לאור חסימה בפולטילט - מחפש לקנות כסף בסטארס

t s a c h i

New member
לאור חסימה בפולטילט - מחפש לקנות כסף בסטארס

קניתי כסף מבן אדם רמאי שמוכר חשבונות מזויפים והחשבון פולטילט שלי נחסם. אני מעוניין לקנות כ 200 דולר לסטארס צרו קשר בפרטי

klapim

New member
תאמין לי הבן אדם הציל אותך

ככה היית ממשיך להפקיד ולהפסיד

t s a c h i

New member
לא קניתי חשבון מזויף

קניתי כסף ממישהו ומתברר שזה היה מחשבון בונוס וכעת פולטילט לא מוכנים שאשחק באתר אצלהם יותר. למרות שהסברתי להם שלישראלים אין דרך אחרת להפקיד כסף באתר שלהם מלבד לקנות משחקנים אחרים.

darkAI

New member
דבר ראשון לפני שקונים ממישהו זה לבדוק את

הנתונים שלו בPTR וב-sharkscope. מישהו שלא מרוויח כסף גם קרוב לוודאי לא יהיה מעוניין בלמכור אותו אלא אם כן זה scam. ניתן גם לבקש ממנו לשבת עם כל הכסף שלו בשולחן רק כדי להוכיח שיש לו את הסכום ואף יותר מכך. בנוסף, אני ממליץ לך לשלוח לפול טילט עוד אימייל ולהסביר את הסיטואציה. מוזר שהם ישר חסמו אותך מהאתר שלהם.

t s a c h i

New member
בוא אני יגיד לך משהו כזה

שלחתי להם אימייל והסברתי להם את הסטיאוציה , הם שלחו לי מייל חזרה ואמרו שהנושא לא לדיון בכלל ואין על מה לדבר ומאז הם לא עונים לי לאימיילים יותר. יתרה מכך חסמו גם את החשבון של אבא שלי שגולש מאותו אייפי וכן חשבון של חבר שהעברתי לו איזה 20 דולר. אין לי בריריה אלא לעבור לפוקרסטארס.

yamenx

New member
נראה לי שהם מנהלים דאטאבייס של קשרים בין

חשבונות... ז"א נרשם אצלהם שהחשבון שלך ושל אבא שלך נכנסו מאותו IP מתישהו... אז נרשם שאתם מקושרים איכשהו אם לא אותו בן אדם... ונראה לי שיש להם מעקב אחר חוץ מה IP... אולי קוקיז או משהו כזה אם תפתח חשבון ממחשב אחר אין שום שיטה בעולם שיוכלו לעלות עליך... אבל במקומך הייתי עושה להם דווקא ולא משחק אצלהם

t s a c h i

New member
הם מנהלים בוודאות דאטבייס כזה

עכשיו פתחתי חשבון בונוס במחשב של מישהו אחר , השאלה היא האם אני יכול להתחבר עם החשבון הזה מהמחשב שלי ?

yamenx

New member
אני ממליץ שתעשה פורמט או התקנת וינדוס קודם כל

ולנתק את הראוטר ולחבר מחדש כדי שתקבל IP חדש אם אתה עובד תחת ראוטר

FrecCo

Active member
אגב, גם אם חסמו אותך, מה הבעיה לפתוח חדש?

חשבון חדש עם אימייל אחר? נראה לי פשוט למדי

t s a c h i

New member
לא יכול לפתוח חשבון חדש

קודם כל הם אמרו שאם אני יפתח חשבון אחר אז גם הוא ייחסם . שנית ניסיסתי את זה כבר לפתוח חשבון על שם אחות שלי אבל זה מזהה את האייפי שלי ולא נותן לי להירשם.

AdAmD1

New member
לא צריך תוכנה

תנתק את האינטרנט Start -> Run -> CMD שם תרשום ipconfig renew ותחבר את האינטרנט בחזרה האייפי שלך ישתנה

NuniZ

New member
קרה לי משהוא דומה...

חסמו לי שתי חשבונות וכל הכסף שם הלך ... אבל אני עכשיו משחק על שם של חברה שלי .. כי אם אני שם את הכתובת שלי הם חוסמים אותי.. פשוט תעשה ריסט למודם ותמחק את פולטילט וגם את התיקייה שלה אחרי ההסרה.. תתקין מחדש ותפתח חשבון חדש ( עדיף בשבילך שתשתמש בבונוס של פוקר סטרטגי של ה50$) ותמשיך לשחק על שם אחר... בהצלחה..

t s a c h i

New member
לא עובד לי אחי

הסרתי את פולטילט ואת התיקיה , התקנתי מחדש והלכתי לבית קפה באיזור והתחברתי לאינטרנט שלו , ואיני יכול להתחבר עם החשבון החדש.

למעלה