לאחותי הגדולה יש מדי פעם כאבים

Blueberry Kiss

New member
לאחותי הגדולה יש מדי פעם כאבים

בזמן מתן שתן, או לפני זה (כאבים שלטענתה בלתי נסבלים ואינם סתם התאפקות). יש איזו תרופת סבתא לזה? שמעתי שמיץ חמוציות זה טוב לניקוי מערכת השתן. יש עוד דברים כאלה?

Revi 22 Tal

New member
ללכת לרופאה ולבקש לעבור בדיקת שתן

נשמע כמו דלקת בשלפוחית השתן.

נכון, לא כדאי להזניח

לתחזוק של מערכת השתן והכליות-שתיית חליטות פטרוזליה. מגעיל ויעיל
לא לנשים בהריון ולנשים מיניקות.

Blueberry Kiss

New member
הגיוני...

אבל זה ככה אצלה כבר שנים ובדרך כלל הרופאים אומרים שאין כלום... אז אולי יש איזה תרופות סבתא לחיזוק ומניעת בעיות במערכת השתן? אגב, זה התחיל אצלה בערך בגיל 21... זה לא משהו מילדות, אם זה משנה.

הי...

תופעה כמו שאת מתארת יכולה להצביע על דלקת כרונית בשלפוחית השתן או גירויים מתמשכים. גם רגישות בכליות ואפילו, שלא נדע
אבני כליות. אני לא מנסה חלילה להפחיד אבל כאן זה פורום לא מקצועי ולתחושתי תופעה כמו זו של אחותך דורשת בדיקה מעמיקה. ישנה שיטה אלט' שנקראת "ביקום" והיא עובדת על העיקרון של תדרים מרפאים ואיזון הגוף שילוב שיטות הומאופתיות . לי היא עזרה מאד לאחר שסבלתי מאפנדיקס רגיש במשך כמה שנים והרבה כאבים. הטיפול אינו זול אבל אני ממליצה עליו בחום.הטיפול עובד גם במישור הנפשי ולפעמים יש קשר פסיכוסומטי. אני נמנעת מלהמליץ עם צמחי מרפא לטיפול בבעיה של אחותך כי גם לצמחים כאילו יש השכלות על מערכות אחרות בגוף ואני לא מוכנה לקחת על עצמי את האחריות. מקווה שתביני
-תזונה עם הרבה עלים וירקות ירוקים -הרבה מים לפחות 8 כוסות ליום -פעילות פיזית. יוגה. -חליטות פטרוזליה. ספל אחד ליום שבו הורתחה שליש כוס פרוזיליה +דבש. -חליטות טימין. רבע כוס טימין על ספל. עד שלושה ספלים ליום. ווב,כדאי כן להתייעץ ולא לזניח.

I Was Hoping

New member
היי בלוברי ../images/Emo13.gif

בתור אחת שסובלת שנים מדלקות כרוניות בשתן, יש לי כמה עצות טובות. גם אם לא מדובר בדלקות של ממש, יכול להיות שהיא פשוט רגישה. יש דבר כזה, "התקררות בדרכי השתן", כמו בדרכי הנשימה. מה עושים? 1. שותים המון, כמה שיותר 2. לא יושבים לעולם על רצפה קרה 3. לובשים תחתונים מחממות ולעולם לא חוטיני 4. לא יושבים על חול 5. הולכים לרופא. עדיפות למומחה בדלקות זיהומיות, או לאורולוג, למרות שאורולוגים יותר מתמחים (רובם) בעניינים של אנשים מבוגרים יותר. אם תרצי שם של פרופסור מדהים שמתמחה בדלקות זיהומיות וה"בייבי" שלו זה ענייני שתן, תפני אליי במסר, אני אמליץ לך בחום. הוא פטר אותי מצרה אמיתית של 8 שנים.

0 אור 0

New member
חמוציות זה באמת הכי טוב

במידה שאכן עשתה את כל הבדיקות ואין בעיה מזוהה - כדאי שהיא תשתה 4 כוסות של מיץ חמוציות ליום (בתנאי שאין לה סכרת - אחרת להסתפק בכמוסות). כאשר הכאבים עוברים אפשר לרדת לכוס אחת ליום. אני חוזרת ומדגישה שאם יש חשש שהבדיקות לא היו מספיק מקיפות, או שעבר כבר זמן מאז שנעשו הבדיקות, ובכל מקרה אם הכאבים לא עוברים צריך לחזור לרופא - או לרופא מומחה יותר. אפשרות אחרת מומלצת מאד היא כמובן לפנות למטפל ברפואה משלימה, שיאבחן את המקור לכאבים ויעזור להתגבר - אבל זה כבר כמובן חורג ממסגרת הפורום.

iditush11

New member
היי בתור אחת שסבלה בעבר מהמון

דלקות בדרכי השתן, יש כמה עיצות לאיך להעביר את התחושה הנוראית ההיא כמו שהמליצו לך שתייה מרובה של מיץ חמוציות או כל פרי אדום אחר - פטל, שזיפים ממש עוזר. לפעמים שטיפות אינטימיות בזמן מחזור עלולות להחמיר את המצב ולגרום לתופעה של דלקות חוזרות ונישנות, אם אחותך משתמשת בשטיפות אלו תגידי לה שתפסיק מייד!! הכי טוב ללכת לרופא משפחה שיעשה לה בדיקות כי עם דלקות מהסוג הזה לא משחקים ולא לוקחים סיכונים מיותרים, לפעמים אין ברירה והטיפול הקונבנציונלי הוא הטיפול הכי טוב, אנטיביוטיקה וכו'. בינתיים שתשמור על עצמה ותקבע תור לרופא כמה שיותר מהר, כי ככל שמחכים יותר זמן הזיהום עלול להחריף ולהחמיר את המצב. שתרגיש טוב

למעלה