לאור הבקשות- קבלו....פסטה!

o h a d d

New member
ראשית מנפים 200 גרם קמח

משני ניסיונותי קמח דורום עדיף על הקמח הרך המיועד לספגטי
 

o h a d d

New member
טורפים את התערובת עם מזלג עד שנוצרים גושים

כמו ביצה מקושקשת, ניתן גם לעבוד במג'ימיקס.....שכחתי לצלם
 

o h a d d

New member
לשים את הבצק בידיים

עד לקבלת בצק אחיד, בצק טוב הינו גוש אחיד שאינו נדבק לידיים, לכן צריך להוסיף קמח/מיים בהתאמה. לבסוף יוצרים גליל עוטפים בנילות נצמד (שלא יתסוס) ומכניסים למקרר לחצי שעה
 

o h a d d

New member
מכניסים למכונה ומרדידים לעובי המקסימלי

לאחר מכן מרדדים שוב לעובי דק יותר ושוב ושוב...
 

o h a d d

New member
לאחר שקיבלנו רדיד בצק בעובי הרצוי

מכניסים אותו לחלק שחותך "לחוטים"
 

o h a d d

New member
מקמחים קלות כדי שלא ידבקו- והנה התוצאה הסופית

לדעתי השתמשתי ביותר מידי ביצים ויצא טעם שקצת מזכיר נודלס...להבא אנסה להתמש ב 300 גרם קמח דורום+2 ביצים+ מיים+יין בכל מקרה- התוצאות היו טובות דיו
 
למעלה