לאור היפה שלי.

keep smiling

New member
לאור היפה שלי.../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

תראה, אתה כבר בן 20. [עוד 9 שעות, אל תהיה קטנוני] גדלת לי. בחיי. רציתי לאחל לך רק אושר ועושר, בריאות וכושר והמון שמחה. יש לך אישיות מדהימה, דבר שגורם לי לשמוח שאני מכירה אותך. אחד הדברים שמעידים על חברות טובה היא היכולת לשתוק ביחד, דבר שכמו שאתה יודע אנחנו די מוכשרים בו... אתה כ"כ חשוב לי ואני אפילו לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלעדיך. וגם אם התרחקנו קצת בזמן האחרון, תמיד תהיה במקום הראשון בשבילי. באמת. וכשתגדל, אחרי שתחזור מיפן, אתה ואשתך תגורו בשהם והילדים שלנו יהיו חברים, כי אני החלטתי ככה. העתיד שלך הוא רק שלך, יכול לצאת ממך כ"כ הרבה. וכל העיכוב הזה עם הצבא? הכל לטובה. עברנו כ"כ הרבה ביחד, שזה מרגיש כאילו אנחנו מכירים כבר נצח וחצי. אין לי כבר מילים כדי לתאר אותך, אבל כמו שאתה כבר העדת על עצמך- אתה אומו, אתה המנהל של 1371 [ו-972!] ואתה צריך להתאבד. אני אוהבת אותך, ואני חושבת שזה העיקר של הברכה. כן. אני מקווה שתהנה מהשנה הזו, ועד 100 כמו 20. [זו ברכה של זקנים, חשבתי שהיא תתאים לך.] אז- יום הולדת שמח.
רק אושר, קיפי.
נ.ב. בוא לשהם. [ולא רק כשמיתר מבקשת ממך. אני מגניבה יותר!
]

keep smiling

New member
אה, כן-

היומולדת שלו מחר בצורה טכנית, אבל מחר שבת ואני די שומרת שבת, אז פתחתי היום.

Fay Wood

New member
ביטץ'. ס.ס ../images/Emo168.gif

אני התכוונתי לפתוח את השרשור הזה. ><;;;; בכלמקרה, ברכה נורמלית תבוא ב-12~ ועדאז, אני אוהבתותך המון~ 3>

Ayelet chan

New member
מזל טוב סמפאי. 3> ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333> את הברכה קיבלת אתמול. X: דאיסקי. 3>

JeeChan

New member
איי צ'אן ^_^

דאיייייייייייייייסקי 33333333333333333333333333333333333333333333333333333> תודה 3>

../images/Emo15.gif ני רציתי לפתוח!

לאנורא ^^ כבר כתבתי לך ברכה סבאל'ה~! הנכדה שלך אוהבת אותך נוראנורא! בן 20.... פאק זה נראה נורא מוזר. אתה פיטר פן בלי בגדים ירוקים! כי אתה לא תתבגר אף פעם, לא עד הסוף, כמו כולנו, בפנים ישאר ילד מטורלל שרק רוצה ללכת ולהציק לאנשים! אוהפתותך מלאמלא!

Fay Wood

New member
טאייצ'ווווווווו!!!111 ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

יומולדת שמח, kuso jijii!!@#$%)$#%^ ^_________^ תגיד לי, מה הייתי עושה בלעדיך? מי היה ממכר אותי לחשיש או למחזור זמר/טוטי וכן הלאה? מי אשכרה היה סובל את כל השטויות והבלבולי שכל הבילתי פוסקים שלי? מי היה מדבר איתי בפלאפון בזמן שאני הולכת ברחובות לוד וככה בעצם מציל אותי מאנסים למיניהם שמסתתרים בפינה מאחורי הבית קברות? ;; מי היה מביא לי דיסקים של וואן פיס ומחרפן לי את השכל על כמה שזה טוב? מי היה מזכיר לי בכל פעם מחדש שאני מקרה אבוד ושחבל על הזמן? עם מי הייתי מדברת במשך שעות על שטויות שאףאחד אחר לא ממש היה מבין מה אני רוצה ממנו? למי עוד הייתי יכולה לחרפן את השכל על קלאמפ/יוגיהו בלי שהוא ירביץ לי אחרי 5דקות והוא לא איילת? וזה יכול להמשך ככה עוד כמה שעות, אבל אני אמורה לשלוח את זה ב-12. אז. כן. XD בכלמקרה, הפואנטה שלי היא- אני אוהבת אותך הכיהכי שבעולם, אתה בנאדם מקסים וכפרות שתמיד גורם לי לחייך ולא משנה מה, ותעשהטובה, תשאר כמו שאתה ואל תשתנה. 333> ועוד, נאחל לך המון המון מזלטוב, הצלחה בכל מה שתבחר לעשות, עד Over 9000, שתזכה למצוות, אושר, עושר, בריאות וכל השיט הרגיל~ את הברכה הנורמלית (שיצאה הרבה יותר ארוכה מזאתי משומה
) אני אביא לך בפעם הבאה שאני אראה אותך D= אוהבת המוןהמון Your Greatest Creation. Or whatever. 3333333>!!!!!!111111111~~~

