לאחות הכי הכי בעולם

לאחות הכי הכי בעולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום שירוש שלי חוגגת יומולדת- יקירתי, מצפה לך שרשור- פלצת מארקי מהרגע שאחזור להכרה
אוהבת אותך הכי בעולם- מאחלת שיהיה לך יום מהנה, כיפי, מלא באנשים הכי אהובים עלייך וגדוש בהפתעות קטנות לאורך היום (ולזה אני יכולה לערוב
) שיהיה יום מיוחד ששווה לזכור
באמת שיותר מדי זמן שלא היה פה שרשור מארקי ראוי לשמו...
צקצקצקצקצקצקצק.......

orlyshka1

New member
מזל טוב!!!!

מוסיפה מתנה אחת משלי שניה לפני שיוצאת לעבודה. אוהבת'ותך!!!!

orlyshka1

New member
טוב, ועוד אחת

כי לא יכולתי להחליט מביניהן... שירי - תבחרי!!! (שאר החגיגה - בערב!)

וואוו אני מרגישה כאילו זה היום הולדת שלי../images/Emo9.gif

אבל המון מזל טוב ועד 120 שנהשל בריאות ונחת

עפטוב

New member
שירי יקירתי

אין לי כרגע תמונה של מארק והחלטתי שזה לא אומר שזה בסדר שאני לא אכתוב לך ברכת יומולדת, אז רק רציתי להגיד שאת מדהימה ומקסימה וממש עצוב לי שאני סנובית ולא ראיתי אותך כבר בערך שנתיים...מקוה שהיתה לך יומולדת מרגשת, מחדשת ומאושרת ומאחלת לך עוד אינספור שנים כאלה. טריליארד נשיקות ממני ומאלון

עפרה יקירה../images/Emo140.gif

תודה רבה על האיחולים, לא להאמין שעברו כבר שנתיים!! מקווה שנתראה בוומבלי בקיץ הקרוב כי חייב ללמד עוד כמה בריטיות איך אומרים "ג'ייסון אורנג' בחור שווה"
נשיבוקים לך ולאלון המתוק
וד"א מזמן לא פינקת אותנו עם איזה שרשור תמונות! אז אנחנו מחכות

עפטוב

New member
אוי הימים העליזים של שרשורי הפלצת שלי

אבל את יודעת מה? אני גם חולה, גם עם רגל שבורה וההורים שלי משמשים בייביסיטר, אז את תקבלי מתנת יומולדת מאוחרת, הרי משאלות יומולדת צריך להגשים... ואני לימדתי אותן בחור שוו"א (שוונה אונס) worth to be raped

עפטוב

New member
אה ושכחתי

אני מעדיפה ללמד את ג'ייסון את המשמעות של בחור שווה...הבחור צריך to be strighten up

תודה רבה אחותי היקרה../images/Emo140.gif

ובאמת לא היה שרשור מארקי ראוי לשמו, אז אני מחכה...... מתנדבות?

ומהתוכנית הכי מרדימה בעולם...

אם אתם מתקשים להירדם בלילה... זו התוכנית בשבילכם!!

למעלה