לאור כל החדשים - התפקדות

Riot Boy

New member
לאור כל החדשים - התפקדות../images/Emo168.gif

איך קוראים לך? בת/ן כמה את/ה? מאיפה את/ה? אייסיקיו שלך: מסנג'ר שלך: סדרות אהובות: פורומים שאת/ה בהם: להקות שאת/ה אוהב/ת: סרט טוב שראית לאחרונה: סרט הכי טוב שראית אי פעם: ספר טוב שקראת לאחרונה: ספר הכי טוב שקראת אי פעם: ערוץ מועדף: מוזיקה מועדפת:

axnholic

New member
ארוך מדי ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? שחר... בת/ן כמה את/ה? 16. מאיפה את/ה? ת"א. אייסיקיו שלך: לא פעיל תמידית. מסנג'ר שלך: אין. סדרות אהובות: כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, הכל יחסים, כן מותק, מופע שנות השבעים, מפגשים מהסוג האישי.... זה יכול להמשך עוד הרבה, אז בואו נגיד שאני אוהב טלוויזיה. נקודה. פורומים שאת/ה בהם: המשפחות של HOT3, מש"ה, ספין סיטי ועוד הרבה פורומים כגולש סמוי. להקות שאת/ה אוהב/ת: יותר מדי ארוך. סרט טוב שראית לאחרונה: איך ללמוד למתמטיקה ולהשתגע תוך 30 שניות בלבד. סרט הכי טוב שראית אי פעם: הכי טוב? אין. אני אוהב סרטים בכלליות. יש המון סרטים שאני מאוד מעריך. ספר טוב שקראת לאחרונה: מתמטיקה חלק ה' של בני גורן. ספר הכי טוב שקראת אי פעם: מתמטיקה חלק ד' של בני גורן. ערוץ מועדף: הכל חוץ מהערוץ המושלג, לא סובל את הערוץ הזה. מוזיקה מועדפת: רוק קלאסי.

SoldieRonit

New member
אשמח לענות

רונית 19 ראשון לציון 226111262 סדרות אהובות בכל הפורומים שאני נמצאת:ימי חיינו,היפים והאמיצים,הרקיע השביעי,טרה אספרנסה,המשפחות של HOT3,חדר מלחמה,טלווזיה....ואני עוד צריכה לתקוע יתד בפורום של "גיא פינס". שירים ישנים-אני צריכה לעבור למילניום הנוכחי. סרט טוב.........אני אחזור אליכם בנושא. GOOD MORNING MERRY SUNSHINE-BOB GREENE GOOD MORNING MERRY SUNSHINE-BOB GREENE
ערוץ 3
ואני צריכה לספר לכם משהו-אבל יחכה

SoldieRonit

New member
ואיך שכחתי את צח"מ

ואם זה נראה כאילו אני כל היום מול הטלווזיה-אז זה קצת נכון:בעיקר עכשיו שאני בכלל מתחת לפוך כל היום עם טלווזיה בחדר (אני מחוברת לכבלים רק חודשיים
).

אני...

קוראים לי שקד עוד פחות מחודיים אני בת 14 אייסיקיו 349827874 אין לי מסנג'ר אני לא יכולה להתקיים 3 שעות בלי טלוויזיה אז אני אוהבת פווול אני כאן ,בהטופ מודל, בעדן לנצח ,התאומות אולסון, מלחמת המינים ומופע שנות השבעים סרט שראיתי לאחרונה היא משפחת סופר על וילדות רעות זהו על כל השאר אין לי מה לענות

למעלה