לאור גריני ושאר יושבי הפורום היי

avital24

New member
לאור גריני ושאר יושבי הפורום היי

אור מה שלומך ? גריני THANKS על העצות מה שלומכם ? זמן מה לא הייתי פה... אני חייבת לשתף שחשבתי היום לאחורנית על עבודתי בטוטו לפניי 3 שנים על העובדה שחייתי שם בעבר הייתי מבלה את כל היום במחשבה על העבר שלי בבזק בינ"ל על החיים היפים שהיו לי על איך הכול נשלל ומה אני שווה היום ופשוט במקום להתעסק עם המחשב ועם העבודה והמערכת במקום להקיף את עצמי במקום החדש שהגעתי אליו פשוט ישבתי וביזבזתי את הזמן סתם ולחינם ועוד בסוף עזבתי את העבודה הזאת לטובת חברה שהזכירה לי את בזק בקטע של לשחזר את העבר וזו הייתה שגיאה די רצינית....ששגיתי , ממש ביזבוז אני חושבת שהיום אני לא אעשה את זה היום אם יהיה לי צאנס אני אשקיע במקום ובזמן הקיים באותו רגע ולא בחלומות על ימים עברו או ברחמים עצמיים. חוץ מזה אור אני שולחת לך המון
אור טבעי רך ונעים וגם הרבה
תרגיש טוב....דרך אגב הקטע של השליחות נשמע לי מגניב במקומך הייתי הולכת על זה חזק ומנסה להרשים אותם כמה שיותר אתה צריך גם קצת ידע ביהדות וזרמים ביהדות , שיהיה לך בהצלחה
ושיר קטן שחיברתי : אור למה אתה רואה הכול שחור יש סביבך הרבה אהבה שרק לך מחכה ומקווה פקח את עיניך וראה את מורייך אולי אתה בדיכאון אז תנסה לפתח את הרצון לחשוב מה הבחור רוצה לבחור ואיך לגרש את כל השחור לחשוב על חיים לטובתך ומישהי שתאהב ותשמח אותך ואם כ"כ קשה אז להתפלל תנסה תפילה אחת קטנה ביום תעשה לך שמחה בכישרון גלגלי המוח לא עובדים חכה תראה לך יהיו עוד הרבה ידידים צא אל העולם בחור יקר תפגוש אנשים ותראה שאתה בעצם כ"כ נהדר כי לא טוב היות האדם לבדו לכן ברא לו אלוהים דמות ידידו חפש לך חברות ומכרים וצור לך חיים נהדרים. באהבה אביטל
אור WE LOVE YOU!!!!!!! ((((((((((((((((((אור))))))))))))))))))

אור ה101

New member
אביטל

תאנקיו על השיר בימים שעברו ראיתי את השחור אני שמח שהשחור הלך לו ובא האור שמתפלל שישאר אגב, תודה על השיר העברת לי צמרמורת בכול הגוף ותודה לך אוהב אותכם כמו שמזמן לא הרגשתי אהבה אמיתית כזו תודה לך נשמה אוהב אותך

avital24

New member
תתחזק MY FREIND../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif../images/Emo77.gif

אולי תנסה להבין מאיפה באים המצבי רוח המשתנים... ולהפעיל את גלגלי המוח שלא עובדים יש שיר יפה של U2 שנקרא WALK ON , שיר מדהים אני אכתוב אותו כאן בעתיד אבל בינתיים אני ארשום לך כמה שורות עיקריות שממש דיברו אליי...: and if the darkness is to keep as apart..." and if the day light.... a long way out what you got they can steel it they cant even feel walk on , walk on oh no be strong walk on , walk on... you pack up a suitcase for a place none of as had been ...if you never had someone " מבטיחה אני אביא אותו מחר , אצלי הוא הפעיל הרבה דברים , שיר מדהים... איך מפעילים את גלגלי המוח.... כשהם יתחילו לפעול אתה תרגיש חזק ביותר צריך לחשוב איך לעשות את זה , זה יתן לך הרבה פיתרונות.

avital24

New member
אגב אור../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

למה אתה צריך להתנצל על מצבי הרוח שלך ועל ההודעות שלך ? אתה במצב קשה ואתה מבקש עזרה אין לך על מה להתנצל בכלל , חלק מלהתמודד עם המצב שאתה נמצא בו הוא לקבל את עצמך כמו שאתה בלי להרגיש רע על זה (ובלי להרגיש רע על זה , זה אומר לא להתנצל על מצבי הרוח שלך או הירידות שלך כי זה אתה כרגע אתה זקוק להרבה אהבה ואנשים שיקיפו אותך אל תכעס על עצמך שאתה "מעכיר" למישהו את האווירה או תנסה לגרש את מצבי הרוח שלך בשביל מישהו אחר כל מי שמגיב לך מסוגל להתמודד עם הרגשות שלך אז אל תתנצל , קבל את עצמך זה חלק מרכזי בדרך לריפוי ולאושר). ובאמת נראה לי שאתה צריך אהבה , אני מקווה שתמצא אותה כאן בפורום או שאלוהים יזמן לך הזדמנות , אני אתפלל בשבילך.

