לאחרונה אכלתי לזניה ששילבו בה גבינת קוטג'. לא אתם לא רוצים , למרות שזה טעים, אבל המרקם והנראות...
ח חביף1 New member 13/12/18 #1 לאחרונה אכלתי לזניה ששילבו בה גבינת קוטג'. לא אתם לא רוצים , למרות שזה טעים, אבל המרקם והנראות...
raya Well-known member 13/12/18 #1 למה? הכנתי פעם לזניית קוטג' והיה טעים מאוד. לא היתה בעיה עם ה"נראות".....
Y yair_bar New member מנהל 17/12/18 #3 לזכרוני היה מתכון כזה על האריזה של עלי לזניה של אסם או אחת החברות האחרות.   די בטוח שהכנתי כמה פעמים בצעירותי.
לזכרוני היה מתכון כזה על האריזה של עלי לזניה של אסם או אחת החברות האחרות.   די בטוח שהכנתי כמה פעמים בצעירותי.
ח חנהפ Active member 17/12/18 #4 חצי מהלזניות שמכינים פה הן עם קוטג' מבחינתי זו מקסימום מאפה פסטה... אני מעדיפה את הלזניה שלי ככה
ח חביף1 New member 18/12/18 #5 נפלא.. אגב, אפשר להכין לבד את עלי הלזניה מתכונים נהדרים, בלוג יפהפה [ הוסף לסימניות שלי ].