לאור בקשות חוזרות ונשנות

  • פותח הנושא xomri
  • פורסם בתאריך

xomri

New member
לאור בקשות חוזרות ונשנות ../images/Emo8.gif

מתכון ראשון שלי בפורום, בתקווה לעוד הרבה מידי שבוע... בראוניז שפשוט חטא לאכול אותם...אבל שווה ללכת בשבילהם לגיהנום.. לוקחים: 400 גרם שוקולד 320 גרם חמאה 7 ביצים 2.25 כוסות סוכר כוס קמח אבקת אפיה ממיסים: את החמאה והשוקולד במיקרו או בסיר שעומד על סיר שמתחממים בו עד כדי רתיחה מים. מקציפים: את הביצים ואת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ואז מוסיפים את השוקולד המומס ולאחר מכן ביד את הקמח ואבקת האפיה. אופים בתנור בחום של כ180 מעלות ועוקבים בזהירות. הקסם של הבראוניז האלה הוא באפיה,צריך לאפות אותם בזהירות כך שהם יהיו רכות ונימוחות מבפונוכו ופריך בחוץ. לאחר כחצי שעה (או לפני,תלוי בתנור) מוציאים וחותכים לריבועים יוצא מטריף!!! אפשר לשדרג עם שברי שוקולד בתוך הצערובת או פירורי שוקולד מעל. ל
 

Vdrums

New member
אני מציע שאתה תכין

ותביא לטעום, כדי שנדע אם שווה להשקיע
ופעם הבאה תרשום "פינת המתכונים השבועית של עומרי"
 

xomri

New member
להביא? לאן? יש מפגשים?

ראבק אני חדש פה... ומותר לי לפתוח פינה? איך זה הולך? מי נגד מי? מי בעדי?
 

Vdrums

New member
נעשה מפגש רק בשביל לאכול

את הבאוניז, ושלא תעיז להביא מתכון כשר לפסח עם קמח מצה. ומותר לך לפתוח פינה, אני לוקח אחריות מלאה.
 
הגעת באיחור, מותק.

היה מפגש לפני שבוע בדיוק [פחות שעתיים+] והחמצת את זיו פניי..
מותר לך ואף רצוי לפתוח פינה, תשלח לי כל סוף שבוע ואני אחבר את זה לעדכון השבועי. מי נגד מי? כפי שכבר ציינה גדולה וטובה לפניי - ילדת"ה נגד העולם. מי בעדך? מה זאת אומרת???? מנהלת הפורום המהוללה
 
../images/Emo46.gif

זה מה שאתה שם לי לפני פסח?????!!!!!!!???????? אין לנו איזה חוק נגד התעללות בילדים בפורום הזה??? (אישתי, ראית מה עושים לי....? )
 

xomri

New member
הלו..להרגע...

גונבה שמועה לאוזני שניתן להפוך את הבראוניז לכשרות: את הקמח יש להחליף בחצי קמח כמות קמח מצות והשאר כמח תפוחי אדמה. אני לא אחראי לטעם.
 

xomri

New member
אוחח...נראה לי שנפלתי קשה....

אוקי..אלטרנטיבה שווה לפסח,רק בשבילך: לוקחים: 200 גרם שוקולד על אדים 6 ביצים - להפריד ממיסים: את השוקולד מעל אדים כמו במתכון הקודם מפרידים: את הביצים: חלמונים לחוד וחלבונים לחוד מקציפים: את החלבונים עם עם 1/3 כוס סוכר ושמים בצד את החלמונים עם 1/3 כוס סוכר וחבילת חמאה ומוסיפים את השוקולד לתערובת של החלמונים עם המרגרינה ולאחר שמתקבלת תערובת אחידה להוסיף בתנועות קיפול לתערובת של החלבונים. האפשרויות שעומדות בפנייך הן לסדר שכבות של מצה+קרם עד לגובה רצוי ולצפות מסביב עם הקרם ולהגיש כעוגה או למרוח על מצה בודדה ולאכול או להפריד את הכמות לחצאים,לאפות חצי אחד בתבנית כך שתתקבל עוגה שעליה יש למרוח את החצי השני,לחתוך לריבועים ולהגיש או...ללקק עם האצבע חג שמח!
 
למעלה