לאחותי יש יום הולדת

סטגנציה

New member
לאחותי יש יום הולדת

חזרתי והפעם לא בכדי לספר על הקשיים שלי עם אחותי אלא כי בקרוב היא חוגגת יום הולדת ואני מעוניינת להפתיע אותה במתנה נחמדה ומכתב מרגש. חשבתי לקנות לה משהו רוחני מחנות "בראשית" ודומיה ולכתוב משהו, אך הבעיה שנתקעתי ואינני יודעת מה לכתוב. אני רוצה לכתוב על אהבתי הגדולה אליה ועל כל התקופה הקשה שהיא עוברת, על הדכאון, הבדידות. שהיא חסרה לי מאוד. להכניס למכתב כמה מילות עידוד והרבה מאוד רגש. לצערי אני לא מצליחה להעלות את מה שבלב על הדף. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מאוד חשוב לי. תודה רבה.

לא עדיף שתכתבי פשוט מה שיוצא?

למה להעזר במישהו אחר? תכתבי בדיוק איך שזה נמצא אצלך בלב, זה ייצא הכי נפלא והכי יפה. אם את ממש מתעקשת יש לי רעיון לברכה הוא הולך ככה: כלמישהו מיוחד יש יום הולדת אתה רוצה להביא לו את הפרחים הכי יפים להביא לו את הפרחים הכי ריחניים כשלמישהו מיוחד יש יום הולדת אתה רוצה להביא לו את חומה המלטף של השמש ואת החיוך של הירח כשלמישהו מיוחד יש יום הולדת אתה רוצה לארוז לו את יופי האוקינוס ואת נעימות החול וכדומה וכדומה עד שבסוף רושמים כשלמישהו מיוחד יש יום הולדת הכי כדאי לומר אני אוהב/ת אותך . ואז את יכולה להוסיף שהיא חסרה לך ושאת מתגעגעת אליה ווכל מה שתרצי

סטגנציה

New member
תודה רבה, הצלחתי לכתוב

מכתב שמתפרס על שלושה עמודים צבעוניים עם מלים נוגעות ומרגשות ובעיקר מעודדות ובסוף תמונה מרגשת.

אני חושבת שהכי יפה יהיה שתכתבי

פשוט מה שאת מרגישה ואיך שאת מרגישה- זה יהיה הכי יפה ואמיתי... מזל טוב לאחותך

סטגנציה

New member
אמנם כתבתי לה מכתב ארוך מאוד

אבל לא נתתי לה ואני שמחה על כך. לא מגיע לה שאתן לה את המכתב אחרי שהיא פגעה בי כל כך הרבה. בכל מקרה תודה על התשובות.

למעלה