לאור השאלות שעלו לאחרונה על תנועה

לאור השאלות שעלו לאחרונה על תנועה

לחולי פיברו. העניין עלה עם קולגה שלי, רות שמה. היא מורה מוסמכת לניה (שיטת עבודה בתנועה), בעלת חגורה שחורה בקראטה ומורה לתנועה המשלבת את שיטת פלדנקרייז. היא מתעניינת בפיברו, מנסה להבין... חלק מהגולשים מעוניינים לעסוק בתנועה (זה חשוב לכולם) אז העלתי רעיון, והייתי רוצה לשמוע הארות (לא טעות... מהמילה: אור), הגיגים, שאלות וכדומה. וזו ההצעה: מפגשים אחת לחודש לעבודה פנים אל פנים, בשילוב עם תרגילים פשוטים שיוכלו אולי להינתן כאן בפורום. מה זה דורש מאיתנו? קבוצה מחוייבת של 5-10 אנשים חולים, שמוכנים לתת לרות פידבק. מחוייבות = להגיע לכל המפגשים, לתרגל בבית לפי ההוראות ולתת פידבק אמיתי כדי שרות תוכל ללמוד את החיבור בין תחושתה את החולים שהיא פגשה, לבין יישום הידע שלה בתנועה. המפגשים יתקיימו בצפון (אצלי בגילון - בין כרמיאל לעכו) הרחוקים יותר יכולים להיעזר בשירות הרכבות עד עכו. היום שהכי נוח לרות זה יום שלישי ב- 17:00 (להזכירכם, אחת לחודש) שאלה: האם וכמה צריך לדעתכם לשלם לרות? (היא תלווה אותנו גם כאן בפורום, בכל הקשור בנושא). מה דעתכם? מישהו מעוניין להצטרף?

בעיית מיקום

נאוה שלום: השיטה נשמעת מעניינת (ובמיוחד לאור העובדה שהיא משלבת את שיטת פלדנקרייז הנהדרת). אני הייתי שמחה להצטרף, אך המיקום אינו נוח. במידה ויתאפשר מיקום יותר מרכזי, כגון: חיפה - אשמח להצטרף.

היי מחייכת, מאיזה איזור את?

בעיית המיקום נובעת מהניסיון לנצל את מה שיש ללא הוצאות נוספות. אני מאמינה שברגע שתתגבש רשימת מעוניינים, אפשר יהיה למצוא סידור נוח להגעה. בסה"כ מדובר על פעם בחודש... בכל מקרה, אם זה מעניין אותך עקרונית, שלחי לי במסר את הטלפונים שלך, וכשיגיע הזמן המתאים, ננסה למצוא פתרון סביר להגעתך. נראה לך?

למעלה