לאחות הסקסית במדים.....

orali

New member
לאחות הסקסית במדים.....

שרוני המדהימה, את כל כך חמודה וסקסית שכתבתי במיוחד לך סיפור..... אין לי אי סיק יו אז אם בא לך פשוט תכתבי לי לאימייל... גם בנות אחרות שאהבו מוזמנות... דירה קטנה, רק אנחנו. מתח ואינטימיות באוויר, מוסיקה שקטה, מתנגנת, צובטת, מזכירה לי ולך, מזכירה נשכחות. לוגמים בשקט את הקפה. מביטים בעיניים. מדברים במילים חרישיות. כמו לא להפריע למנגינה, כמו לא להפר את השלווה. מילים. מבטים. אני מעז ונוגע, ואת נעתרת. מהססת אך לא נסוגה. שפתיך על שפתיי, נוגעות טועמות. מוליכה אותי אל חדרך. מכסה את עיניך בצעיף, ``שלא תראי,`` אמרתי. שוכבת על מיטתך ממתינה, נשימתך גואה, נרגשת. שומעת אותי נע בחדר. מניח, מכין. ``עכשיו את יכולה להוריד את הצעיף,`` אמרתי לך. פקחת את עיניך לחדר חשוך. מואר באור נרות. ריח נעים של קטורת מלטף את נחיריך. כמו חדרה של נסיכה באגדות, חשבת לעצמך. אור הנרות משתרר ברחבי החדר. פוגע במראה, בחפצים נוצצים ונשבר כמו לאלפי רסיסי אור. מתיישב לידך, מניח ידי על כתפך. שוב חברנו בנשיקה ארוכה, חוקרים וחשים. מתענגים על המגע הרך. על האווירה. ידי גלשה אל מותניך, חודרת אל מתחת לחולצתך. מסיר אותה ממך בעדינות. מגלה אותך, עוד טפח. גופך גלוי לפניי, בהיר באפלולית החדר. האור הרך מלטף את עורך מגלה את קימורייך. שדייך עדיין כלואים בחזייתך, פטמותייך זקורות, מסגירות את התרגשותך. חופן אותם, בידי, חש אותם, משיל מעליהם את כסותם. עור אל עור. מגעי עדין ומלטף. מעורר אותך. ``קומי,`` אני אומר לך. את קמה, עומדת לפניי. משפילה מבטך, מחייכת חיוך של תשוקה מעורב בקורט ביישנות. ידיי על מותנייך, נעות אל קדמת מכנסייך. מתירים אותם. ושוב אל מותנייך. באיטיות גולשות המכנסיים אל רצפת החדר, צונחות ברפרוף עדין. את לפניי. חשופה כמעט לגמרי. בואי לכאן, אני מסמן לך, לשבת לידי. את באה ומתיישבת. שפתיי מרפרפות על שפתייך. על צווארך, יורדות להן אל שדייך, מרפרפות, נוגעות לא נוגעות בפטמותייך. את מצטמררת מעצמת העונג. ממשיך ויורד אל בטנך, מתעכב קלות סביב טבורך וממשיך בירידה אל בין