לאור הדברים שנאמרו פתחתי אשכול

לאור הדברים שנאמרו פתחתי אשכול../images/Emo9.gif

לאחר כמה ימים שלא הייתי פה, חזרתי וראיתי דבר מכוער ביותר. אני כותבת הודעה שהכי קשורה בעולם, לאשכול שנפתח. (למרות כול הסיפור שנוצר פה בפורמים לא אמרתי מילה{טוב רק קצת אמרתי חח]) אני,כול פעם מחדש שותקת. אבל זה עבר כול גבול.(אתם לא חושבים ככה?) כמה אפשר לשתוק? כמה אפשר לומר, זה הסרט שלה? כמה אפשר לומר אני מבינה אותה? ואני יודעת למה היא עושה את זה! (אני מבינה שהיא כול כך אוהבת אותו, אני מבינה שכול כך היא רוצה אותו, אני מבינה שפתאום היא רוצה את כול טריטוריה לעצמה.) ואז אחרי שהיא מספרת עולם ומלואו, ומצדקת בפני כולם, אני צריכה לרשום הודעה קצרה שתסביר הכול (ולא שאני חייבת לספר למישהו, אבל עכשיו אני רוצה.) נכון כתבתי הודעה קצרה, אבל לא הסבירה כלום, ויותר מזה ההודעה הקודמת לא פעלתי בצורה נכונה. ניסית להסביר כמו העדר,(ולא שהלך לי עם זה, או שאולי כן אבל אני מרגישה שלא הסברתי בצורה נכונה.) אולי באמת אני לא מתנהלת כמו העדר, ותאמינו לי שלפעמים אני מנסה להראות כמו כולם.(קחו למשל את ההודעה הזו חחחחח
) תראו אולי אני הולכת עם ראש בקיר, אבל איך אתם רוצים שיהיה משהו טוב אם כול פעם הטובים אלה ששותקים, ומבינים באמת את הכול, למה נעשה ככה למה פועלים בצורה כזו וכן הלאה,,, אומרים אליהם שהם מפגרים מעיפים אותם לצד, אומרים הם חלשים (אבל בנינו מי יותר חזק, זה שמראה, או אלה שכול מה שעושים להם, וכול מה שמדברים אליהם, והם עדין לא מפחדים להיות מי שבא להם לדעתי את החוזק אין להראות אותו במילים אך ורק במעשים.) והצד השני רק מראה שהוא חזק ומבפנים הוא מזה קטן בתוך תוכו,(סליחה באמת אם אני פוגעת במישהו) איפה באמת הצדק? איך רוצים שיהיה טוב? בצורה כזו אין מצב בעולם. טוב את שלי אמרתי שיהיה ערב נפלא

אה ועוד משהו,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

אני באמת מצפה לתגובות הפעם, אבל אמתיות אם אפשר חחחח (איך שחכתי פה מדברים רק במסכות של אנשים מגננבבבבבבייים לא?) אהההההה ותשדלו באמת שזה יהיה בזמן שאתם יודעים שאני בבית, ולא שאתם רואים, שומעים, שאני יוצאת לכמה ימים חחחחח אל תפחדו (המבינים בטוח הבינו לא?) שוב פעם ערב נהדר לכולם

טיפקסית

New member
אורייה היי תגובה לדברייך

ראשית-נסי לשים לב האם הנושאים עליהם את כותבת אכן קשורים לנושא הפורום,אנחנו משתדלים שהפורום הזה יהיה כולו על טהרת אהבת המוזיקה ואומני חברת "לבנטיני" בפרט. אינני בזה לך,להיפך,אך את צריכה לעיתים לשים לב שאכן הדברים שאמרת מקושרים להודעה שלפנייך טאו לנושא השרשור כולו. העולם הזה כולו מלא עוויתות,ואכן עלינו ללמוד להיות בני אדם טובים יותר והוגנים יותר אחד כלפי השני. אני לא באה להתקיף אותך ,ואני מניחה שגם את לא באה לתקוף אישית אף אחד. יש תקופות כאלה ויוצא לי להסתובב בהרבה פורומים פה באתר "תפוז" ובאתרים אחרים,ולהיתקל במקרים של יחס מנוכר מאדם אחד לאחר,ופוגע לראות שזה כך. אינני אומרת שאת חיה בסרט משלך כי אני בטוחה שלא כך פני הדברים,ולעיתים קורה שהחשיבה בין אדם לאחר היא שונה ועל כן הגישות מהן הם באים היא שונה. אני יודעת כי גם לעיתים נראה שהיחס שלי תוקפני ולעיתים אני יודעת שאני אימפולסיבית, ובאמת אני משתדלת לרסן את עצמי בקטע הזה. לכולנו יש מה ללמוד,וברגע שנדע איך להתייחס אחד לשני בכבוד ובהוקרה אני בטוחה שהפורום הזה יפרח למימדים שלא נראו כאן לפני כן. אני חייבת לציין שלאחרונה נראתה התעוררות מרשימה ופעילות מוגברת של הפורום, ואני שמחה על כך,אך כאשר מישהו פותח כל חמש דקות הודעה חדשה ומשרשר אותה שלא במקומה זה יוצר מעין אנדרלמוסיה,ולכן לעיתים אנשים אחרים מגיבים על כך בתוקפנות. אני רוצה להבטיח מצידי שאנסה לרסן את עצמי ואם רק ניתן צ'אנס אחד לשני נצליח לגרום לפורום הזה להגשים את מטרתו. כעת סיימתי את דבריי ואני הולכת לישון כיוון שאני חולה כבר מאתמול ואני מרגישה לא משהו. שיהיה לכולכם חג סוכות שני נפלא.

