לאור בקשות חוזרות ונשנות...

handlessman

New member
לאור בקשות חוזרות ונשנות...

התוצר המוגמר!!!!!! כל ארבעת הפרצופים של הנשים בתמונה המקורית הוחלפו בפרצופיהן של ענבלי, הילה, חנית ושרית, ובנוסף בשביל להוסיף עוד קצת (הרבה) טעם, שמתי למעלה את דויד כשמש - כי הוא האור שמאיר את כולנו!!!! מה דעתכם על הרעיון, ועל ה"כרזה" (כפי שענבל מכנה את זה) בכלל???

popikon23

New member
עומריקי- ענק!

אני מבקשת להופיע גם על פוסטר לאלתר!!

glitter8

New member
ענק!!! מעכשיו עמריקי הקופירייטר שלנ

גם חמוד הפורום, וגם יקרקי!! חנית לא ממש ברורה, אם יש לך תמונה יותר ברורה, נראה לי שעדיף..

handlessman

New member
התמונה הזאת של חנית...

היא מבחונטוס מהתמונה המשותפת... בשאר רואים אותה מהצד עם תומר, וזה לא מתאים... לדעתי דווקא התמונה הזאת די ברורה, למרות שבכל מקרה שום דבר לא יוצא הכי ברור שאפשר כי אני מקטין את זה וקשה לשמור על היחס המדויק בין הרוחב והאורך של התמונה... קיצר לדעתי זה די טוב, ות'אמת גם אין לי כוח להתחיל שוב...

handlessman

New member
אפילו מצאתי מקום נוסף לשיפור...

בעצם ה-ר-ב-ה מקום לשיפור... קצת זילזלתי בדוידנו בקטע עם השמש, אז החלטתי לעשות אותו שמש טיפה יותר אסתטית... (עם תמונה מוכנה של שמש...) לדעתי זו כבר הגירסה הבאמת סופית... אם יהיו לכם עוד בקשות והצעות לשיפורים - תפנו אלי ואני אראה מה אני אוכל לעשות...

handlessman

New member
לדעתי הילה יצאה לי הכי טוב...

גם מבחינת גוון העור וגם מבחינת השילוב המעולה בין הגוף הקיים לראש... יצא ממש מתאים...!

H I L A M A

New member
תודה, עמריקי ../images/Emo25.gif

לדעתי הראש שלי עדיין גדול מידי בייחס לגוף וגם , איך לומר, אני נראית שם כמו מפלצת... אבל אני בכל זאת מעריכה את המאמץ. כל הכבוד!!!!

כל הכבוד לך!

ולמשימה הבאה: עליך להדפיס את הכרזה ולהביאה איתך למצדה. ומה עם תמונה שלך עם דוידנו?

handlessman

New member
טוב זה לא כזו בעיה...

כל אחד פה יכול פשוט להוריד אותה ולהדפיס... אבל דברים שאני כנראה כן אביא למצדה - את דיסק השירים מהאישה שאיתי בספרדית שהבטחתי לכם, וכנראה גם איזה רמקולים ניידים לחבר ל-mp3 כדי שנוכל לשמוע עוד דויד בזמן שנחכה לפרוץ למתחם ההופעה ברגע שיפתחו את השערים ולכבוש את המצדה!! לענבל היו גם תוכניות ש-מ-י-ש-ה-ו יביא גיטרה, והיא מסתמכת כרגע על רונן... בכל מקרה, לגבי תמונה שלי עם דויד - איך ההופעה תהיה מושלמת בלי דיבור שגרתי עם דויד אחריה?

YulaShpil

New member
עמרי!

פשוט ענק! אתה אמן אמיתי. בעניין הדיסק, תוכל להעביר לי עותק עם ענבל? בזמן שאתם תבלו לכם במצדה, ובדרך חזרה ממצדה, אני "אבלה" לי בעבודה
לפחות תוכלו לעשות לי שמח אח"כ, עם הדיסק

handlessman

New member
אני אשתדל...

גם כמות הדיסקים הריקים שיש לי מוגבלת - אבל אני כמעט בטוח שיהיו מספיק!

למעלה