לאור הבקשות- קבלו....פסטה!
O o h a d d New member 26/12/07 #2 ראשית מנפים 200 גרם קמח משני ניסיונותי קמח דורום עדיף על הקמח הרך המיועד לספגטי
O o h a d d New member 26/12/07 #4 טורפים את התערובת עם מזלג עד שנוצרים גושים כמו ביצה מקושקשת, ניתן גם לעבוד במג'ימיקס.....שכחתי לצלם
O o h a d d New member 26/12/07 #5 לשים את הבצק בידיים עד לקבלת בצק אחיד, בצק טוב הינו גוש אחיד שאינו נדבק לידיים, לכן צריך להוסיף קמח/מיים בהתאמה. לבסוף יוצרים גליל עוטפים בנילות נצמד (שלא יתסוס) ומכניסים למקרר לחצי שעה
לשים את הבצק בידיים עד לקבלת בצק אחיד, בצק טוב הינו גוש אחיד שאינו נדבק לידיים, לכן צריך להוסיף קמח/מיים בהתאמה. לבסוף יוצרים גליל עוטפים בנילות נצמד (שלא יתסוס) ומכניסים למקרר לחצי שעה
O o h a d d New member 26/12/07 #6 מכניסים למכונה ומרדידים לעובי המקסימלי לאחר מכן מרדדים שוב לעובי דק יותר ושוב ושוב...
O o h a d d New member 26/12/07 #7 לאחר שקיבלנו רדיד בצק בעובי הרצוי מכניסים אותו לחלק שחותך "לחוטים"
O o h a d d New member 26/12/07 #9 מקמחים קלות כדי שלא ידבקו- והנה התוצאה הסופית לדעתי השתמשתי ביותר מידי ביצים ויצא טעם שקצת מזכיר נודלס...להבא אנסה להתמש ב 300 גרם קמח דורום+2 ביצים+ מיים+יין בכל מקרה- התוצאות היו טובות דיו
מקמחים קלות כדי שלא ידבקו- והנה התוצאה הסופית לדעתי השתמשתי ביותר מידי ביצים ויצא טעם שקצת מזכיר נודלס...להבא אנסה להתמש ב 300 גרם קמח דורום+2 ביצים+ מיים+יין בכל מקרה- התוצאות היו טובות דיו