לאחרונה בעקבות ראיון התחלתי לתהות..

לאחרונה בעקבות ראיון התחלתי לתהות..

האם עניין הלסביות הוא שקר מוחלט.... ראיתי ראיון באנגלית ,משהו כמו 20 דקות.הבנות היו בסבב הופעות והיו בנורבגיה. לנה מדברת אנגלית ,יוליה -לא. שאלה ראשונה כבר גרמה לתהות משהו. המראיין שאל את לנה? איפה היא ויוליה הכירו ואיך בעצם נוסד הצמד טאטו. אז לנה סיפרה שהם הכירו לפני 8 שנים במקהלת ילדים שנקראית DOPASEDY וכאן מגיע הקטע שגרם לי לתהות... לנה סיפרה שהן שרו שם במשך 3 או 4 ואז היה ליהוק גדול של 500 בנות וחיפשו בנות מתוך הלהקה. ובחרו אותם. אני לא מאמין שחיפשו בנות לסביות מהלהקה !הכל רעיון של המנהל אין ספק,כדי למשוך כסף. אני יודע שעכשיו תגידו לי שזה לא משנה ,אנחנו אוהבים את המוזיקה,אין ספק שהמוזיקה נפלאה.אבל זה בכל זאת היה שקר.... ויש להם מנהל חולה בראש...

Mrs James

New member
בהתחלה...

המנהל רצה לעשות ליוליה קריירת סולו...אבל הוא ראה שזה לא ממש הולך אז הוא ביקש ממנה שתביא עוד מישהי...והיא הביאה את לנה

אני כבר לא יודע ממש

זה ממש לא מה שהם אמרו. ואני בטוח שהוא לא תיכנן לה קריירה של זמרת לסבית ... והם הכירו כבר במקהלת הילדים.

Sapir00sh

New member
אממ...יכול להיות שהן לא היו לסביות

כבר בגיל 14, אבל הן נהיו אחרי שהן כבר הקימו את הלהקה...לא כולם כבר יודעים את הזהות שלהם בגיל צעיר.

Sapir00sh

New member
גם דברים כאלה יש....יכול להיות

שבגלל הן היו צריכות "לשחק" את הקטע של ה"לסביות" אז הן גילו שהן באמת....

Sapir00sh

New member
אממ...מישהו אמר "המון"? חוץ מיזה

יכול להיות שהן דו...או שהן מנסו בכל זאת לגבש את הזהות שלהן.

לפי דעתי, קידום מכירות...

והמנהל באמת ממש חולה על כל הראש... בקשר לתגובות שנאמרו פה על זה שהן גילו את עצמן תוך כדי כתיבה לסבית....
לא נראה לי... אבל אולי זה רק אני... לפי דעתי הן עדיין בכלל לא החליטו או שזה בכלל לא משנה להן.... זה גם לא צריך לשנות לנו!
השירים שלהם עדיין יפים, גם אם כן וגם אם לא!

אילונוש

New member
לדעתי

עניין הלסביות הוא לא שקר מוחלט אבל אני לא מאמינה שהן 100 אחוז לסביות מכיוון שהן באמת כבר מכירות ממזמן הן שרו ביחד ב NEPOSEDI ככה קוראים ללהקה, ואני בטוחה שהן כבר הספיקו להימאס אחת על השניה.. אנשים על תשכחו שרוב הסיכויים שזה הכל גימיק...

למעלה