לאור מחשבותי הרבות בעבודה

weird dust

New member
לאור מחשבותי הרבות בעבודה

כשלא עושים כמעט כלום כל היום ובעצם עושים פרוייקטים מינהלתיים (איך תעביר 15 תיקים ממקום אחד לאחר בתוך X זמן
) החלטתי לצמצם את כל הטאג ליין של הנגנים הג'נריים לתוך הקישורים של הפורום. אם מישהו רוצה להתנדב לצמצם את זה לקישורים בתוך הודעה מסכמת אני ישמח ואני לא יכניס הכל עכשיו וגם יהיה טאג-ליין בנושא. אני לא חושב שזה נכון שאנחנו "מטיפים" נגד הנגנים הללו ומירב העיסוקים שלנו הם בהם. כמו כן יש הרבה מאוד טאגליינז, יותר ממה שקבעתי לעצמי ברגע פתיחת הפורום. אם למישהו יש הסתיגות הוא מוזמן לכתוב ואני מבטיח לבדוק (יש לכם מזל שאני לא מח"ש - או שאסור לי לצחוק על זה?
)

פגית

New member
נכון, לא צריך להטיף,אבל כן צריך

להגיד שיש דברים יותר טובים בשוק שכמובן שדבר זה כרוך בהשקעה נוספת..

rahmiel2005

New member
דעתי בנושא...

שלום לכל גולשי הפורום! גם אני חושב שבהקשר לנגנים הג'נריים אין צורך להטיף נגד הנגנים האלו.בתור אחד שמשתמש בנגן מהסוג הזה בשל העדר תקציב אני חושב שאיכותם של הנגנים האילו היא איכות סבירה בהחלט בתמורה למחיר שמשלמים עליהם ואצלי הנגן הזה כבר עובד מעל לחודש והוא עובד טוב עדיין לא התקלקל. חוץ מזה שגם בתוך הג'נריים יש סוגים של נגנים, ויש חלק שטובים יותר ויש חלק שפחות. יחד עם זאת, אני חושב שנגנים מחברה מוכרת ברור שהם יותר טובים לא רק בגלל מחירם הגבוה אלא גם בעיקר שיש למי לפנות ואתה לא מוצא את עצמך מתכנת איזה תוכנה של נגן שכתובה בסינית רק בשביל להוסיף תמיכה בעברית הפוכה. אני גם בתור חבר של הפורום שואף לייעץ לאנשים בעלי תקציב לקנות נגן של חברה מוכרת ועדיין לא ישר קופץ וממליץ לו על נגן ג'נרי אך אם לבן אדם אין מספיק תקציב אני חושב שנגן ג'נרי מספק את הסחורה.

weird dust

New member
המטיפים היו בתוך "" כלמור זה במרכאו

זה לא בדיוק נטפה אבל אנחנו די לא ממליצים עליהם. אני חושב בכל זאת שמישהו צריך לצמצם את זה. אם מישהו מתנדב אין לי בעיה, אם לא זה יכנס לתוך הקישורים המתאימים.

למעלה