לאור הדברים האחרונים, הבהרה.

מולוקו

New member
לאור הדברים האחרונים, הבהרה.

ממשלה נבחרת הינה ממשלה שזכותה וחובתה להוציא את ימיה. לכן כל הקריאות הללו בעניין ההתפטרות משוללי יסוד דמוקרטי.

gershon17

New member
כמובן, כמובן

הפסקת כהונת ממשלה לפני הזמן היא לא דמוקרטית, לכן צריך להוציא מחוץ לחוק את האפשרות להצביע אי-אמון בממשלה. ואולי אם כבר נוציא מחוץ לחוק את הקריאות להחלפת השלטון?

dor119

New member
ככה זה שהגמל לא רואה את הדבשת שלו . . . . .

קדימה היום זה הרס למדינה . . . ביזיון לפוליטיקה והרס של כל חלקה טובה במדינה . כך זה כשנותנים לאנשים לא ראויים שילטון . אבל כנראה שלעם הזה מגיע . . . אם הוא בחר מנהיגים כאלה מאנשים שלא ראויים נבקש יושר פוליטי ??? נדאאאאאא

צריך לחזק את מעמדו של ראש הממשלה

רשות מבצעת בישראל לא יכולה לבצע. אפילו לשקול לתת חסינות גורפת מכל חשד פלילי עד לתום הכהונה. בצורה הזאת הממשלה לא מסוגלת ולא יכולה לבצע את תפקידה!

מ10

New member
"בימים הם אין מלך בישראל"..

איש הישר בעיניו יעשה

נתניהו תמיד ניסה לתפוס את השלטון בכל דרך

ומתי שלא הלך לא, הוא ניסה אפילו פוטש פוליטי. וגם היום הוא עדיין מנסה. כנראה ש"דמוקרטיה" בשביל אנשים כמו נתניהו, זו רק המלצה.

השינאה לביבי מעבירה אותך על דעתך..

פשוט השינאה שלך לבן אדם גורמת לך לכתוב שטויות.. תראה חמוד פרס שהפסיד לעמיר פרץ לא כיבד את רצון המפלגה וברח קדימה.. אריאל שרון לא יכל לסבול שיש דמוקרטיה במפלגה שלו וצפצף על משאל המתפקדים על ההתנתקות. המתפקדים אמרו לא להתנתקות ושרון צפצף על הדמוקרטיה.. אותו אריאל שרון מאס במורדים ובדמוקרטיה בליכוד והחליט להקים מפלגה שתאמר אמן רק למה שיחליט..וכך היה..<דיקטטור> ביבי,אותו ביבי שאתה כל כך שונא בגלל ששוטפים לך את המוח אחרי בחירות 99 התפטר.. ולאחר שהפסיד לשרון ניהל את משרד האוצר ביד רמה..ולאחר מכן לקח פיקוד על הליכוד ואמנם הפסיד איתו ל12 מנדט אבל היום הוא יו"ר האופיזיציה..ומחכה לתורו.. לפי כל הסקרים מאז המלחמה הוא הולך לנהל את המדינה..אבל הכנסת מבוהלת ומפחדת לתת לציבור לאמר את דברו ואתה יודע למה כי הציבור רוצה לתת לביבי לנהל את המדינה וזאת דמוקרטיה ידידי..לחזור לציבור והציבור יחליט.

"השינאה שלי לביבי"?

מי אמר לך שאני שונא אותו? מצידי הבנאדם הזה יכול להיות שגריר טוב בארה"ב, אפילו שר חוץ בא בחשבון. אך לעולם לא הייתי נותן בידיו את משרד האוצר או את ראשות הממשלה. אני לא שונא אותו, אני פשוט לא סומך עליו ועל שום מילה שיוצאת מפיו. ויש הבדל ענקי בין "שונא אותו" ל"לא סומך עליו" אתה לא חושב? לגבי פרס ושרון: כל מי שמכיר אותי, כולל כאן בתפוז, יודע היטב איזו דיעה שלילית יש לי על שניהם. ומי החליט שהציבור "רוצה לתת לביבי לנהל את המדינה"? אתה? האם נערכו כבר בחירות ונתניהו זכה בהם? או האם אתה מסתמך בדבריך על סקרים שכבר הוכיחו עד כמה לא שווה אמינותם?

ביבי כרגע המועמד המועדף..

