לאור הודעת המפקח על הבנקים כי הבנקים יבטלו עמלות... הנה האמת:
I ixmix New member 16/8/04 #2 וביקורת בעדינות בבקשה זה הסטיקר השלישי שאני יוצר בחיים. (לצד - אריק יביא שלום ובנץ יביא מלבורו, האגדי).
וביקורת בעדינות בבקשה זה הסטיקר השלישי שאני יוצר בחיים. (לצד - אריק יביא שלום ובנץ יביא מלבורו, האגדי).
א אמיתי טויטי New member 16/8/04 #5 העלת בי חיוך... אבל צרם לי שאין קשר בין הקיצוצים לעולם הכדורסל. הרעיון עם המפית בהחלט טוב ונסה למצוא דרך לקשר אותו בצורה טובה יותר.
העלת בי חיוך... אבל צרם לי שאין קשר בין הקיצוצים לעולם הכדורסל. הרעיון עם המפית בהחלט טוב ונסה למצוא דרך לקשר אותו בצורה טובה יותר.
G gargamich New member 17/8/04 #8 השני חמוד ../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif בהחלט יצירתי הראשון מסובך מדי (או שזה רק אני... )
U U lu New member 21/8/04 #9 הפורום הוא "יוצרים הומור" בדיחת המפית הייתה בספר "לצון נופל על לצון" של אבשלום קור.
א אמיתי טויטי New member 16/8/04 #6 לא מצחיק... אבל נכון. אפשר לחבר את נשוא השורות לעולם הסמים... "ניסיתי להתרחק מהשורות...אבל הם פשוט לא נותנים לי..." שוד לצהרי (אמור להיות 'בצהרי') היום, משפט יפה .
לא מצחיק... אבל נכון. אפשר לחבר את נשוא השורות לעולם הסמים... "ניסיתי להתרחק מהשורות...אבל הם פשוט לא נותנים לי..." שוד לצהרי (אמור להיות 'בצהרי') היום, משפט יפה .