לאחרונה פתחה סיוון גל-און

שריק7

New member
לאחרונה פתחה סיוון גל-און

פורום חדש בווי-נט. המעוניינים יכולים להיכנס עם הקישור.

זוהרה7

New member
שריק וכולם - האם זה לא מענייין

שאף אחד לא קיבל הודעה על פתיחת הפורום עם קישור אליו. במקרה הבוקר לא הצלחתי לישון וסתם שוטטתי וראיתי את הפורום. כל טוב. זוהרה*

susu281

New member
זה לא מצחיק../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo185.gif

שאחת בשם גלאון חולה בתסמונת התשישות הכרונית ?

שריק7

New member
זוהרה- אני מאמינה שהכוונה

היתה לפתוח בשקט, כדי לשמור על רגיעה בקהילה שלנו, שכבר עברה ימים קשים. אך אף אחד לא טען בפני שזו הסיבה, ועובדת היות הפורום פעיל- נודעה לי מהודעתך בואללה. שרי

tiaa1

New member
ממש לא ברור למה לא פרסמו באופן

מסודר ומכובד את הפורום החדש...חלק ידעו על כוונות לפתיחה, , חלק שמעו הכחשה... והרי היה כנס רישמי של העמותה לפני שבוע, יכלו לתת לפורום החדש פרסום במקום טו על גבי ההזמנות. למה כל הסודיות סביב העניין? בכל מקרה שיהיה בהצלחה..... מישהו יכול להדריך אותי איך מגדילים שם את הדף ואת השורות? צריך משקפת כדי לקרוא....

ששרון

New member
הי טיה

מה ניש? יש חדש עם ההרצאות? ואיך הקרסול שלך? מקווה שאת מרגישה יותר טוב
רק רציתי להגיד לך שבכנס האחרון ובניגוד למה שרשמת (ופשוט לא הית שם, אז בטח לא ידעת)- כן דברו על הפורום החדש שיפתח בוואי נט. סיון היורי"ת עמדה על הבמה ונאמה בתחילת הכנס, ובין שאר דבריה היא גם אמרה שם שבימים הקרובים יפתח פורום 3 נוסף חדש , הפורום יהיה בוואי נט וכולם מוזמנים וכו' וכו', לא זוכרת בדיוק. שרון

זוהרה7

New member
שרון - ערב טוב

ההודעה הראשונה בפורום החדש הינה מיום 6 למאי או משהו כזה. בכנס היו"רית אמרה שיפתח בזמן הקרוב. הכנס היה ביום 13 למאי. כך שהפורום נפתח קודם ולא בזמן הקרוב כפי שנאמר. לדעתי היו צריכים לתת בכנס את הכתובת של הפורום לידיעת כולם. אני ידעתי עוד לפני כמה חודשים. מתארת לעצמי שהיו עוד שידעו. אבל בכל זאת, אני גיליתי זאת היום לפנות בוקר בסתם שיטוטים ולא על פי מידע כלשהו. כמו שכתבתי, הייתי מצפה, לא בשם עצמי אלא בשם כל המשתתפים לקבל הודעה מסודרת. כמו ששמנו את ההודעה על הכנס או משהו כזה. כל טוב. זוהרה*

ששרון

New member
הי זוהרה

לא ידעתי שהוא עבד עוד קודם, חשבתי שהיום פעם ראשונה שלו, מההודעה שלך
בכל אופן, אני משערת שיש לכך סיבה, ככל הנראה כפי שסיו רשמה-שהוא היה בהרצה ... העיקר שהוא נפתח, ונקדם אותו בברכה

tiaa1

New member
הי שרון, תודה על ההתעניינות בשלומי

הרגל ממש בסדר, מתחתי שריר ומנוחה וחמום הקלו...שייך לעבר. לעומת זאת אני עדיין במצב מתקדם של תשישות...כזו תשישות אני זוכרת בזמן המונו...לצערי אני מפסידה ימי עבודה וזה לא טוב...גם מצב הרוח בהתאם. אתמול בדרך מהעבודה....2:30 בצהריים מוצאת את עצמי במכונית המאובקת שבקושי רואים משהו דרך הזכוכית...למרות המזגן באוטו אני נוטפת זיעה כמו פעם... מוצאת את עצמי בוכה מרוב יאוש ותשישות. סתם ככה הגעתי בוכה הביתה. טוב שאף אחד לא ראה אותי... היאוש ממש גומר אותי.מחר אני מפקססת כי זו הדרך היחידה לתקשר איתה...לא שיש מה לעשות במצבי. זה או לצאת שוב לחופשה...או לקצר את ימי העבודה על חשבון ימי החופש שנשארו לי. הבוסית שלי חזרה מחופש ונשב על תכנית לקיץ...לא יודעת מאיפה פתאום בא הבכי והיאוש....טוב, הורדתי את זה מהלב..למרות שלא תכננתי לדבר על זה. ביי.

tiaa1

New member
שרון, שכחתי לציין

שאין חדש בעניין ההרצאות...אחרי התגובה האחרונה שמרתי מרחק, וכעת יש ענינים אחרים...נראה מה יתפתח. אני מבינה עכשיו למה כל דבר לוקח שנתיים...