אין מה לעשות נכון להיום האינדקיציה לראות לאן הרוח נושבת זה הסקרים והם מראים שביבי הוא המועדף על הציבור אחרי שראינו איך זה לבחור אדם בלי ניסיון כמו אולמרט שכל מה שחושב זה איך לשרוד.. אולמרט אין לו חזון והוא פוליטיקאי קטן ולא מנהיג.. ביבי לעומת זאת השתפשף בתור ראש ממשלה צעיר ולא מי יודע מה< גם רבין עבר את זה> לאחר מכן היה שר אוצר מהמוצלחים במדינה שהציל את המדינה מקריסה כלכלית נוסח ארגנטינה..ורואים שאתה לא מבין באיזה מצב כלכלי המדינה הייתה לפני 5 שנים.. וכמובן הוא גם יושב ראש אופיזיציה ממלכתי ורציני..אין מה לעשות במדינת ישראל צריך שהזיקנה תיפול עליך כדי להחזיר אותך להגה של המדינה וביבי כנראה הגיע למצב שאפשר לתת לו את ניהול המדינה..במיוחד אחרי שראינו את אולמרט פרץ וליבני מנהלים מדינה.. בוא ניתן לעם לבחור ונכבד את הכרעתו..

הסקרים כבר הוכיחו שהם לא אינדקיציה לשום דבר

מלבד לאלה שעורכים אותם. נתניהו היה אחד מראשי הממשלה הגרועים שידעה מדינת ישראל. עד כדי כך הוא היה גרוע, שהמצביעים שלו עצמם זרקו אותו מהשלטון, וגרמו לשרה אשתו לסנן מבין שיניה "שהמדינה תישרף". אך מילא כראש ממשלה, כשר אוצר הוא היה פי אלף יותר גרוע, פגע ללא כל הבחנה בעניים, החלשים המוגבלים, הנכים, הקשישים, מיעוטי היכולת ובעצם במי לא... אני אגיד לך במי לא, בעשירים ובבעלי ההון, אלה ששלחו אותו לכנסת בכדי שישמש כסוס הטוריאני שלהם בתוכה. באלה נתניהו לא רק שלא העז לפגוע, כי אם צ'יפר אותם לכל אורך כהונתו כשר אוצר. אם זה בהורדת מיסים, אם זה בהקלות, ואם זה בהעברת כספים משמעותית מהשכבות החלשות לעשירון העליון. כמו כן זה ש"נתניהו הציל את המדינה מקריסה כלכלית נוסח ארגנטינה" זה השקר הכי גדול שסופר במדינה הזאת מאז אותו משיח שקר שבתאי צבי. כי המדינה הזאת מעולם לא היתה בסכנה של קריסה כלכלית, ובטח ובטח שלא נוסח ארגנטינה. כי מדינה ששווי הנכסים וההון שלה עומד על למעלה מטריליון וחצי דולאר, אינה יכולה להיות בסכנה של קריסה כלכלית. כך שזה ש"נתניהו הציל את המדינה מקריסה כלכלית נוסח ארגנטינה" זה שקר וכזב שאין לו שום אחיזה במציאות. מה שנתניהו עשה זה להביא את מדינת ישראל למעמד של המדינה בעלת שיעור העניים הכי גבוה במערב. ואת זה הוא הצליח לעשות ע"י העברת כספים מאסיבית מהעניים והחלשים, לעשירים ולאמידים. כמו גם בעזרת הפרטה מטורפת וחסרת כל רסן של כל מה שזז במדינה הזאת שלנו. הדבר הטוב ביותר שעשה נתניהו בכל הקריירה שלו, היה להתפטר ולפטור את אזרחי ישראל מעונשו. מעבר לזה, שום טוב הוא לא עשה הנתניהו שלך.

הלללווו..ביבי לא הבעיה אלא אולמרט..

רק אמרתי ביבי והתחלת לכתוב במרץ אבל כמה שטויות אתה כותב רואים שאתה שונא אותו.. אין מה לעשות אתה שונא אותו עד כדי כך שאתה כותב שטויות אבל זה מילא.. אנחנו חיים בתקופה אחרת ,תקופה בה יש ראש ממשלה כושל במדינת ישראל.. ובמקום שהאנרגיה שלך תהיה בלהזיז אותו למען עתידנו אתה מתעסק בכמה ביבי דפוק.. הללללוווו.. תתעורר אולמרט נמצא אשם במלחמה מסוכנת..המטרה של כולנו היא להזיז את אולמרט קיבינימאט.. הלוואי שתמצא את האנרגיות הרעות שלך על ביבי ותוציא קצת על אולמרט שוינוגרד כבר אמרו שהוא כישלון.. ויותר גרוע מאולמרט לא יהיה לנו פה.. אז בוא נחזיר את זכות הדיבור לציבור והוא יחליט אם ביבי מתאים או לא ונכבד את ההכרעה הדמוקרטית.. אבל קודם כל צריך לאמר לאומרט שהוא מפוטר.. <אל תפחד מתוקי ביבי יהיה יותר טוב מאולמרט..כי יותר מסוכן מאולמרט לא יכול להיות> ועוד דבר קטן..בזכות ביבי המשק הישראלי פורח וכל השטויות שאתה כותב לא נכון..אל תמכור דברים שאפילו אתה לא מאמין להם..

