שוב תודה לכולם....
Escova סלחתי...ואכן אני יודע, גיל הוא בחור מוכשר באופן קיצוני, יש לו שם עבודות מדהימות. רועי וקוקוסס, תודה רבה! בומס, לא חשבתי לרגע שחמיץ את ההזדמנות מעבר לזה שברור שיהיו הערות, אני מודע גם לעוד בעיות שקיימות ולא הזכרת אותם אבל בתוצאה הכללית אני דיי מרוצה מהתוצאה הסופית. העניין הוא כזה שבסצינה כזאת שיש דיי הרבה אובייקטים אתה לא יכול להגיע למצב כזה שכולם קופצים לעין ובולטים כמו שהם נראים כשהם מרונדרים לבד, זה מוריד מהאמינות של הסצינה, תסתכל על כל סרט אנימציה שנעשה אי פעם, ותראה כמה פרטים יש ברקע שלא ממש שמים לב אליהם במיוחד בפעם הראשונה, אבל כן היית שם לב אם הם לא היו שם, הם אלה שעושים את הסצינה כלכך עשירה וגורמים לה להיות יותר אמינה, אין לי בעיה שהגביע לא בולט מספיק, ושהשולחן נמצא בזוית שלא חושפת את כל הצורה שלו, והכספת וכו'...זה משאיר דברים גם לדמיון. התאורה מביעה את האוירה שרציתי ליצור, אני לא רוצה להכניס אור מהתריסים כי זה לא נכון לי מבחינת התפיסה שלי לגבי כיווני האור בסצינה וכן לגבי השעה ביום, זאת הסיבה שאני לא מוצא לנכון לעשות "סכמה שונה של אור יום" זה לא מה שאני רוצה להשיג, זה כמו להגיד לבמאי אחרי שהוא סיים את הסרט, לצלם שוב את הסצינה הזאת והזאת אבל הפעם לא בלילה אלא ביום כדי שיוכלו לראות איך הדינוזאור או what ever נראה ביום, ולעשות גרסה של הסרט לפני ואחרי, בקיצור הדברים שאמרת הם נכונים כעובדות אבל הם לאו דווקא דברים שליליים שפוגעים בסצינה, אוליי זאת הסיבה שבכל זאת בעינך היא "עדין טובה ועוברת מעולה גם בלי להכנס לפרטים האלה" מעבר לזה יש בהחלט דברים אחרים שדורשים טיפול שאני מודע להם. בכל אופן תודה רבה ואני שמח שאהבת.