לאור ההתרעות........

shelycat

New member
לאור ההתרעות........

לאור ההתרעות הרבות על פיגועים ומגה פיגוע לכבוד השנה החדשה מצד "אחינו" האם זה השפיע על ההחלטות וההרגלים של כם לגבי החג? האם אתם נמנעים למשל ממקומות/מרכזי קניות קניות המוניים ומצמצמים את זמן השהות שלכם בשכאלו? אני אישית בשל השנאה לדוחק שיש לקראת החגים והיסטריית הקניות של עם ישראל בדר כלל נמנעת ממרכזי קניות לפני החגים ודוחה את הקניות שיש לי שהן לא הכרחיות לאחרי החגים. מה איתכם?

שמופית

New member
אותו כנ"ל......

משתדלת שלא להיכנס למקומות המוניים ודחוקים, לא רק בגלל פיגועים אלא מפני שאני שונאת את הצפיפות והדוחק בד"כ. חוץ מזה שאנחנו נוסעים לצפון ביום שבת עד יום שלישי, ולא נראה לי שנתערבב במקומות צפופים...

מאי26

New member
אני בעקרון משתדלת לא להפסיק

להכנס לקניונים וכו´ בגלל כל ההתרעות - אני לא רוצה להפסיק לחיות בגלל זה. אבל הצפיפות בהחלט יכולה לעשות לי את זה, ולמנוע ממני להכנס למקומות שלא חייבים. היום ניסיתי לשכנע את ארז ללכת לקניות, אבל הוא ממש השתמט מלהכנס לסופר אם לא חייבים, ושכנע אותי להמנע מכל הקניות ולחכות עם זה עד אחרי החג, גם ככה נהיה אצל אמא שלי חלק מהחג ויפטמו אותנו שם שחבל על הזמן...

fila

New member
אני משתדלת להמנע

בעיקר בגלל שאני לא סובלת את הצפיפות והבלגאן הזה... השתדלתי לקנות מה שהייתי צריכה כבר קודם ומה שסובל דיחוי יחכה לאחרי החג

למעלה