רגלייך. מנשק, מרפרף, שואף את ריח תאוותך. את, עינייך עצומות, שקועה בתחושות המשתוללות בתוכך. אני פותח שוב במסע, הפעם במעלה גופך. שוב שפתיי נוגעות בשפתייך, טועמות אותך. ידיי דוחקות את כתפייך בעדינות אל המיטה עד שאת שכובה לפניי. נסערת ויפה. נחשקת ומעט נבוכה. אני אוחז במותנייך ומסובב אותך בעדינות על בטנך. שדייך המגורים תחתייך ואני מעלייך. אינך מסתכלת. רק עוצמת את עינייך, מתמכרת לרגע, לתחושה, לאווירה. קולות בגדיי הצונחים על הרצפה ושוב אני לידך, מעלייך. רוכב על ירכייך החשופות. נוזל ריחני מפלס דרכו במורד גבך, ידיי מתחילות לנוע על גבך. לשות אותך כמו בצק, מלטפות כמשי, מגיעות לכל מקום, מרגשות, נוגעות. גופך חם מן המגע, משוחרר, כל המתח שהיה נעלם, כולך מתמכרת למגעי הנעים. מהמהמת לעצמך בעונג. נעה תחתיי קלות. נותנת לי להרגיש את הנאתך. חשה בי. עלייך. את ישותי העוטפת אותך. את התשוקה הזורמת ממני אלייך, דרך כפות ידיי. מניעה את אגנך, כמו רומזת לי. ידיי במורדות גבך, מלטפות, נוגעות, מצמררות. חודרות אל שולי תחתונייך. מושכות אותן באיטיות ממך, כמו ממתינות לאישור ממך. אין אישור, אין התנגדות. רק שפת הגוף שלך רומזת לי על רצונך. חשה אותי עלייך, נוגע, זקור כולי. רוצה בך. רוצה אותי. את רוצה אותי. ידיי על פלחי עכוזך, מעסות, מלטפות, פושקות אותך לפניי. נוגעות, מרגשות. את חשה בלחות המצטברת בין רגלייך. אני נוגע בך. מלטף. נוגע. אנחה נפלטת מבין שפתייך. נוגע שוב, מוצא את כפתור תאוותך. מנסה להחניק עוד אנחה אך לא מצליחה. מתחילה לנוע איתי, בקצב מגעי. רוטטת. לפתע אני מתרחק ממך. שוב הופך אותך על גבך. גוחן מעלייך. שפתיי על שפתייך. טועם את לשונך. חוברת אליי בתשוקה. מושכת אותי אלייך. עלייך. איברי נוגע בך, מלטף, מחפש את פתחך. ואת מוכנה לקראתי. שוב מתנתק ממך. גולש אל בין ירכייך הפשוקות. חשה מגע לח בין ירכייך. מצטמררת. גונחת. זועקת. לשוני מטיילת וחוקרת את מעמקייך.אוחזת בראשי, מושכת אותי לתוכך. מתקמרת בזעקה. צונחת מתפרקת על המזרון הרך. גופך רפוי, נינוח, חבוק בזרועותיי. ידיי מרפרפות על גופך הערום. מלטפות. נוגעות. מעוררות לעוד.. בתשוקה עזה אוראלי

