיקה למה התחלתי םע זה בכלל זה רק מזכיר לי את שיעורי ביוטכנולוגיה וזה רק מזכיר יל שיש לי פול עבודות שיעורי בית מתכונות ומבחנים מסכמים שעוד לא פתחתי אפילו ספר לקראתם