כבר הספקת לשכוח מי היה שר אוצר לפני המלחמה?

על פי דבריך עוד אפשר לחשוב שאולמרט התעורר בוקר אחד וקיבל מדינה. איפה היו שרון ונתניהו במשך 5 שנים? עסוקים בלהרוס לעניים ולחלשים במדינה את החיים, לגזול את כספם ולהעבירם לעשירים? מה עשה נתניהו כשהיה שר אוצר וחבר בקבינט הבטחוני של שרון בכדי לעצור את החיזבאללה מלהתחמש במאות אלפי טילים ובסוללות של משגרים? אולמרט אשם, נכון. על זה אין לי עוררין. אך הוא לא האשם היחיד, ואלה שהיו לפניו השאירו לו חרא של ירושה שאיתה הוא נאלץ להתמודד בקיץ שער. אם אני אשאיר לך חרא של מכונית, זה לא משנה איך תיסע בה, בסוף תעשה תאונה. כי המכונית הזאת שהשארתי לך היא על הפנים ולא בטיחותית שאפשר לנסוע איתה על הכביש בבטחה.

אתה טיפוס שתמיד תראה את החצי כוס הריקה..

זה אופי ! אין מה לעשות! אבל אני מופתע לראות שבין שורות השינאה כלפי ביבי אתה מצליח לאמר בשפה רפה שגם אולמרט אשם.. בוא תחזור אחרי..לולי ביבי הכלכלה במדינת ישראל הייתה קורסת..וזאת עובדה.. ואם לאחר המלחמה הכלכלה עדיין הניבה צמיחה זה בזכות הרזרבות שביבי השאיר משנות שלטונו.. לגבי "הירושה" הכי קל ליפול על כל העולם שורה תחתונה זה קרה במשמרת של אולמרט והוא אחראי היחידי אתה מתנהג כמו המנהיג שלך מגלגל את האחריות אחורה.. חמודי,שאין לך מכונית טובה קח אותה למוסך ואל תצא למלחמה שאתה לא מוכן.. למרות שלדעת וינוגרד הבעיה הייתה אולמרט<הנהג> ולא הצבא <המכונית> הישנה.. מנהיג חכם..היה מסתדר גם עם מה שהשאירו לו ולא מתבכיין על ביבי ושרון ומופז וברק ויעלון.. אולמרט! קח אחריות לך הביתה..כל מי שיבוא אחריך יהיה יותר טוב.. ולך ממתיק סוד תפסיק לדקלם דברים מבית היוצר של אולמרט תקרא את וינוגרד לפני שאתה כותב כאן שטיות..

אם היית מכיר אותי, היית יודע עד כמה אני נגד

אולמרט. לא פחות ממה שאני נגד נתניהו אב אסון ויסקונסין. די להזכיר את העובדה שאולמרט הוא השותף של נתניהו לאסון ויסקונסין, ולולא שניהם לא היה לנו היום את האסון הזה בישראל. בכדי שתבין עד כמה אני מתעב גם את אולמרט.

yosi g

New member
לזה שבא מהעתיד - מה עם העבר

שניכם מנהלים מלחמה כאילו אם לא אולמרט אז רק ביבי ישנו... תרגעו עדיין לא יישר את השורות של המתמודדים, וההתיחסות בסקרים הינה משתנה ותלוי מי יהיה בעבודה, ברק או איילון, לדעתי, אם איילון יעלה - אז ביבי יתחזק אם לא ברק מול ביבי - לדעתי ברק ינצח את ביבי שוב ובגדול נא להמתין ולראות את ההתפתחויות אחרי הפריימריס בעבודה.

ברק לא ינצח אפילו את עצמו

והסיוט בדמות נתניהו זו "האלטרנטיבה" היחידה לשלטונו של אולמרט היום. כך שכל החלשה של אולמרט, היא חיזוק לנתניהו. ואני האחרון שאחזק את אבי אסון ויסקונסין ועושק העניים השקרן והאגוצנטרי הזה.

למעלה