שמע, אני לא אוהב הגדרות.
ממש לא אוהב. אצל בנאדם שלא הולך עם העדר, או מנסה, לפחות, לשפוט בעצמו באופן אובייקטיבי כמה שאפשר את הסיטואציות במדיניות\ביטחוניות\כלכליות השונות, הגדרות זה לא דבר שתמיד נכון. אני מניח שאני משתייך למחנה השמאל-פטריוטי-סוציאליסטי (אך לא קומוניסטי), או משהו בסגנון (מצביע עבודה, אם זה עוזר כאן). אני בעד להגיע עם הפלסטינים להסדר מדיני, אבל אני לא צופה שהוא יהיה מזהיר. אני נגד כול רעיון זכות השיבה של הפלסטינים, אני נגד חלק מהחיסולים, אני בעד הכרזת מלחמה כוללת (וצר לי שלא עשינו כך במערכה האחרונה) במה שנוגע לחדירה והפצצה מכיוון של מדינה ריבונית, אני נגד הרעיון הכללי של מחסומים (צריך אלטרנטיבה אחרת), אני בעד פינוי התנחלויות (ואילו רק כדי לשחרר את הביצים של המדינה מאחיזתם של פנאטים), אני נגד קפיטליזם-וונאבי-אמריקה-סטייל-ביבי, אני בעד איגודי עובדים, אני נגד סוציאליזם "מחוזק" יתר על המידה או קיצוני (קומוניזם), ועוד כול מיני דברים. אני מעדיף שלום מזויף על פני סכסוך תמידי, כול עוד נהיה מוכנים ודרוכים לעימות. קיצר תלוי בסיטואציה ועל מה מדברים, אין לי דיעה מקובעת. אצל שמאלנים קיצונים אני "ימני פאשיסט" בגלל חלק מהדעות ואצל ימנים אני "שמאלני בוגד" בגלל חלק אחר מהדעות.