לאור דרישות הקהל

לאור דרישות הקהל

ובהתחשב במצב הפורום, פינת הקיטור היומית חוזרת!

מכירים את אלו שמתי ששואלים מישהו אחר משהו הם מתעקשים לענות במקומו? כולל במקרים שאין להם מושג בכלל בנושא המדובר? למשל, קולגה הציעה לי קפה ומישהי אחרת בחרה לענות במקומי ולהכריז שאני לא רוצה קפה כי אני בכלל לא שותה קפה (וואלה? חבל שאני לא ידעתי את זה!)

מקרה אחר, מחוץ לעבודה - מישהו שואל איפה אני עובדת ומישהי אחר מזדרזת לענות במקומי, רק שכל קשר בין התשובה שלה למציאות מקרי בהחלט וכשיידעתי אותה שמעולם לא עבדתי בתחום אותו ציינה ההמשך היה "ויכוח" כי היא התעקשה שגם אם לא עכשיו, אני עבדתי עד לפני מספר חודשים בתחום הזה. שוין, עם הגיל הזיכרון שלי לא מה שהיה פעם, אולי כדאי שאני אבדוק את קורות החיים שלי שוב ליתר ביטחון

מכירים? קרה לכם? או שאולי אתם אלו שמתעקשים לענות בשביל האחרים?

Vdrums

New member
הנה קיטור

אתה עומד בתור לקופה ואז שמגיע תורך הקופאית מחליטה ללכת. שאתה שואל את הקופאית ליד אם העמדה פתוחה אז היא עונה שלא.

Natalila

New member
קיטור

אתמול היינו במסעדה שנחשבת ל"יוקרה".
איזה יוקרה ואיזה נעליים, האוכל היה טעים מודה ומתוודה אבל כל השאר: השירות, היחס, אפילו לכוסות היה ריח של ביצה.
פשוט מזוויע

ומרצי לגבי שאלתך.. אני מכירה וזה מעצבן אבל גילוי נאות: אני לעיתים נוטה לעשות את זה. לענות במקום אבל רק לאנשים ממש קרובים אליי ולגבי שאלות סתמיות ופשוטות.

זה עניין של מינון ושל דרך פעולה

אם שואלים את בן זוגך לאיזו מסעדה אתם הולכים זה שונה ממצב בו שואלים קולגה שלך למה היא לא אוכלת את העוגה שהציעו לה ואת ממהרת לענות שהיא בדיאטה/אלרגית לאחד מהמרכיבים של העוגה.

TzutZ

New member
קיטוריישן

יושבת מולי בחורה בת 40 ממורמרת ומתסוכלת (סיפור ארוך... אבל אפשר לומר שאין לה שום הישג ב-40 שנה האלה...שום הישג)
כל היום היא עם פרצוף 9 באב, כועסת על העולם, מתנהלת בעצבים
אפילו לפני שיצאנו לחופשת פסח קיבלתי "בירכת" חג שמח בטון עצבני וכעוס

ומה שגרוע זה שהיא לא מודעת למה שהיא מקרינה, היא בטוחה שהיא שמחה וטוב לה.
בקיצר נמאס לי, היא מעכירה לי את האווירה כל יום מחדש!
אההההההההה!!!!!

למעלה