גריני

New member
../images/Emo45.gif על כל מילה שלך, אביטל - אמן!!!

כן, אנחנו צומחים תוך כדי כך שלומדים מ"טעויות" שעשינו בעבר. אולי טעויות זה לא המילה הנכונה, אני לא מוצאת מילה אחרת כרגע. מה שחשוב הוא לבחון איזו התנהגות מקדמת אותנו - עושה לנו טוב, ואיזו לא! מה שלא משרת אותנו במובן של להוסיף אור ושמחה לחיינו - כנראה לא מתאים לנו - והתנהגות כזו כדאי ורצוי לשחרר. וכמובן - מה שכתבת כאן לאור - כל מילה זהב!!! אנחנו כאן כדי לתמוך בך, אור (בין היתר...) - ואנחנו (לפחות אני) - יכולים להכיל את מצב הרוח שלך. הדברים שאני כותבת לך (וגם אחרים כך) - זה לא כדי "להוריד אותך" מאיתנו, זה לא כי "נמאס" מהדאון שלך - זה כדי לנסות ולעזור לך למצוא את הדרך לתחושות טובות יותר שלך עם עצמך! והנה עוד מנת
ו -
עבורך, אור - ליום הזה

avital24

New member
אור מה המצב? ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif

מה שלומך אור ?
תגיד אתה מחפש עבודה ? יש מוקד שירות לקוחות בנתניה מאוד נחמד שמחפש אנשים לשירות לקוחות במספר איזורים בארץ , מקום ממש נחמד (חזרתי משם לא מזמן) אולי תנסה להתקבל ולעבוד שם , אווירה כיפית , אנרגטית כזו יש כל הזמן אקשן אני בטוחה שגלגלי המוח שלך שהחלידו יחזרו לפעילות מקסימלית ומעלה
(אם תרצה יותר פרטים תשאיר תגובה ואני אתן לך). באהבה אביטל

avital24

New member
שכחתי להביא את השיר

היפה של U2 אבל אני אנסה לשחזר אותו מהזיכרון עד שהמקור יגיע אז זה הולך ככה : and if the darkness is to keep as apart and if the day light feel a long way out and if your hurt glass should break and for a scand you turn back oh no be strong walk on , walk on what you got they cant steel it no they cant even feel it cant buy it , cant sale it you pack in a suitcase for a place none of us had been a place that had to be believe to be seen like a singing bird in an open cage that only fly for freedom oh oh oh walk on , walk on what you got they cant see it thay cant even feel it if you never had one..... all that you fashion , all that you made , all that you build and all that you break all this you can live behind. שיהיה
|כוכב|

avital24

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אור ה101

New member
ללא...

יש עליות וירידות בכללי היום עבר בסדר, עחשיו אני רגשית פיסית מחוסר כוחות מת כאילו משהו ניפץ לי את הנשמה לרסיסים אני מאמין שמחר בבוקר יהיה יותר טוב, האמת שאני בכללי מרגיש לבד יכול שזה אחד הגורמים לחולשה נראה לי רק בפורום אני מרגיש פתיחות להביע רגשות, חולשות וכ"ו בכול אופן אני אשמח אם תוכלי לפרט בקשר לעבודה ואם יש שלוחות באזור המרכז והדרום. ובאמת תודה לך אביטל

avital24

New member
אור היי../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo56.gif../images/Emo23.gif

הפרטים בקשר לעבודה שרציתי למסור לך הם כאלו: קיימת חברה בשם תיקשוב שמפעילה מוקדי שירות לקוחות במספר איזורים בארץ :נתניה , הרצליה , כרמיאל וסביבותיה , לאחר שאתה שולח קו"ח ומגיע למיונים בודקים את מידת התאמתך לחברה ואם כן אתה מתחיל לעבוד במקום המיועד כעובד של חברת תיקשוב. החברה הנ"ל מאוד נחמדה ויש אווירה דינמית וחיה , היחס כלפי העובדים הוא אישי ואיכפתי ויש גם חיי חברה ולא עובדים בשבת שזה פלוס מאוד מעניין ומראה על חברה בעלת עקרונות ואיכפתיות. אם תרצה זה המספר פקס שלהם לשלוח קו"ח : 09-8853777 או לאי מייל : [email protected] <[email protected]> מספר משרה 700. במידה ותראה להם מתאים הם יזמנו אותך למיונים בחברה בנתניה ואם תעבור את המיונים אז תתחיל לעבוד - לי היה ממש כיף באותו יום זה לא מי יודע מה קשה עושים מבחנים של משחק תפקידים , בודקים איך אתה מתפקד כלקוח או כנציג שירות , בודקים קצת הבנת הנקרא , תכונות מפתח לנציג שירות וכו'. אז תשלח ותספר לי איך היה. אביטל

למעלה