לאחרונה...

rodney

New member
לאחרונה...

לאחרונה קראתי כמה ספרים מפוקפקים מאוד: האלכימאי יונתן ליווינגסטון השחף תעתועים שכוונתם בערך דומה: לפקפק במה שאנחנו מאמינים שהוא האמת. דוגמה : "אם תאמין שמוגבל אתה אכן כך יהיה" או משהו כזה (מתןך תעתועים) יש כמה דברים משותפים בין המטריקס לספר תעתועים למשל: המסגרת המדומה שהאדם נמצא בה. זה סך הכל די הגיוני שאנחנו חיים במסגרת מוגבלת ואנחנו יכולים לפרוץ החוצה למי שלא קרא שיקרא את הספר תעתועים (ספר קצרצר) תנו תגובות מה אתם חושבים

RedStorm

New member
קראתי..

את יונתן ליווינגסטון כשהייתי יותר קטן ואני לא ממש זוכר עליו אבל דיברו כבר פה כל הספר האלכימאי אממ על מה הוא אני לא ממש הבנתי את הסיפור... (שרולי את חייה?)

srullli

New member
הנני

אני מניחה שקצת התייאשתי....... (וגם ראיתי קודם "הפריצה לאלקטרז" אז אני לא ממש הייתי כאן) מה שלומך רדסטורם ?????
לי יש בבית "תעתועים" שאח שלי הגדול פעם קיבל בסיום כיתה ו´ ! מדפדוף כללי אף פעם לא היה לי יותר מדי כוח לנסות לקרוא את זה...... לא הייתה לי סבלנות...... הספרים האלה טובים מבחינת מתן תקווה לאיזשהם פריצת גבולות .... תקווה לשינוי .... הם נותנים איזשהוא "פוש" לאנשים לא להתקבע בכל מיני רעיונות או באמונות ..... אם הם צודקים במה שהם אומרים או לא ? זה כמו כל שאלה אחרת - זה משהו שאין עליו תשובה , כל דבר צריך לקבל בעירבון מוגבל כי לעולם לא נהייה בטוחים בשום דבר בו נאמין.... ובמילים אחרות - אין לי במיוחד דעות בנושא !
לפעמים גם אם אנחנו בתוך מסגרת כובלת , זה לא תמיד אומר שאם נפרוץ ממנה יהיה טוב..... אולי האשליה עדיפה .... למרות שגם האמת חשובה לא פחות...

srullli

New member
מעניין באמת

אם הייתי מגלה שאני חיה בתוך מאטריקס..... לא נראה לי שהייתי רוצה לצאת משם האמת...... מקום כזה הרוס ובלי יותר מדיי סימני אנושיות לא נראה לי כ"כ מקום אטרקטיבי ..... :) עדיף לחיות באשליית המאטריקס.....

srullli

New member
שמת לב ש- S_A ו- IC4

שהיו דיי פעילים כאן (לפחות כשאני הגעתי) דיי נעלמו פתאום ......? (ולא רק הם ...... כולם קצת השתתקו ....פשוט אלה היו הכותבים היותר עיקריים.....) מה קרה להם ? ושמתי גם לב שאני יותר מדיי מציפה את הפורום וזה לא מוצא חן בעיניי , ואני אתחיל להגביל את זה .

S__A

New member
שרולי, הנני חי וקיים ... >>

לפחות בתור בטרייה חסרת משמעות בעולם הזה .. :) פשוט יש לי שבוע קששששששה ! 1. מבחן במדעי-המחשב. 2. לקרוא ספר של 190 עמודים באנגלית. 3. לסיים פרוייקט מסויים במחשבים. 4. מבחן בספרות. אכן חיי בתיכון מאמללים הם !!!!!!!!! אני קצת אעדר בשבוע הזה נתראה לקראת סוף-השבוע .. אגב כותבים את הניק שלי עם שתי קויים תחתיים וגם S__A 4 ever !

S__A

New member
ולאייסי , תהיה בריא !

אני יכול לנסות לנחם אותך ולהגיד לך שאולי וקיים סיכוי שהניתוח הזה לא התבצע אלא רק במחשבה שלך .. :)

IC4

New member
מלנכולי מלנכלוני איך אומרים מילה זו

בכל מקרה עד כמה שגישת דמוית מדריך הטרמפיסט שלך משעשעת אותי אני משוכנע שהניתוח התבצע בהרבה אזורים מסביב למחשבה שלי אך למרבה המזל לא במוח הו ורידים ידידיי וגם התחת שלי כואב וגם (אלינוש תפסיקי לקרוא בנקודה זו של ההודעה) בכל מקרה תודה לך :) בהצלחה בלימודים איש!

