לאושרת ולממורמרים מהפורום שלנו זה

lion 7

New member
לאושרת ולממורמרים מהפורום שלנו זה

תידי תרנימה למרים בצל חסותך אנו באים כמבצר , אלוהים אדירים בשם האב הבן ורוח הקדש תברך את עמלם ותפילותם למען שאחרים יראו בהם את ישוע הצלוב , אני אוהב אתכם ולעולם לא אשכח את התרנימה זו מבית הספר , בואו להנות מעמל ידיכם כאן , חי הוא אדוני כי אתם יותר מאמינים ונוצרים ומסיחיין ממני ומכל כפויי טובה .. ישוע התפלל שיהיו אחד במשיח , אז בא לו הקול בירכת ואברך ... אתם חסרים כאן אתם האור האמיתי כי אתם לא מדברים אלא עושים .. תתפללו לאחיכם ואחיותיכם במשיח , יבוא היום וכל אחד תיראה ``אמונתו`` אם היתה מזויפת או אמיתית , שתבחן באש ובה כל הקש והתבן וסגסוגות התוספות תרדנה , הזהב ישרוד כי אתם זהב זה בשבילכם ובשבילי http://youtube.com/watch?v=LT3-KwJNvyA&mobileflash=1&hl=en&gl=IL&client=mv-google&sfp=1

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifליון יא אסד../images/Emo13.gif עד שאני נרגעים חח

אתה כותב לי בכותרת ממורמרים!!... אתה יודע שבכלל לשמור מרירות וכעס זה מרעיל את הרוח שלנו
אנא..דבר על רענון..על התחדשות.. על סליחה והתקדשות.. לא להזין רגשות של מרמור וביקורת על אמונת אחרים
אתה יודע שהמילים שלנו מצביעים על הלב.. וכמו שאלוהים שומע מה שאנחנו אומרים.. גם השטן.. והאחרון דואג להגשים את השלילי שאנו אומרים.. ולכן זו אחריות גדולה עלינו לדבר ברכה..וחסד ואהבה
באהבת ישוע

הגישו את הלחי השניה

השפילו צמכם למען תתרוממו על ידי אלוהיכם מן עפר באת אל פר תשוב

למעלה