לאחותי יש יום הולדת ורציתי

ellyd

New member
לאחותי יש יום הולדת ורציתי

לבקש שתעשו משהו מעניין עם התמונות שלה. אני אעלה כמה... מה שבא לכם. אבל בלי דברים מפחידים....

קודם כל מזל טוב

יש משהו מיוחד שאחותך אוהבת במיוחד? נניח בעלי חיים? פיות? צבעים מסוימים? כל מידע יכול לעזור

ellyd

New member
ובכן

היא מותק של ילדה אבל אני לא יכולה להצביע על משהו שמייחד אותה בדברים שהיא אוהבת. חיות כן, אולי גורים במיוחד (טוב..מי לא אוהב אותם), פיות אולי פחות, שיהיה צבעוני. אני הייתי מעדיפה אולי גם משהו בשחור לבן, אולי משהו עם השתקפות שלה מול עצמה, או איזה רקע מעניין. אני חושבת שהחולצה גם לא ממש קשור הלכלום, ולא מצאתי תמונות אקטואליות איכותיות אחרות. אז אולי אפשר לטפל בזה גם. זה נשמע שאני ממש נודניקית עם המון דירשות, אבל ממש לא הכוונה, אני רק רוצה לתת כמה שיותר אפשרויות וככה אולי אחת מהם תקרוץ פה למישהו. נ.ב. גם דברים שלא אמרתי יתקבלו בשמחה! תודה. ותודה על ה מזל"טים. לילה טוב

ellyd

New member
יצא יפה

אולי יש לך כנפיים אחרות יותר בסגנון של הפיות שמופיעות בתמונה בצדדים. כך או כך יצא ממש מגניב המון תודה לכולם !!

NLO

New member
טוב, ניסיתי..

אם כבר, אז עשיתי לתמונה אחרת, שיהיה לך ממה לבחור. את הכנפיים הרכבתי ועיוותתי לבד(
), מקווה שלזה התכוונת. אני אישית אוהב את הכנפיים של הפרפרים.

ellyd

New member
../images/Emo15.gif הקפצה ../images/Emo15.gif

הקפצה, אולי עוד מישהו יכול לעזור? תודה

bug a boo

New member
../images/Emo124.gifהגולשת mayarub ../images/Emo70.gifאת נקראת לדגל..../images/Emo6.gif

עבודה בשבילך..

אני מקווה שיהיה לי זמן

בסופש ואני אתפנה להכין משהו חוץ מזה ראיתי שיש למטה עבודה אחת שעשו פשוט שירשרו אותה לא למקום הנכון

משהו קצת שונה

השתמשתי בתמונה של אחותך לשיעור שלמדתי אני מעלה את 2 התמונות יש משהו קטן לתקן אבל אני לא בטוחה שיהיה לי זמן לפני הוספת האפקטים

כן ..והסבר

יש DVD שמלמד פוטושופ הסודות הגדולים - הוספתי קישור לאתר ועוד קטע מיוטוב [טוב שהם לא התלהבו שם] זה אחד השיעורים שיש שם, כמובן שזה רק נסיון ראשון שלי יש לדעתי מקום לשיפור

למעלה