לאור לנו וגם לכל השאר

לאור לנו וגם לכל השאר

אני מה זה מבינה אותך אני מוצאת את עצמי בזמן האחרון בחנויות טבע קוראת כל מה שכתוב על האריזה. הממתק היחיד שניתן לקנות הוא של עוצמה - תמר שקד וכו' אישית אני לא עוזבת את הבית בלי חבילה של פריכיות אורז, בננות ועוד גמה פרות. ועכשיו אני יודעת מה זה SF באמת בכל דבר יש שומן צמחי. ניסיתי בחג לתת אנזימים ואז מעט עוגיית כוסמין או מעט במבה והתוצאות היו טובות ( כמובן בצואה) ומשהו מדהים. אנחנו כמה חודשים על הדיאטה. ממש לאחרונה הצלחנו להתאזן מבחינת ההערכות. בעוונותי אכלתי ליד הפעוט גלידה עם שוקולד- רעל של ממש. הוא הסתכל, חייך לעצמו והמשיך הלאה. עשה עוד סיבוב בבית חייך לעצמו והמשיך הלאה. ובכן רבותי- זה ממכר, והוא פשוט נגמל- הלוואי עלי... הוא לא נמשך יותר לכל הרעל הזה. הוא נהנה לאכול פריכיות אורז ומיני מאפה שאני פשוט לא מסוגלת לטעום. בעבר הוא היה חי רק על קורנפלקס עם חלב ועוגות והמון המון שוקולד. אגב התגובה שלו לקקאו הייתה התפרצות מטורפת של היפראקטיביות כזו שהנוירולוגית רצתה לרשות לנו סטרואידים. הורדנו את הקקאו היום הילד רגוע ומרוכז. לא להאמין אצל המרפאה בעיסוק הוא מעדיף לבנות פאזלים ולא משחקי תחושה. לפני שאתם מרעילים את הגוף עם תרופות פםסיכיאטריות למיניהן נסו את כל השינויים האפשריים בתזונה.

למעלה