JeeChan

New member
אפרתע ;; 3>

מצטער על כל הפעמים שאני אומר דברים לא משו :/ אוהב אותך המון המון המון המון המון 3>

shui chan

New member
אורוש!

מה נשמע? באח מרגיש מוזר. בכל מקרה =) זה לא באמת משנה בן כמה אתה אלא איך אתה חושב ומתנהג. אני מאחלת לך שתמיד תצליח לחשוב בדרך צעירה ושפשוט תמיד תהייה מאושר. אוהבת המון

heartnet

New member
אני לא אוכל להתחרות

בקיפי . אז אאחל לך מזל טוב אור, ואת השאר נשמור לפעם הבאה שניפגש :) יומולדת שמח!

ketty the sheep

New member
אור שלי! ../images/Emo23.gif

לפני שנה אמרתי שאני רוצה להכיר אותך טוב יותר, כי ראיתי בך אדם מהסוג שהייתי רוצה לצידי. מעבר לבחור הנחמד שלא חושב פעמיים ועוזר לכל אחד, מעבר לאותו אחד שלא מהסס ומוכן לעבור שבעה מדורי גהנום למען החברים שלו (גם כשלא מגיע להם להקרא חברים), מעבר לזה שמעלה חיוך על שפתי בכל שיחה שלי איתו, מעבר לאדם שכל כך הרבה פעמים פשוט רציתי לבוא, לחבק ולהלחם בכל העולם למענו - כי מגיע לו, מעבר לזה שעושה כל כך הרבה, לעתים ללא הכרת תודה או כל תגמול, מעבר למי שמחייך וממשיך הלאה גם במקרים כאלו, מעבר להוא שלפעמים סוחב את כל העולם על הכתפיים, לפעמים בלי לשים לב. אור, אתה כל כך הרבה יותר. גם בשבילי, וגם בשביל רבים אחרים (גם אם רובם לא יודעים להעריך את זה כראוי. *שולפת שוט*). אני כל כך שמחה שהרושם הראשוני שהשארת עליי לא הטעה אותי - אתה אכן מישהו שהייתי רוצה בחיי. אתה פשוט אדם טוב, ויותר מזה, אתה חבר טוב, ועל כך (ועל עוד כל כך הרבה דברים אחרים) הייתי רוצה להודות לך. אתה בן 20 היום, זקן אחד.
אבל אתה יודע, החיים רק מתחילים עכשיו, נכון? :) הן סיום הפרק הצבאי בחייך (טפוטפו) והן החלפת הקידומת - גם אם אלו לא משנים הרבה, העולם שלך פתאום נראה חדש ויפה יותר, הלא כן? אני מאחלת לך הרבה מזל טוב ליום הולדתך. הרבה בריאות, צחוק, אושר ורגעים יפים (או לחלופין, רגעי פייל טהורים) (ולעצמי אאחל לחלוק עמך לפחות חלק מהם. מותר לי? ^-^ ), עד 120 שנה, ואז נפגש בסול סוסייטי - נה, טאיצ'ו? D: אוהבת המוןהמוןהמון
, קט~יה. נ.ב: עוד נגיע לשינג'וקו ונגור בגומחה מתחת לכרית של הי-צ'אן!
(זה הדבר הכי קרוב לסאקורה שיש פה).

למעלה