לאור גריני ושאר יושבי הפורום היי
אור מה שלומך ? גריני THANKS על העצות מה שלומכם ? זמן מה לא הייתי פה... אני חייבת לשתף שחשבתי היום לאחורנית על עבודתי בטוטו לפניי 3 שנים על העובדה שחייתי שם בעבר הייתי מבלה את כל היום במחשבה על העבר שלי בבזק בינ"ל על החיים היפים שהיו לי על איך הכול נשלל ומה אני שווה היום ופשוט במקום להתעסק עם המחשב ועם העבודה והמערכת במקום להקיף את עצמי במקום החדש שהגעתי אליו פשוט ישבתי וביזבזתי את הזמן סתם ולחינם ועוד בסוף עזבתי את העבודה הזאת לטובת חברה שהזכירה לי את בזק בקטע של לשחזר את העבר וזו הייתה שגיאה די רצינית....ששגיתי , ממש ביזבוז אני חושבת שהיום אני לא אעשה את זה היום אם יהיה לי צאנס אני אשקיע במקום ובזמן הקיים באותו רגע ולא בחלומות על ימים עברו או ברחמים עצמיים. חוץ מזה אור אני שולחת לך המון
אור טבעי רך ונעים וגם הרבה
תרגיש טוב....דרך אגב הקטע של השליחות נשמע לי מגניב במקומך הייתי הולכת על זה חזק ומנסה להרשים אותם כמה שיותר אתה צריך גם קצת ידע ביהדות וזרמים ביהדות , שיהיה לך בהצלחה
ושיר קטן שחיברתי : אור למה אתה רואה הכול שחור יש סביבך הרבה אהבה שרק לך מחכה ומקווה פקח את עיניך וראה את מורייך אולי אתה בדיכאון אז תנסה לפתח את הרצון לחשוב מה הבחור רוצה לבחור ואיך לגרש את כל השחור לחשוב על חיים לטובתך ומישהי שתאהב ותשמח אותך ואם כ"כ קשה אז להתפלל תנסה תפילה אחת קטנה ביום תעשה לך שמחה בכישרון גלגלי המוח לא עובדים חכה תראה לך יהיו עוד הרבה ידידים צא אל העולם בחור יקר תפגוש אנשים ותראה שאתה בעצם כ"כ נהדר כי לא טוב היות האדם לבדו לכן ברא לו אלוהים דמות ידידו חפש לך חברות ומכרים וצור לך חיים נהדרים. באהבה אביטל
אור WE LOVE YOU!!!!!!! ((((((((((((((((((אור))))))))))))))))))
אור מה שלומך ? גריני THANKS על העצות מה שלומכם ? זמן מה לא הייתי פה... אני חייבת לשתף שחשבתי היום לאחורנית על עבודתי בטוטו לפניי 3 שנים על העובדה שחייתי שם בעבר הייתי מבלה את כל היום במחשבה על העבר שלי בבזק בינ"ל על החיים היפים שהיו לי על איך הכול נשלל ומה אני שווה היום ופשוט במקום להתעסק עם המחשב ועם העבודה והמערכת במקום להקיף את עצמי במקום החדש שהגעתי אליו פשוט ישבתי וביזבזתי את הזמן סתם ולחינם ועוד בסוף עזבתי את העבודה הזאת לטובת חברה שהזכירה לי את בזק בקטע של לשחזר את העבר וזו הייתה שגיאה די רצינית....ששגיתי , ממש ביזבוז אני חושבת שהיום אני לא אעשה את זה היום אם יהיה לי צאנס אני אשקיע במקום ובזמן הקיים באותו רגע ולא בחלומות על ימים עברו או ברחמים עצמיים. חוץ מזה אור אני שולחת לך המון