לאחרונה יצא לי לסיים טוטוריאל....

• פותח הנושא ic
  • פורסם בתאריך

ic

New member
לאחרונה יצא לי לסיים טוטוריאל....

לאתר 3dtotal, זה לא בדיוק טוטוריאל אלא יותר project overview היום ראיתי שהוא עלה לאתר שלהם, אתם מוזמנים להסתכל ולקרוא. אשמח לקבל תגובות בקשר לכתבה. תודה! אילן כהן.

3Dead

New member
אוי זה שלך ???

בדיוק הסתכלתי על זה .... עבודה מצויינת ... סחטיין !!

Voxel

New member
כל הכבוד!

וואו, לא ידעתי שיש בארץ רמה כזאת. עבודה נהדרת, טקסטור מצויין ותאורה נפלאה. שוב, כל הכבוד. הייתי שמח לדעת מי מאחורי זה, כמה שנים בתחום, האם מתפרנס מזה או שלא..

dj brick city

New member
גם אני עם הלשון בחוץ ../images/Emo3.gif

נראה מצויין ציור סקיצות ברמה גבוהה ומידול עוד יותר רואים שאתה מיקצועי בעבודה כל הכבוד

eldarinn

New member
יפה מאד

מאמר מושקע ומעניין. להיכל התהילה של הפורום!

ic

New member
תודה רבה!

3Dead תודה רבה, אכן יש לי עבודות נוספות, בקרוב אני יעלה את האתר שלי לרשת http://www.ilanavital.com/ilan.html, עם דמוריל חדש ועבודות נוספות. Voxel תודה רבה גם לך,שמי הוא אילן כהן, אני אחד מתפרנס מהתחום (כפרילאנס) התחלתי ללמוד תלת ב 2001 אחרי ארבע שנים שבהן התעסקתי בעיקר כמעצב גרפי. פרטים נוספים יהיו בקרוב האתר שלי. dj brick city תודה רבה! אגב את הציורים צייר חבר טוב ומוכשר שעושה היום חיל בקנדה ושמו gil rimmer אתה יכול לראות עבודות נוספות שלו פה. eldarinn תודה רבה, לכבוד הוא לי!

Escova

New member
סלח לי לרגע

רק רציתי להגיד שהחבר שלך התברך בכישרון מדהים ! יש לי חיבה אישית לסקיצות עיפרון...

עבודה מאוד יפה

אהבתי מאוד את הצורה שבה תפסת את האווירה, הצבעים נעימים והקומפוזיציה סבבה לגמרי. יש לי כמה הערות קטנות (סורי לא יכול בלי :) ) 1. השקעת בעיצוב של השולחן הקטן כשמה שמיוחד בו זו הצורה של הרגליים וברינדור הקדמי זה מתפספס לגמרי גם ברינדור האחורי צריך קצת לנחש אותם (את הרגליים) יכול להיות שיש מקום ליצור שם צל או יותר רך או בצבע קצת שונה כך שהרגליים יקבלו את המתאר העיצובי שלהם. 2. בעיה דומה עם התריסים. השקעת בטקסטורה עם לכלוך ונזקים כיאה וכראוי למשרד בלש ממוצע, אבל זה לא בא לידי ביטוי ברינדור של התמונה הקדמית. למעשה לקח לי זמן לתפוס שאלה תריסים, חיפשתי תריסים בתמונה וחשבתי שפספסת את הפריט האלמנטרי הזה עד שחזרתי לדף 2 וראיתי שיש יופי של תריסים. אולי שווה לנסות לעקם כמה מהם עוד קצת ולהכניס קצת אור מהם 3. כל הפריטים הכרומיים מאבדים את הכרומיות שלהם בתאורה כזאת, הם נראים יותר קרוב לנחושת זה מתבטא במיוחד במיחם ברנדור צד ובגביע ברנדור הקדמי. גם הכספת נבלעת ונראית כאילו היא השולחן של הגביע. אין לי פתרון אמיתי לזה בסכמת התאורה שבה אתה משתמש אבל נראה לי שיש מקום לעשות סכמה שונה של אור יום שבה כל החלקים יתבטאו ולשים את זה במין תמונת לפני\אחרי. אני חייב לאמר (הוקנפורמיסט שבי) שלמרות כל זה התמונה עדיין טובה ועוברת מעולה גם בלי להכנס לפרטים האלה. ונו תמיד ידענו שיצא ממך משהו בסוף :)

ic

New member
שוב תודה לכולם....

Escova סלחתי...ואכן אני יודע, גיל הוא בחור מוכשר באופן קיצוני, יש לו שם עבודות מדהימות. רועי וקוקוסס, תודה רבה! בומס, לא חשבתי לרגע שחמיץ את ההזדמנות מעבר לזה שברור שיהיו הערות, אני מודע גם לעוד בעיות שקיימות ולא הזכרת אותם אבל בתוצאה הכללית אני דיי מרוצה מהתוצאה הסופית. העניין הוא כזה שבסצינה כזאת שיש דיי הרבה אובייקטים אתה לא יכול להגיע למצב כזה שכולם קופצים לעין ובולטים כמו שהם נראים כשהם מרונדרים לבד, זה מוריד מהאמינות של הסצינה, תסתכל על כל סרט אנימציה שנעשה אי פעם, ותראה כמה פרטים יש ברקע שלא ממש שמים לב אליהם במיוחד בפעם הראשונה, אבל כן היית שם לב אם הם לא היו שם, הם אלה שעושים את הסצינה כלכך עשירה וגורמים לה להיות יותר אמינה, אין לי בעיה שהגביע לא בולט מספיק, ושהשולחן נמצא בזוית שלא חושפת את כל הצורה שלו, והכספת וכו'...זה משאיר דברים גם לדמיון. התאורה מביעה את האוירה שרציתי ליצור, אני לא רוצה להכניס אור מהתריסים כי זה לא נכון לי מבחינת התפיסה שלי לגבי כיווני האור בסצינה וכן לגבי השעה ביום, זאת הסיבה שאני לא מוצא לנכון לעשות "סכמה שונה של אור יום" זה לא מה שאני רוצה להשיג, זה כמו להגיד לבמאי אחרי שהוא סיים את הסרט, לצלם שוב את הסצינה הזאת והזאת אבל הפעם לא בלילה אלא ביום כדי שיוכלו לראות איך הדינוזאור או what ever נראה ביום, ולעשות גרסה של הסרט לפני ואחרי, בקיצור הדברים שאמרת הם נכונים כעובדות אבל הם לאו דווקא דברים שליליים שפוגעים בסצינה, אוליי זאת הסיבה שבכל זאת בעינך היא "עדין טובה ועוברת מעולה גם בלי להכנס לפרטים האלה" מעבר לזה יש בהחלט דברים אחרים שדורשים טיפול שאני מודע להם. בכל אופן תודה רבה ואני שמח שאהבת.

ic

New member
צדיקוב!!! מה קורה?

תודה רבה לך! איפה אתה?

למעלה