RedStorm

New member
שאלת השאלות.....@

מה היית בוחר את העולם "ההרוס והמפורק בלי שמש" האמיתי או את העולם "היפה והנהדר (בטח) עם השמש ומטריות בכוס קולה שלך עם קרח בחופי האיים הקריבים" שהוא בעצם אשליה ולא אמיתי וב"אמת" אתה בעצם סתם סוללה ענקית שהמכונות מנצלות בשביל להכין ארוחת יום שישי בו נגדיר קודם כל מה זה --אמיתי--- אחרי זה נדבר.... (אנחנו תמיד גולשים מהנושא) IC4 תהייה בריא! [הנביון ה11 להודעה הזאת]

rshilkrot

New member
Ignorance Is Bliss

אני מעדיף מטריות בכוסות פינה קולדה על חוף באיים הקאריביים, תודה. כגודל המחסור בדאגות - גודל האושר.

rshilkrot

New member
ובכן, אתה אדיוט. מי - אני? כן, אתה

סתם לחצתי על תגובה בטעות להודעה שלי, אז לא היה לי מה לכתוב.

srullli

New member
מממממ...... נראה לי שגם אצלך מתחיל

להסתמן שחרור בורג קל ..........
לא נורא - זה בריא !!
איזה כיף - גשם !!!!!
שרולי אוהבת חורף ! (תגידו , לא נראה לכם מוזר שכבר עברו בסביבות השנתיים-שלוש (נדמה לי) מאז שיצא מאטריקס לקולנוע , וזה עדיין לא הגיע לטלויזיה ?! )

IC4

New member
IC4ever

שרולי חורף שולט (לא יודע למה, כשחושבים על זה מגלים שקיץ בהרבה יותר יעיל) והפריצה לאלקטרז שולט בלי ערעור וגם להציל טוראי ריאן אבל זה רק כדי לראות אם תגיבי "נכוווווון!" השתעממתי לי וכדי לשכוח מדאגותי -בורות היא אושר- העסקתי את עצמי במשהו חסר תועלת חישבתי חזקות של שתיים (לא במחשבון) וגיליתי באופן מוזר מאד שהשלוש ספרות הראשונות של "2 בחזקת 55" הם 255 :))))) מאטריקסיישן --- אגב עברתי ניתוח בגלל זה לא הייתי כאן. אל תתענינו בבקשה איזה ניתוח ושטויות מיותרות

IC4

New member
קראתי (קורא) את מדריך הטרמפיסט

ואני חושב שאנשים ברוח הפורום הזה ממש יהנו לקרוא אותו ואפילו יש שם בשלב מאוחר בספר מטריצה כלומר אין קשר לסרט (למרות שני מוכן להתערב על כסף רב שמי שאחראי לסרט קרא את הספר) אבל זה חמוד לראות את המילה הזאת מוזכרת שם וגם בהקשר שהיא מוזכרת בו (שוב אין קשר לסרט, רק לרוח החתרנית/מיואשת של הפורום) אגב תהיו גאים בי , אני אף פעם לא קראתי ספר !

Mondlicht

New member
ספרים

זה אחלה עכשיו אני באמצע הספר השלישי בסדרה...הספרים נורא משעשעים אכן... :)

IC4

New member
חזק ואמץ :)

כדר הארץ הוא מטריצה מחשב שתוכנת ע"י מחשב לפי בקשת עכברים (הגזע העילאי ביותר על כדור הארץ) כדי לחשב מהי משמעות החיים משום מה התשובה ארבעים ושתיים לא היתה מספקת אני אישית נורא מעריך אותה :) איך שלא מסתכלים על זה , אנחנו ה "EARTHLINGS" סתם מנוצלים שלא בידיעתנו למטרות של גופים חכמים מאיתנו. אגב בספר ישנה תמיהה ע"י הדמות ארתור שאפשר להניח שכל היקום שלנו הוא גם בעצמו פרי יצירתו של גזע מיקום גדול אחר שעומד מאחוריו והתשובה לתמיהה זאת ניתנת ע"י זקן חכם וממורמר - "אולי, למי איכפת?"

RedStorm

New member
הפורום השפיע עליי ...

אז לקחתי ספר! ועוד מספריית בית ספר!! לקחתי את תעתועים ואני בעמוד 60! ביום אחד ...!!!!קראתי 60 עמודים שזה השג עצום

למעלה