אני עדיין בהלם....

סקסי... הסיפור פשוט נפלא רק רציתי לישאול למה דווקא אני?? אין בי מילים לתאר מה עבר בגופי שקראתי את הסיפור... היו לי צמרמורות בכל הגוף והרגשתי שאני רוצה שזה יתממש... עוד משהו יש לי בעיה עם האיימיל אז אני פה תמיד אתה יכול לכתוב לי.. אני ישמח אם תספר לי קצת על עצמך... באמת תודה על ההקדשה.. שרוני.. אחות סקסית במדים! :cool:

orali

New member
לאחות הסקסית

למה דוקא את? נו זה לא ברור את פשוט הכי הכי חמודה וסקסית מכל הבנות כאן בפורום..... זה ברור לא????

ממממממממממ............

אני יכולה לבקש משהו ממך?? אתה יכול להקדיש לי עוד סיפור אירוטי וסקסי כמוני כזה???? אני מאוד מאוד יודה לך אוראלי חולה על הסיפורים שלך..... שלך אחות סקסית במדים.... :cool:

orali

New member
עוד סיפור לאחות הסקסית.....

אחות סקסית חמודה הנה עוד סיפור שמצאתי פעם באיזה מקום....... וכמובן במיוחד בשבילך..... גבר צעיר נכנס לתוך מפרץ חבוי ודומם. כפות רגליו משמיעות רחש עמום כנגד החול הרך. הבד הדקיק הלבן העוטף את גופו, לבושו, מתנופף מעט ברוח הים הקרירה.הוא מתקדם עד למקום שבו החול רטוב וקשה ממי הגלים שהציפו אותו בליל אמש. שם הוא עוצר, מביט בירח כבשעון, הוא מצפה.הוא יודע שהקדים מעט, אך הרי ידע שלא יוכל לחכות. דקה עוברת, ועוד דקה, והציפיה המרוגשת שלו מתחילה להפיק מתוכה שורה של פחדים ודאגות,אשר כל מי שחווה את רטט התקוות והחששות לא יאשימנו עליה. פתאום הוא שומע רחש צעדים הנשמע לו כהד צעדיו שלו,הוא מפנה את מבטו ורואה אותה. אישה צעירה כבת גילו, נראית בבירור לאור הירח הבהיר, שערה האדמוני מתבדר ברוח ונופל על אימרת שמלתה הצחורה, הלבנה כשלג.הירח צובע את עורה הלבן בגווניו הכסופים, ושתי שפתיה האדומות נהיות לטיפות של דם. הם מתקרבים זה לזו,ללא מילים, כי שפתם היא כעת שפת התנועה והמגע, העתיקה שבשפות,ושפתיהם ולשונם כבר מזמן איבדו את תפקידן שבדיבור. הם נצמדו זה לזו לנשיקה ונשארו דבוקים פה אל פה, כפסל שיש של אוהבים, דקה תמימה. עד שעזבה הבחורה את פיו של הגבר והחלה לרדת, מלקקת בלשונה את לחיו ואת צד סנטרו, לעבר צוארו. ידיה ריפרפו תוך כדי כך על גופו, מפשיטות את הבד הלבן מהעור השחום. היא עברה בפיה על צוארו נושקת-מלקקת אותו, והמשיכה ימינה ולמטה עד ששיקעה את פניה בשקע שליד כתפו. היא נשארה שם רגע קט ואז נעה לעבר חזהו, מפסלת בלשונה את שרירי החזה שלו, הרפויים כעת.היא הותירה פס רטוב על פטמתו בדרכה למקום שמעל ליבו ,אותו נישקה שלוש פעמים. היא משחקת בפטמותיו, עוברת מאחת לשניה ושוב חוזרת. נושכת-מוצצת אותן בזו אחר זו. הוא פולט קריאה קצרה של עידוד, להעיד על עינוגו האין סופי. הבחורה, נלהבת מהקריאה, יורדת עוד למטה, מותירה נתיב לח על השביל שבבטנו.מוסיפה נשיקה לטבור לפני שהיא נתקלת באיבר המזדקר, הקשוח. היא חולפת עליו בלשונה, חשה אותו רוטט למגעה, וממשיכה עוד קצת. נושקת למקור אונו, חשה את מגע השער על שפתיה.היא הרגישה את גופו המבקש, כהר געש לפני התפרצותו. וחייכה לעצמה בלאט. אז חזרה אליו ועטפה אותו בשפתיה, מוצצת אותו כאילו היא מבקשת לבלוע את כולו, זרועותיה הלבנות אוחזות בישבנו, מצמידות אותו אליה, שערה האדמוני עוטף את המחזה כאוהל גדול.