לאחרונה קורים לי כאלה דברים חזקים, רציתי לשתף

elar84

New member
לאחרונה קורים לי כאלה דברים חזקים, רציתי לשתף

תמיד קיבלתי סימנים וכול מיני דברים, אבל הפעם זה ממש מתגבר ונהיה עוצמתי.

סבא שלי ז"ל היה אדם דתי.
הוא היה נוהג להתפלל את ברכת המזון.
הבוקר נזכרתי בו והיה לי 'בלאק אאוט' לגביי מה הוא היה נוהג להגיד ובאיזה נוסח (מנגינה).
משהו שהיה מתנגן לי בראש שנים ופתאום בבת אחת נשכח.
אני מתפללת כול בוקר את ברכות השחר. היום פתאום ראיתי שם את ברכת המזון.
דפדפתי וניסיתי למצוא את מה שהוא היה נוהג להתפלל... וכלום.. פשוט איכשהו לא מצאתי זאת.

הגעתי עכשיו הבייתה, הדלקתי את הטלווזיה על סדרה זרה, ופתאום הניגון הזה, בדיוק מה שחיפשתי!!!
אני אומרת לעצמי: "ואוו זה ממש מוכר, מה זה?"
זה היה הניגון של ברכת המזון (ללא מילים), ממש אחד לאחד.
נדהמתי

זה בכלל לא משהו יהודי (הסדרה הזאת) ואיך זה שרציתי לדעת ולהיזכר בניגון וזה פשוט הגיע? מדהים!

kikona126

New member
סימנים מהיקום

חוויה יפה

לפעמים היקום מזהה שאנחנו קשובים אליו והוא הופך קשוב אלינו.
שימי לב למחשבות ולמילים שלך כי את מתחילה ליצור...

kikona126

New member
תודה

אני אנצלש אותך ואספר על חוויה קצת דומה?
&nbsp
היה לי חלום מוזר בלילה...
מישהו שמאוד מאוד קרוב אלי נפתר בחלום, ככה בלי סיבה, בלי הודעה מוקדמת. (מישהו מקרבה ראשונה) ואני זוכרת שהגעתי הביתה וחיבקתי את אמא שלי ורק אז הבנתי שהוא מת. אבל לפני כן, הייתי בים (אולי זה קשור לשיר שכתבתי על הים) ומבחינה מסויימת לא הרגשתי את הכאב. כשהתעוררתי שאלתי את עצמי איזה שינוי יש לי בחיים שאני מפחדת לעשות? אבל אין כזה שינוי, והחלום הרי לא דיבר על אותו האדם... את זה אני יודעת... ואז הדבר הראשון שעלה לי זה שהראש צוות שלי עוזב.
&nbsp
ובאמת היום, הבוס שלי קרא לי לשיחה ודיבר איתי על זה.
עכשיו למה אני אומרת שמה שעלה לי בראש זה שהראש צוות שלי עוזב? כי הוא בן אדם שמאוד קרוב אלי בעבודה מצד אחד, ומצד שני אני לא אקח את זה הכי קשה אם זה יקרה או כשזה יקרה... אבל כמו בחלום, זה יראה לי מוזר להגיע לעבודה ולראות שהוא לא שם...
&nbsp
אז הנה עוד משהו שהיקום חשב להכין אותי אליו...
&nbsp
דרך אגב, איזה מבין המשפטים שכתבתי הוא עוצמתי? (את יודעת שאני אדע לפעם הבאה...)

elar84

New member
תמיד תספרי על על חוויות כאלה!

אני הכי אוהבת לשמוע סיפורים שכלאה.
אגב, איך הגעת למסקנה מהחלום שהמסר שלו זה איזה שינוי אני מפחדת לעשות?
שמדובר על שינוי?
גם לי יש חלומות מאוד עוצמתיים (סיפרתי לך כבר לפי מיטב זכרוני).
חלומות עם מסרים אליי, משהו מדהים.
עכשיו יש תקופה ארוכה יחסים של שקט (כי יש לי מספיק התעסקות רוחנית כנראה מהיום יום).
אך מידיי פעם פתאום איזה חלום משמעותי וחזק.

