לאור בקשות חוזרות ונשנות ../images/Emo8.gif
מתכון ראשון שלי בפורום, בתקווה לעוד הרבה מידי שבוע... בראוניז שפשוט חטא לאכול אותם...אבל שווה ללכת בשבילהם לגיהנום.. לוקחים: 400 גרם שוקולד 320 גרם חמאה 7 ביצים 2.25 כוסות סוכר כוס קמח אבקת אפיה ממיסים: את החמאה והשוקולד במיקרו או בסיר שעומד על סיר שמתחממים בו עד כדי רתיחה מים. מקציפים: את הביצים ואת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ואז מוסיפים את השוקולד המומס ולאחר מכן ביד את הקמח ואבקת האפיה. אופים בתנור בחום של כ180 מעלות ועוקבים בזהירות. הקסם של הבראוניז האלה הוא באפיה,צריך לאפות אותם בזהירות כך שהם יהיו רכות ונימוחות מבפונוכו ופריך בחוץ. לאחר כחצי שעה (או לפני,תלוי בתנור) מוציאים וחותכים לריבועים יוצא מטריף!!! אפשר לשדרג עם שברי שוקולד בתוך הצערובת או פירורי שוקולד מעל. ל
מתכון ראשון שלי בפורום, בתקווה לעוד הרבה מידי שבוע... בראוניז שפשוט חטא לאכול אותם...אבל שווה ללכת בשבילהם לגיהנום.. לוקחים: 400 גרם שוקולד 320 גרם חמאה 7 ביצים 2.25 כוסות סוכר כוס קמח אבקת אפיה ממיסים: את החמאה והשוקולד במיקרו או בסיר שעומד על סיר שמתחממים בו עד כדי רתיחה מים. מקציפים: את הביצים ואת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ואז מוסיפים את השוקולד המומס ולאחר מכן ביד את הקמח ואבקת האפיה. אופים בתנור בחום של כ180 מעלות ועוקבים בזהירות. הקסם של הבראוניז האלה הוא באפיה,צריך לאפות אותם בזהירות כך שהם יהיו רכות ונימוחות מבפונוכו ופריך בחוץ. לאחר כחצי שעה (או לפני,תלוי בתנור) מוציאים וחותכים לריבועים יוצא מטריף!!! אפשר לשדרג עם שברי שוקולד בתוך הצערובת או פירורי שוקולד מעל. ל