תגובתי לנושא!!!../images/Emo140.gif

טוב ,,,,, התחיל בזה שאני שאם נכנסתי דווקא לאתר הזה כי יש סיבה מספיק טובה, כי אני מעריכה את להקת טיפקס, ופרט לקובי אוד. אבל אנני חושבת שכול הזמן צריך לומר לקובי אוז או ללהקת טיפקס אוהבים אותכם, אני חושבת שעקב זה שבחרנו לדבר דווקא פה זה אומר את הכול לא? אני מסכימה איתך לגמרי, שאם פתחו אשכול מסוים צריך לשרשר הודעה שקשורה לנושא, תראי קראתי את ההודעות האחרנות כמה וכמה פעמים. אני לא מבינה איפה ההודעה הזו, לא קשורה לנושא שעליו מדובר. אולי את צודקת לגבי שני אשכולות שפתחתי לפני כמה זמן, אבל גם את האשכולות שנפתחו, אפשר היה להבין למה הן נפתחו לא? תראי אני מאוד מסכימה איתך שיש צדדים לעולם מאוד מגעילים, אבל אנחנו זה כול העולם, רק אנחנו יכולים לשנות ברגע שאנחנו באמת משתנים, הכול משתנה. ותראי טיפקסית מאוד נכנס לי ללב מה שאמרת "ולהתקל במקרים של יחס מנוכר מאדם אחד לאחר, ומאוד פוגע לראות שזה כך" האמת שגם לי בזמן האחרון יצא לראות את המקרים האלה, ומאוד פגע
לראות את המצב הזה. (אבל מי אנחנו טיפקסית אנחנו יכולים לשנות את זה.) או שאולי כן לקום ולומר לא ככה פועלים. הגישה אולי שונה בין אדם לאדם, אבל הרגש
עדין נשאר אותו רגש לכולם לא? אני לא חושבת שאת תוקפנית, ורק את יודעת מה את צריכה לרסן או לשנות. אבל באותה מידה ההדעות שנרשמו היו אך ורק לענות על האשכול שנפתח, ללא כול כוונה להעביר מסר למישהו או למישהי. ואני גם חושבת שאם נידע להתיחס בכבוד אחד לשני, נוכל לפתח את הפורום הזה, ונוכל גם להנות בפורום הזה !!! טוב שיהיה את הלילה הכי יפה בעולם

היייייי לכולם, טוב כבר הבנתהם שאני

רושמת הודעות בלי קשר לכלום, אז קבלו עוד הודעה כזו: קודם כול אני רוצה לומר, לבחורה שנמצאת בשמי בפורום של אביב,,, תראי חמודה אני לא הייתי עושה את מה שעשית,(ויכולתי לעשות זאת מזמן) אמרת דרמה קווין חוזרת וואלה צדקת דרמה, דרמה,כול החיים האלה הן דרמות, ועוד על החיים שלי, מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי? (ואני עוד חשבתי שנגמר הכול.) מה הבעיה שלך להכנס בשם עצמך, ולהגיד מה שאת רוצה. (ושלא תחשבי שאני לא יודעת מי את אחותי היקרה, אני מסתדרת מעולה,פשוט ככה אני רוצה לפעול תבני כבר ותתעסקי בחיים שלך, אמרתי כבר פה בצורה עדינה שזאת לא אני שם, ואת עדין לא מבינה כמה חבל!) מקווה שאכשיו תצליחי להבין. תגידו איך מישהו רוצה שיהיה משהו טוב, אם אנשים פה לא מפסיקים לשקר אחד לשני. ועוד משהו, אתמול ראיתי והרגשתי את מה שהיה אל תעשה את זה שוב כי אני לא רוצה, תבין!!! בסוף תיהיה לבד חבל, תשמור על מה שיש לך כדאי לך לא? שלא יהיה לכה עיניים גדולות זה מביא להרס עצמי, שלא יגעו צרות, אתה בתקופה טובה תשמור על זה בהמלצה ממני אישית!!! אז איך ההודעה שלא קשורה לכלום יש בתוכה דרמה שלמה חחחחחח
טוב שיהיה לכולם יום טוב
אוהבת את כולם

הוד11

New member
מה זאת אומרת רשמה בשמך?

מה פרצו לך לכינוי? או שסתם מישהי משתמשת בשם שלך?

למעלה