המשפט העוצמתי שלך הוא שאני מתחילה ליצור שעליי לשים לב למחשבות ולמילים.
בעיניי זה משפט מהדהד ליקום, משפט מאוד חזק שהשפיע עליי ונתן לי חוזק.
יש לי יכולת לשנות דברים לטובה בזכות מילים ומחשבות חיוביות, זאת בדיוק הנקודה שלי עכשיו בחיים.....
הנקודה בה אני נמצאת כי אני יודעת שאני יכולה לשנות את גורלי לכיוון אותו אני רוצה.

יש לי שאלה אלייך.
ראיתי שיש לך המון ידע על הדת, יכול להיות שזה יותר על קבלה?
אשמח לדעת מאיפה הידע הזה.

elar84

New member
וזה מוקדש לך ב

שים לב למחשבותיך; הן הופכות למילותיך. שים לב למילותיך; הן הופכות למעשיך. שים לב ושפוט את מעשיך; מעשים הופכים להרגלים. הֶיֵה מודע להרגליך; הם הופכים לערכים שלך. הָבֵן וקבל את הערכים שלך; הם הופכים לגורלך.
- מהאטמה גנדי -

kikona126

New member

בעברי הרחוק ניהלתי פה את פורום חלומות במשך כמה שנים טובות...
&nbsp
אני יודעת לפרש חלומות
מפה בעצם אני יודעת שמוות בחלום לא מספר על מוות באמת, והחלום, הוא לא הרגיש לי נבואי בצורה כזו שהוא יתגשם אחד על אחד, אלא כבר בזמן החלום התחלתי לעבוד על הפרשנות שלו, וכשהתעוררתי כבר הייתי לקראת סוף הפרשנות רק נשאר לי להגיד את המילים בקול רם כשהתעוררתי.
&nbsp
אם יש לך חלומות עוצמתיים אולי כדאי שתתחילי ללמוד את הצופן האישי שלך (ללא שימוש בספרים או עזרים, אפילו שלאחרונה מצאתי אתר פסיכולוגי לפירוש חלומות שלפי מה שקראתי בו עד עכשיו ניראה טוב...) אם תרצי הכוונה לעבודה על חלומות תגידי, אני אתן לך בכיף!
&nbsp
יש לי ידע על דת ועל קבלה. למדתי קבלה באוניברסיטה, בצורה קבלית... המרצה מלמד הרבה נושאים ודורש מאיתנו להתפתח במה שמתאים לנו ולפתח את זה לפי איך שמתאים לנו. גם על הדת יש לי ידע כי אני פתוחה לשמוע דברים שגם לא תמיד מוצאים חן בעיני. לדעתי, זה עניין של כבוד לאחר, כי ברגע שיש לך כבוד לאחר את יכולה לקבל את הדרך שלו, והיהדות, היא מרתקת! חבל לי שהפכו הרבה ממנה ללמוסדת את דברי חז"ל (שבאמת היו חכמים) לתורה, אני בטוחה שהם היו רוצה שאנשים ימשיכו עם מה שהם עשו וימשיכו לכתוב ולדבר ויכתבו עוד תלמוד ומשנה... כשאני מברכת על הנרות בשבת, לדוגמא, יש לי תפילה משלי... עם זאת יש לי חבר טוב שהוא כומר ואנחנו הרבה פעמים מדברים על ענייני דת, כי זה מעניין. ובכללי אני אוהבת לקרוא בתנ"ך במיוחד בספר בראשית, לאחרונה גם בישעיהו (אפילו הכנתי לי שרשרת עם פסוק משמעותי מהספר).

elar84

New member
את מדברת ממש כמוני

ממש חבל לי על מה שעשו לדת שבגלל זה אנשים מתרחקים ממנה.
והיא כזו יפה ומדהימה!!!
אני אשמח בעתיד לטיפים על חלומות, הנושא מרתק אותי.
יש מישהו שאני מאוד אוהבת את הפרשנויות שלה.
לפי שבועיים הייתי בביתה וראיתי איזה ספר שיש לה שכנראה ממנו היא למדה.
הוא נקרא "חלומות" (כמה מפתיע :)))
של גוליה ודרק פארקר

כרגע אני לא מתעסקת בזה מפאת חוסר זמן, עוד מעט אסיים כמה לימודים שיש לי ובאמת רוצה להקדיש ללימוד של פרשנות של חלומות, אגב לא רק לעצמי.
בעיניי זה כלי טיפולי מעולה.

