לאחרונה .. כשאני חוזר מבילוי לתדהמת

shamgar

New member
לאחרונה .. כשאני חוזר מבילוי לתדהמת

כל כפר סבא מוצפת מים! זאת בגלל השקית המדשאות והגינות... אני לא מבין מדוע ההשקיה אמורה להיעשות כל יום באופן תמידי בלילות מה אי אפשר יום כן יום לא?! ואם כבר השקתם את הדשא והצמחים אז לפחות תסדרו את הממטרות!!! כי זאת לא השקייה זה בזבוז מים מוחלט! מכל ה 300 קוב (סתם דוגמא) מתוכם רק 100 באמת הולכים לגינה והשאר לנקיון הכביש ! פשוט בושה! איפה ראש העיר בכל העיניין הזה?! איפה ראש מחלקת אחזקה גינון?!!!!

למה?

למה את חושב שזה מעניין מישהו בעייריה?! אין להם זמן לנושאים "זניחים" כמו ביזבוז מים חשוב הרבה יותר לסדר ג'ובים לחברים כדי שיסדרו קולות בבחירות הקרובות......

shamgar

New member
מוזר..אז מדוע העירייה הזאת נבחרה?

אי אפשר לתאר את כמות המים המבוזבזת!! אני ממליץ לכם לצאת בשעה 1 בלילה ואף ליפני ולראות

למה היא נבחרה?

כי אנשים לא מצליחים להפעיל נכון את כושר השיפוט שלהם בקלפי.... ואני רוצה לזכיר לך שהעייריה עצמה לא נבחרת רק ראש העיר ורשימה למועצה בעלי התפקידים הם בדרך כלל אנשים בעלי השפעה שיש להם קשר לראש העיר שבתמורה לעזרה שהם נותנים לו בבחירות הוא משפר אותם בגו'בים ככה זה שלאף אחד ךא אכפת מהנושאים החשובים!

לא אני לא ירגע

אין קשר לחמדה או שאני רוצה להיות ראש עיר (שאני לא רוצה) לי פשוט נמאס מאיך שהעיר שלנו מתנהלת ומאיך שהמדינה מתנהלת נמאס לי שרק אנשים בעלי השפעה מתקבלים לעבודות ציבוריות משרות חשובות ביותר מאוישות ע"י אנשים שאין להם שום ידע קודם או ניסיון רלוונטי למשרה שסודרה להם נמאס לי שרק מי שמביא לך קולות מקבל הטבות לדוגמא החרדים מותר להם לא להתגייס לצה"ל אבל אם אני בנאדם חילוני אני חייב להתגיייס למה לחרדים יש פטור? כי הם מביאים קולות לבנאדם שהביא להם את הפטור הזה נמאס לי שכל התכנית הכלכלית שונתה בגלל שחברי הכנסת דאגו לחברים שלהם שצריכים לסדר להם קולות בבחירות הבאות וממה הכי נמאס לי??? אני לא חושב שבנאדם יכול להיות יום אחד שאר אוצר אחרי שר חוץ אחרי זה שו הבריאות ועוד שלל תפקידים אני חושב שהשיטה שבה מונהגת המדינה היום גרועה ויש להחליפה ולצערי הרבה העיר שלנו היא מתנהלת כמו מדינה קטנה.....

Klinger

New member
power to the people

הצביעו ע (ערן) לראשות העירייה ו- צ (צרפת) לראשות הממשלה !!! שלכם Klinger

Klinger

New member
אני אאיים עליהם בשבילך:

שים לב לג'ינגל שלך: מי שלא מצביע ערן נוציא לו ת'תוספתן מי שלא שם בקלפי ע אני אחתוך לו את ה *** הצביעו ערן - לממשלה חזקה ואוכל לא כשר !

Klinger

New member
ערי, אולי תתמודד בבחירות הקרובות ?

עוד מעט יש בחירות לראשות העירייה לא ? תוכל לתלות דגלים של צרפת בעירייה וראש העיר גם נוסע בסיטרואן (אוטו צרפתי) ואם תהיה נחמד נקרא לך ז'אק (או מתיו) שלכם, סגן ראש העיר Klinger

Klinger

New member
אל תדאג יש לי חברים במשרד הפנים...

אפשר לארגן לך איזה גיל שתרצה... מקסימום תגיד שנולדת בניגריה עם איגביני, ובגלל זה לא יודעים בן כמה אתה.. שלכם ממלא מקום ראש העיר Klinger

חחחחחחחחח

טוב חזן סופית התקבלת להיות מנהל הקמפיין שלי ואני ידבר עם ידידי הוותיק אברהם פורז במשרד הפנים תכירו את ערן החדש: נולדתי בניגריה 2 ק"מ מהכפר של איגביני יעקובו תעודת הלידה שלי מוכיחה שאני בן 25 אני נראה קצת קטן כי יש רעב בנגריה....... ואני מתמודד בבחירות!

Klinger

New member
נכון ! יש הרבה מהגרים בצרפת...

ואפילו מהגרים שחורים (ערן ניגרי):הנרי,סיסה,דסאי ודוידוביץ' וגם אני שחור !!! למרות שאני לא צרפתי... אבל זה בסדר: צרפת הייתה נגד לתקוף את עירק שלכם מחזיק תיק ההשקייה (יותר לא יהיה בזבוז מים) Klinger

אז ככה

חזן הוא מעכשיו מנכ"ל העייריה, דובר העירייה, אחרי על אגף החינוך,ספורט,תרבות,תקציב וכל האגפים האחרים..... ביחד נביא עתיד טוב יותר וזכרו בבחירות הקרובות ע' בקלפי לראשות העיר צ' למועצה ודייי כבר עם הגזענות נגד השחורים! חחחחח

מי שרוצה לקבל ג'ובים בעייריה...

מוזמן להתקשר לסגן שלי והאחרי על כל אגפי העייריה אור חזן ניתן לתפוס אותו בטלפון של האקדמיה לנוער נ-י-ל-י ח-ז-ן-1-800 ותמיד תזכרו להצליח ללמוד ללמוד להצליח!!!!!

למעלה