שריק7

New member
הי טיה ../images/Emo13.gif

מקווה שתמצאי דרך לצאת מזה. אני ממליצה לך , מנסיוני, למצוא נאטורופאת רציני . יש סיכוי רב להרגיש טוב מכל הבחינות בעזרת צמחי מרפא, תוספים. בכל אלה חשוב להתמיד!!! כמו כן, עלו לאחרונה בפורום צהזה ובואללה 2 סיפורים מדהימים של אנשים שנרפאים/נרפאו באמצעות תזונה קפדנית. אם אחת הדרכים נראית לך קשה עבורך, תוכלי לבקש מידע ועזרה בדרך השניה. במיוחד כשמדובר במטפל ירושלמי! אם את מעוניינת במידע נוסף- כתבי כאן או במייל ואשמח להמשיך... שרי

tiaa1

New member
שרי יקרה, בימים אלו הכל נראה לי

קשה מידי, במיוחד לצאת מהבית...אבל מנסיוני רב השנים....אני אצא מזה..הרי זו לא הנפילה הראשונה...והיו נפילות שהיו כרוכות גם בכאבים פיזים...זה פשוט כל כך מאכזב...שש שנים אחרי התפרצות המחלה...כשאני כבר נחשבת לבריאה...אבל הבן שלי נחם אותי היום...שלמרות הכל אני במצב יותר טוב ממה שהייתי בנפילות קודמות, אז יש תקוה...הוא ה"בקר" שלי...וכשצריך הוא לא חושך ביקורת... אני באמת רוצה לקרוא על הדיאטה הקפדנית, ביקשתי מבועז, הוא שלח לי אבל המייל שלי נתקע ואני צריכה לשחזר את כל הכתובות מחדש...כשיהיה לי טיפלה כוח. כעת אני כל כך מנסה לשמור על העבודה...לילה טוב

שריק7

New member
הי טיה ../images/Emo13.gif

מקווה שתמצאי דרך לצאת מזה. אני ממליצה לך , מנסיוני, למצוא נאטורופאת רציני . יש סיכוי רב להרגיש טוב מכל הבחינות בעזרת צמחי מרפא, תוספים. בכל אלה חשוב להתמיד!!! כמו כן, עלו לאחרונה בפורום צהזה ובואללה 2 סיפורים מדהימים של אנשים שנרפאים/נרפאו באמצעות תזונה קפדנית. אם אחת הדרכים נראית לך קשה עבורך, תוכלי לבקש מידע ועזרה בדרך השניה. במיוחד כשמדובר במטפל ירושלמי! אם את מעוניינת במידע נוסף- כתבי כאן או במייל ואשמח להמשיך... שרי

daud

New member
היי טיה

אני מצטער לשמוע שהמצב לא כ"כ טוב על תדאגי את יודעת בדיוק כמוני שבתור חולה וותיקה את יודעת לצאת מהר מנפילות המון בריאות ו קחי עניינים בקלות

ששרון

New member
הי טיה

הצטערתי מאוד לשמוע שאת מרגישה כ"כ גרוע אני מאחלת לך שזה יעבור מהר האמת שגם אצלי ממש רע... בחודשים האחרונים אז אנו "אחיות לצרה " מקווה שנמצא דרך לשפר לגבי ההרצאות, טוב...נחזיק אצבעות שילך מולה מתישהו
שרון

tiaa1

New member
לכולם-שרון,ריטוש, דאוד שריק-תודה

על העידוד ותשומת הלב.... היום ישבתי עם הבוסית שלי ונתחיל לתכנן מעט שינויים כך שהעבודה לא "תסבול" מהעדרויותי" ומצד שני אני אמשיך לתפקד. לפני שנתיים הייתי במצב עלוב למדי ואז בלחץ של הבוסית דאז(שהתחלפה בינתיים) פניתי לועדה רפואית ובעקבות המלצת הועדה הייתי 8 חדשים בבית ורק אז ,לאט לאט חזרתי לעבוד. תחילה 10 שעות בשבוע ואחר כך יותר...כיום המצב שונה, יש מודעות טובה יותר סביבי למחלה, יש לי בוסית נהדרת שמאד מאד תומכת..הולכים לקראתי כמובן שיש לי תמיכה רפואית מעולה ,אפילו שהתקשורת איתה היא קצת מוזרה... אני מחכה לשמוע גם את ההמלצות שלה לגבי השינויים במערכת השעו שלי. בינתיים היום עשו לי מיליון בדיקות....ואני משוכנעת שהכל יהיה תקין. אני מעדיפה כך...נראה לי שעדיף תמיד להתחיל לשקם ולהתקדם כשהבדיקות תקינות...אצלי לפחות עברתי כבר את השלב שאני צריכה להוכיח שהמחלה היא אמיתית ולא "בראש".... אז שוב תודה על התמיכה והעידוד ושכולם יהיו מהר בריאים....

למעלה