אני מאוד מתחברת לדת, היא מסקרנת אותי בטירוף ואני כמיהה ללמוד עוד ועוד.... ויש כל כך הרבה מה ללמוד.
אוהבת בין היתר את פרקי אבות.

kikona126

New member
דרך אגב, איך את עם טארוט?

כי לסיפור הזה עוד היה המשך עם טארוט...
&nbsp

elar84

New member
ברמת העיקרון אני אוהבת טארוט

ואפילו משתמשת בהם לקבל קצת הכוונה. כול עוד אני לא מבקשת לדעת את העתיד חושבת שזה בסדר גמור.
הם לא מחליטים במקומי והם לא אמרים לי מה יהיה.
אבל כן בזכותם אני יכולה לראות מה המצב הפנימי שלי, להיות מודעת לדברים שקצת קשה לי לראות בעצמי.
ואז מתאפשרת לי היכולת להתקדם טוב יותר כי אני מודעת לדברים.

אני כן משתדלת ללכת לפי חוקי הדת, יודעת שקריאה בקלפים היא אסורה.
אבל אני לא הולכת באמונה עיוורת, אני עושה מה שמרגיש לי שנכון עבורי.
מאמינה שזה מה שהקב"ה גם היה רוצה איפשהו מאשר המונים שהולכים באופן עיוור ללא חיבור ומבלי להיות בני אדם, אלא רק מצוות כמו רובוטים.
ללכת אמונה עיוורת, זה לא להפעיל את החשיבה ולא לעשות מתוך רגש ואהבה למעשה.
ומה שאני לא מבינה ולא מתחברת, אני לא אעשה.

kikona126

New member

בגלל זה אני נוהגת לפרוס לעצמי ולא לאחרים. פעם הייתי פורסת גם לאחרים, אבל שמתי לב שאנשים עושים כל מה שהקלפים אומרים, ואני לא רוצה להיות במקום הזה של מי שמשפיע על הדרך של אחרים...
אז הפסקתי לקרוא לאחרים אלא אם כן אני יודעת שגם הם קוראים בקלפים והם עם רגלים על הקרקע...
&nbsp
ונחזור לנושא החלום והבוס והקלפים:
אחרי החלום הזה היתה השיחה עם הבוס, ואז יותר מאוחר החלטתי לפרוס. כי זה שמישהו עוזב את העבודה ואני אקח את המקום שלו זה טוב ויפה, אבל, יש פה אבל...
והחלטתי לפרוס בקלפים, ומה שהיה יפה זה שהסמלים בקלפים היו זהיים לסמלים בחלום!
זה היה מדהים לראות את זה... (פרסמתי על זה בפורום טארוט השומם...)

elar84

New member
ואווו

גם אני עושה מידיי פעם פריסות בפורום השומם
והתוצאות מדהימות.
זה מכוון אותי ומראה דברים ומציאות עכשווית מדוייקת.
יש מישהי שגם עושה לי מידיי פעם פריסות, והטארוט ממש מספר סיפור ונותן לי לראות את עצמי ומצבי בנקודה הנוכחתי, מעיר וחושף לי דברים שלא שמתי לב אליהם.
באמת מדהים לראות זאת בעזרת הסמלים שמתקבלים באופן מושלם.

elar84

New member
נזכרתי שיש 2 פורומים

את בטח מתכוונת לפורום של הטארוט. אני מתכוונת לפורום של הקריאה בקלפים.
כלומר אני לא ידעת לפרש לעצמי ונכנסת לפורום שגם אומר לי איזה פתיחה עליי לפרוס.

למעלה