לאור ביקורי אצל הגברת היום אני

לאור ביקורי אצל הגברת היום אני../images/Emo2.gif

. פשוט המומה היא ישנה על ספה רעועה שנוטה ליפול אין לה איך להכין משהוא חם בבוקר הבית קר ואין לה במה לחמם אותו. והכל מפוזר מסביב ועוד ...... הבטחתי לה ששבוע הבא אני אביא איתי עוד בחורה ונבוא לעזור לה לסדר ולארגן את הבית הדברים שהכי דחופים לה בנתיים הם :
מיטה יחיד +מזרן
קומקום חשמלי
מפזר חום (מטעמי בטיחות לא תנור ספירלות)
מיקרוגל
ארון 2 דלתות
ארונית ליד המיטה (לשים בה את הטרופות שלה)
שולחן עם 4 כיסאות (לא גדול מפאת חוסר מקום) כמו כן יש לה המון זוגות נעליים שזקוקות לתיקון ואין לה כסף לשלם לסנדלר אם מישהו כאן יודע לתקן נעליים שיצור איתי קשר במסר.

עץ ועצה

New member
איפה היא גרה?

אתמול היתי אצל פנינה והשארתי שני קומקומים, צריך לבדוק איתה אם הם מיועדים למישהו.

הקומקומים עדיין פנויים להובלה

אני יכולה להביא אותם איתי ביוםג' למרכז אם יש מי שיבוא אלי לאסוף.

Tal Tal4

New member
מדפים קטנים

יש לי שני כונניות פלסטיק (של כתר) עם מדפי זכוכית. האם זה יכול לשמש אותה להניח את התרופות?

תשובות.....

. אין לי מושג בקשר לכונניות פשוט כי זה צריך להיות משהו בטיחותי משום שהאשה עיוורת ואני לא רוצה לסכן אותה עם מדפי זכוכית. ובקשר למידת הנעליים 37-38

האשה צריכה

. מידות 42-44 ארוך וקצר חצאיות ושמלות היא דתיה אז לא מיכנסיים תודה רבה לכל העוזרים בנושא

היום ניגונים היה אצלי ומסרתי לו

טייפ דאבל קסט עבור האישה, תרומה ממני. מקוה שקל ולו במשהו.

נירה63

New member
מאיה ערב טוב.יש לי עבור האישה

נעלי ספורט חדשים מידה 38. מפזר חום. אודה לך אם תשלחי לי מסר, נראה איך להעביר לחדרה את הדברים. נירה.

Beauty Qween

New member
יש לי כוננית של כתר שלוש...

קומות מפלסטיק. אם זה מתאים, אני יכולה מחר (21.11.04) או ביום חמישי להביא את זה לפ"ת (אני גרה בשומרון).

BeautyQueen

New member
דרך אגב...

משהו יודע, האם ניתן לתקן את הקומקומים החשמליים? יש לי שניים, שדרושים תיקון. אם משהו יכול לתקן, אני אשמח לתרום אותם. אני ממש לא מבינה בקומקומים החשמליים...

למעלה