לאור השרשור הקודם,

ganooov

New member
לאור השרשור הקודם, ../images/Emo13.gif

עדכנתי את הודעת המנהל שלי בפורום סופרים צעירים, ואני אשמח לשמוע הערות על הניסוח והתוכן (יותר בקטע הטריגר). כאן.

ה מוזה

New member
יפה מאוד

אהבתי במיוחד את ההדגשה לגבי פניה לפורום תמיכה אממ לגבי הטריגרים הייתי אולי מסתפקת במה שכתבת ללא תיאור רשימת טריגרים ..כי זו רשימה חלקית ולכל אדם עלול להיות טריגר משלו ..שאינו ברשימה שלך ואז זה יתחילו שאלות "גנובבבב כתיבה על סכין היא טריגר"? "גנובבבב כתיבה על הרעבה עצמית היא טריגר"? גנובבב כתיבה על רצח היא טריגר "? אל תכנס לפירוט מה הם טריגרים אני לדוגמא עלולה לקרוא סיפור על מחלת סרטן ועבורי זה יהיה טריגר ולאחר לא .. חוץ מזה הודעה נהדרת

ganooov

New member
אני חייב לספק דוגמאות, ../images/Emo13.gif

וזה הוכיח את עצמו. מדי פעם אני מעיר לאנשים שסיפור X מהווה טריגר, או סיפור Y שנכתב שהוא טריגר אינו טריגר. בכל מקרה, כל מי שכותה טריגרים וצריך להזהר מהם יודע ומבין את זה מההודעה הזאת
. כמו כן, כבר דנו על זה אצלי בעבר, והסכמנו שאמנם יש לכל אדם טריגר משלו, אבל עלי לעשות את המעט שאני יכול, ולהודיע שסיפורים מסויימים הינם טריגר כללי. אגב, אמרנו שהזכרה של התאבדות לא מספיקה, צריך תיאור, צריך שזאת תהיה הפואנטה. וטודע
.

neta s

New member
זה נשמע לי בסדר גמור

הייתי מרככת קצת בסעיף נוסף שקורא לכולם לבוא ולהעלות על הנייר בלה בלה בלה, אולי כסעיף ראשון מורחב יותר.

ganooov

New member
הנוסח הבא מקובל? ../images/Emo13.gif

ד. טריגרים: ישנם אנשים שרגישים לתכנים מסויימים, ואלו עלולים לגרום אצלם תגובות רגשיות קשות. תכנים אלו נקראים טריגרים. על מנת להמנע מפגיעה באנשים אלו, יש להזהיר בכותרת ההודעה שהסיפור הינו טריגרי. הנושאים הנחשבים לטריגריים כלליים העלולים לפגוע כמעט בכל אדם הם: תקיפה מינית, התעללות, אלימות, מחשבות על שיטות התאבדות והתאבדות בכלל, אלימות וסיפורים על מצב נפשי קשה מאוד. שימו לב: אין איסור לכתוב ולפרסם יצירות על נושאים אלו, ליתר דיוק - כתיבה, כולל כתיבה טריגרית, הינה צורה רצויה וכדאית לפריקת מטען, שיכולה לעזור לא רק לכותב אלא גם לקורא. אף על פי כן, יש להודיע שהיצירה היא טריגרית על מנת לא ליצור בעיות. צורת האזהרה המקובלת על טריגר הינה הסימון: (ט). במידה ואתם כותבים סיפור טריגרי ואתם חשים שאתם במצב נפשי קשה, אל תהססו לפנות לפורומים המיועדים לתמיכה (פורומי סה"ר). לא תמיד חברים יכולים לעזור, וכתיבה אינה פתרון אבסולוטי.

neta s

New member
אני חושבת שכן

ואני חושבת גם שלמרות שה
מהווה חלק מהשם שלך, יש הודעות שהוא פשוט מיותר...

ganooov

New member
רק בהזדמנות אחת הוא פסול, לטעמי,../images/Emo13.gif

בשרשורי אבל/זיכרון. דווקא בהקשר של הפורום הזה, אני פשוט מאמין שחיוך תמיד עוזר, אם כי לפעמים מותר גם לבכות (כמו בשרשורי האבל).

ganooov

New member
רק בהזדמנות אחת הוא פסול, לטעמי,../images/Emo13.gif

בשרשורי אבל/זיכרון. דווקא בהקשר של הפורום הזה, אני פשוט מאמין שחיוך תמיד עוזר, אם כי לפעמים מותר גם לבכות (כמו בשרשורי האבל).

למעלה