לאור-cowcow

לאור-cowcow

אתה אולי מכיא את ליאור פלוטקין? או את בלהה (נראה לי שיש רק אחת כזאת במכמורת!) טוב בקיצור שניהם גרים בכמכמות ליאור הוא אח שלי..ובלהה היא היתה המורה שלי למוזיקה ובמקרה היא שכנה שלו!

COW COW

New member
בטח שאני מכיר אותו

אמא שלי נראה לי הייתה המורה שלו בבצפר למטמטיקה. ואוליי בילה כי יש את בלהה שכנה שלו והיא גם מורה למטמיטקה אבל בילה היא גם שכנה שלו והיא מורה למוזיקה והיא גם אמא של ידידה שלי. לא את לא גרה במכמורת?????????

COW COW

New member
*למה את לא גרה במכמורת??? וו......

וורד היא אמא שלך????????.

גדול!

אני לא גרה במכמורת.. כי הוא אח שלי רק מהאבא...חח...קצת מוזרה המשפחה מוזרה יש לי..לא? טוב בקיצור....................תמסור לו ד"ש מצוף!

../images/Emo121.gifרק מהאבא? סיפור שמוכר לי ../images/Emo9.gif

אפשר לפתוח עוד אחווה... תספרי לי בהזדמנות את שלך....

moty18

New member
כנסי שנייה.

אם אנחנו מדברים על אותו ליאור,שעכשיו הוא בצבא,אז קניתי ממנו לא מזמן נחש.. איזה עולם קטן..!!!!!

moty18

New member
איזה קטע מטורף..

אני עדיין בהלם..! תמסרי לאחיך,שהוא אחלה בנאדם. ושיישמור על עצמו,אין הרבה כמוהו נחמדים. תגידי לו זה מוטי מאשדוד.

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אוהבת קטעים כאלה!!

moty18

New member
דרך אגב,ניצן..

אם כבר היה כאן מקרה של צירופי מיקרים מטורפים.. את גרה במבשרת נכון? את מכירה את דוד פישמן?(הוא גם גר במבשרת) הוא מתעסק בנחשים וכאלה,הוא בן 17+.. אם את אומרת לי שכן זה יהיה בכלל מפתיע..! :)

אמממ דוד....

אני מכירה דוד אחד בגיל הזה... וזה לא הוא
איפה הוא לומד? זה תמיייד ככה.... זה קורה לי בהופעות... אני מסתכלת מסביב על אנשים וכמעט מכירה את כולםםם!!! בארץ הזאת אתה יכול למצוא קשר כלשהו אשכרה כמעט לכל בנאדם...! או מאיזה תנועת נוער או משפחתי רחוק איכשהו או חבר של חבר של או עבודה..... ככה זה

moty18

New member
אין לי מושג

איפה הוא לומד.. שטויות,כנראה זה לא הוא.. כן ואני מכיר את המקרים האלה בפסטיבלים שפתאום מזהים אנשים שרואים אותם רק שם..:) זה הכיכיף..

הזכיר לי משהו

יש איזה מישהי, בהופעות, יפיפיה, אך מסתורית!!!!! ראבק אני צריך למצוא אותה.

COW COW

New member
נכון היה לו נחש דיי גדול אני זוכר ש

שהוא הראה לי כשהוא האכיל אותו בעכבר חיי וז פשוט אדיר

נחשים../images/Emo99.gif|ג'ירפה|

בעע..אני זוכרת שהכלבה שלי לא הסתדרה משו עם הנחשה הבובה שלי.. אווף ני אהב תי אותה..ובסוף שתיהם מתו..רר=\

למעלה