לאור הביקוש

Mobius

New member
לאור הביקוש

הנה עוד ציור קומיקסי שמצאתי... אני צריך למצוא מישהו עם סורק ולהעלות כמה חדשים... ד"א - למי ששאל - אני מצייר הכל עם עט שחור של סטאבילו (מה, לא רואים?), בצבע עוד לא נגעתי, אני צריך ללמוד מתישהו...

NuckBunnies

New member
אהבתי מאוד

אבל כזה ציור דורש הצללה אחרת קשה להבין אוו. בצביעה מישו יצליל. בכל מקרה, יפה מאוד! הבעיה היחידה: התנוחה ממש לא דינמית ונראת קפואה מעט. בפוליקרבון יש הרבה טוטוריאלז (שיעורים) על איך לצייר, ויש שם אחד שמלמד קצת על תנוחות ואיך ליצור תנוחה דינמית. NuckBunnies שבאמת צריך להתחיל להעלות דברים ופשוט עצלן

shuky1

New member
מה זה פוליקרבון?

והאם אתה יכול להעלות כמה אתרי אינטרנט שמראים איך לצייר תנועה דינמית וכאלה דברים

NuckBunnies

New member
פוליקרבון

אתר אינטרנט עם עשרות טוטוריאלז שמלמדים כיצד לצייר (כולל על תנוחות דינמיות). הטוטוריאלז מעולים, וגם יש לו פורום ענקי שכולל אלפי משתמשים. שווה. NuckBunnies

ויאגרה

New member
הסגנון שלך...

שאני אוהב,ד"א,מזכיר לי מאוד ציור שלקוח מתוך חוברת קומיקס בשם Groo,אם אני לא טועה...תמשיך ככה.

gl

New member
תגיד אתה מצייר...

גם קומיקס או רק דמויות מרחפות (הצעה: תעשה גם רקע) GREEN LANTERN
שלא יודע לצייר אבל אוהב לחלק עצות

Mobius

New member
...

למרות שאני בפורום קומיקס אני מודה ומתוודה שאיני מצייר קומיקס, רק סטילס, נדמה לי שככה קוראים לזה... בקשר לרקעים - ניסיתי כמה פעמים אבל לא יצא טוב ואני חושב שאני יודע למה התמונה קפואה - הסילונים מהרגליים (כמה מקורי...) לא יצאו טוב, וכמה שהראתי להם את התמונה בכלל חשבו שזה המשך של הרגל...

chatenoire

New member
תגובה

לא רע בכלל! קווים מצוינים, בטוחים ונקיים, והעיסוק בפרטים ממש טוב. אני לא חושבת שלי היתה סבלנות לזה...רק הערה קטנה: אם זה אמור להיות בפרופורציות אנושיות, הידיים קצת ארוכות מדי. כדאי לנסות הצללה בשחור לבן; זה יוסיף גם לדרמטיות והעצמה של הדמות וגם לתלת מימדיות שלה. כמו כן, מומלץ ללמוד אפקט הצללה מתכתי, זה מגניב למדיי. חתולה שחורה (אביב).

NuckBunnies

New member
ראיתי את האתר הזה כבר

לא זוכר מתי... בכל מקרה, שמייח שאת כותבת כאן, והאתר שלך נכנס לקישורי הפורום. NuckBunnies

gl

New member
ראית אותו כשהיא הציגה אותו פעם קודמ

ת והוספת אותו לקישורי הפורום כבר מזמן
GREEN LANTERמ
מדעי כושל

gl

New member
אביב זה לא פייר , מה קרה למיצי../images/Emo35.gif

Mobius

New member
בקשר לידיים -

רק אחרי שסיימתי לעבור בדיו שמתי לב לעובדה המצערת שהן ארוכות מדי, אבל לא נורא - אני תמיד יכול לטעון שזה סוג של רובוט שאמור להראות ככה... זה היופי בציור. ולא יודע למה - אני להוט מדי לסיים עם הדיו והרבה פעמים קורה לי שבסוף מסתבר שחיפפתי בכמה מקומות...

למעלה