לאחרונה

לאחרונה

כבדים לי החיים. אני עובדת המון שעות ולא בטוחה שאני מוערכת על כך, וכן יש תסכול בגלל זה. אני בקושי בבית ובקושי רואה את הילדים וכן יש תסכול בגלל זה. האם יש קרן אור באופק? האם אפשר להתייעץ עם הקלפים על כך?

את מקנטרת אותי נכון?

משום מה חשוב לי לדעת שיש פרי לעמלי. שאני עוברת תקופה לחוצה וזה משתלם. שיש קרן שמש בעתיד. שיש... משו? קצת נחמה אפשר??

צ ל י ל 8

New member
זה לא קינטור.... ../images/Emo24.gif

בואי נעשה פריסת שאלה: מה הפוטנציאל המקצועי שלי במקום עבודה X בשלושת החודשים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

batgalim

New member
נסיון אחת אחת...

לא מצליחה משום מה לכתוב תגובות למרות שניסיתי
זהו נסיון אחרון לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית...

אמאל'ה.... ../images/Emo5.gif

קוסם מלכת החרבות שטן יום הדין עשרה מטבעות סיכום שבע חרבות.

batgalim

New member
ערב טוב לך,

מה - קוסם הפוטנציאל המקצועי - מלכת החרבות שלי - שטן במקום עבודה X - יום הדין בשלושת החודשים הבאים? - 10 מטבעות סיכום - 7 חרבות נראה לי שבמקום עבודתך רואים את ההשקעה שלך, אך משהו בך גורם למעסיקיך או לחבריך לעבודה לחוש בחוסר יושר מצידך, כאילו את עובדת רק בשביל הכסף והעבודה לא כ"כ מעניינת אותך. את גורמת להם לחוש חוסר נוחות מסויימת... את לעומת זאת, חשה שהינך משקיעה את כל כוחותיך וכישוריך בעבודה זו, נותנת מעצמך המון. למרות התחושות נראה שבתקופה של 3 חודשים תראי שכר לעמלך, המעסיקים ישימו לב להשקעתך הרבה ותגיע הכרעה והחלטה לגביך. האם העבודה הזו זמנית? כי אם כן נראה שתקבלי קביעות או קידום והעלאה בשכר. מה שכן, אני ממליצה לך לנסות ולחוש האם נכון הדבר לגבי מה שחושבים עליך. אולי את מקרינה חוסר סבלנות למקום ורצון לעזוב, ולכן כדאי ללבן את העניינים ולהבהיר ולהאיר נכונה את פני הדברים. מה את אומרת?

אני אומרת ש..

אני עובדת במקום עבודתי שנים רבות. אני יודעת שהנשים במקום העבודה חשות לא בנוח (בהמעטה) ממני, וסיבותיהן איתן. אני אכן מרגישה שאני נותנת המון מעצמי, ובמקביל מרגישה קצת מבוזה מבחינת תנאים ושכר. הייתי שמחה לו היו מטיבים איתי, לא יודעת אם זה יקרה.

batgalim

New member
את שואלת אם יש "קרן אור..."

מבחינת שכר, נראה שכן. 10 מטבעות בשלושת החודשים הקרובים מראה על הטבה כספית, על ביסוס כלכלי במקום העבודה. אך מדובר על עניינים חומריים... לגבי הרגשתך - לא נראה לי שהיא תשתפר. יכול להיות באמת שהסביבה בה את עובדת מקשה עליך. את יודעת, משהו שלמדתי בחיי - רמת שכר - היא אף פעם לא המדד להצלחה אצל האדם עצמו, (הרי אף פעם שכר לא מספיק, כמה שיש - רוצים עוד, כי יש יותר הוצאות מהטעם ש"העין" רואה יותר כסף שהיד יכולה לבזבז...) לרוב מדובר במעמד שהאדם רוכש לעצמו במקום בו הוא עובד, מעמד של חברויות שאדם רוקם, מעמד של כבוד שרוחשים לו ולכישוריו, ואת זה - את צריכה ללמוד לטפח. מאחלת לך כל טוב ואושר

למעלה