לשונה שיחקה בו בתוך פיה, מגרה אותו יותר ויותר,עד שהתפרץ כל כולו בתוך פיה, פיו משמיע צרחת עונג בלתי נשלטת. היא עלתה שוב אל פיו, מותירה שוב שובל לח על גופו, מניחה לאיברו הרטוב להותיר שובל דומה על גופה העירום מכבר. היא מצאה שוב את פיו ונשקה לו בשנית. לגבר היה זה כאות לקחת את היוזמה לידיו והוא עזב את שפתיה ועלה במעלה הלחי, אל אוזנה.הוא נשק לתנוך, ואז נשך אותו קלות, מתענג לראות אותו מתחמם ומתמלא בדם. הבחורה נאנקה, היא כלל לא ידעה כמה עונג טמון באבר השמיעה הקטן הזה.הגבר ירד אל העורף, ומשם לצואר, ומשם לכתף, ומשם לחזה הגאה על שתי פטמותיו המזדקרות.כאן התעכב,עבר תחילה מסביב לשד מבחוץ, ואז פנה והמשיך מתחתיו, לאורכו, משרבב את לשונו.אחר עלה בדרך שבין השדיים, מצמיד אליה את שפתיו הרטובות. וכשהשביל החל להתרחב ירד ממנו ועבר לשד, חש אותו מזדקף עוד יותר למגעו, מלחלח אותו בלשונו. ידו חפנה את השד השני, והוא חש את שינוי המרקם של הפיטמה. הוא נשק לפיטמה פעם, ועוד פעם, והעביר עליה את לשונו. הוא הקיף אותה בשפתיו, מוצץ אותה, ואז נשך אותה ללא הזהרה. היא צרחה, צרחה של עונג ושל כאב, שהמחישה בדיוק את תחושותיה, את כל אותו הכאב המגרה. שיניו של הגבר הבזיקו באפלה, מגלות את רישומו של חיוך קצר. הוא המשיך, יורד למטה, נלהב מכדי לחכות, לוחך את בטנה.הוא הגיע לערוותה ועבר על פניה בפיו, חש את רישומו של הדגדגן הבולט כספן בסירה שלו. הוא ניתק ממנה ועבר לפנים ירכיה, מצייר בלשונו מעגלים לחים על בשרה הבהיר, ידיו מרפרפות- מלטפות את רגליה לכל אורכן. פיו התקרב יותר, ולשונו עברה כעת על השפיות, אך הוא כבר לא הרטיב אותן. הוא שיחק מעט בדגדגן, ואז, לקול קריאותיה של הבחורה, ובהתאמה לתנועותיה שלה, החל להחדיר את לשונו לתוכה, פנימה והחוצה, פנימה והחוצה, עד שחש שהגיעה לפורקנה, וטעם את טעמה המתוק.הוא עלה אליה שוב ונשק לשפתיה, משתיק בכך את צעקות עינוגה. כעת כבר לא עמד דבר בין השניים לבין איחודם המושלם. איברו התקשח שוב והוא חדר אליה, אל מעמקיה החמימים. היא חשה בתוכה את כולו, וכל גופה הוצף בגלים של עונג. הוא יצא ושוב נכנס. ישבנה נחבט בחול החם, והיא פסקה את ירכיה עוד מעט. שוקיה הקיפו את אחוריו, לוכדות אותו, מושכות אותו שוב אליה. הוא חש את איברו בתוכה, את החיכוך המתוק בינו לבינה. והגביר את הקצב. הם החלו לנוע מהר יותר ומהר יותר, מגרים ומענגים זה את זו. שניהם כבר החלו לצרוח באקסטזה, מתמכרים לחושניות, מאבדים הכל מלבד הרגע הבודד הזה, הנמשך לנצח. מלמעלה מביט עליהם רק הירח. ולפתע, אולי רק לאותו הרגע, נראה שהוא מחייך..........

למרות שזה היה לאחות...

הצצתייייייי ושוב פעם נדהמתי,,, סיפור מקסים מטריף ומדליק שוב את ההורמונים שלי,, אז לא להספיק לכתוב ,,צריך ללת לאחרים גם להנות מהסיפורים הכחולים האלו,, שכולם יראו,,יהנו ,,ויתענגוו אני רוצה עודד עודדד סיפור כזה חוקרת

ממממממ.........

ועוד הפעם צמרמורת בכל גופי החם והסקסי.... מחכה לסיפור הבא שלך.... נ,ב בן כמה ומאיפה???? שלך אחות סקסית במדים... :cool:

למעלה