לאחרונים משום מה, לא פחות קשה לספר

לאחרונים משום מה, לא פחות קשה לספר

ככה גיליתי היום. הכלי תקשורת- דואל. היעד- אחת מהמורות שלי לתקשורת שאני שומר איתה על קשר טוב(שואלים למה, זה כי היא השפיעה לי על החיים מאוד). תכננתי כבר כמה זמן לספר לה, אבל לא יצא, פחדתי לדבר, היה לי נוח לשתוק. לפני כמה ימים אמרתי לה בדואל שיש לי משהו לספר...שאלה מה, אחרי כמה מכתבים כאילו מה שרציתי לספר נעלם. היום שלחתי לה מכתב בבוקר שמסביר הכל...וזה קצת מוזר לי, מורה שלי, יש שיגידו שטפשי שהיא תדע, אבל היא כבר לא מורה שלי, היא הייתה, היא כבר יותר חברה ובכלליות היא אדם שהשפיעה מאוד על החיים שלי, היה לי חשוב שהיא תדע. ומשום מה דחיתי את זה. היה לי מעבר לקשה לכתוב את זה...כשהגעתי באי-מייל לנקודה שכתבתי בה...´אז, אני הומו.´, הלב שלי כן דפק בחוזקה ואני כן ראיתי מילה מילה...כמו ברגעים האלו שאתם מספרים לחברים או להורים או לאנשים אחרים שחשובים לכם... אז זהו, המייל בדרך, בטח כבר הגיע. משום מה אני די בטוח שהיא תקבל, אני מקווה לפחות...בהצלחה לי

TwelveEyes

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה! הממ.. ולו הייתה לי מערכת יחסים קרובה מספיק למורים שלי, אולי גם הייתי מספרת להם שאני בי. אבל אני די מתעבת את רובם :) אז למרות שאני בטוחה שהן יקבלו את זה טוב (בית ספר שמאלני וכל זה, מה אתם רוצים :)) אני חושבת שלא אטרח להעביר להם את זה. לפחות לא בשלב זה של הקריירה האקדמית שלי :)

LeeCooper69

New member
כל הכבוד!!!!

שרימפי.... אני גאה (תרתי משמע...) בך!!!! עליי, כחלק מהמעקב אחרי במיקרוסקופ, כולם יודעים.... החל בתלמידי כיתות ז´ ועד למנהל הנאצי שלנו..... לא כזה מבאס.... והאמת?!? אין לאנשים ברירה אלא לקבל את זה...... אני, אישית עוד לא נתקלתי במישהו שדחה אותי או ניתק איתי קשר כי אני הומו. ככה שנראה לי שאנחנו עושים מזה סיפור יותר מדיי גדול.... לתשומת לבכם....

Gal-Mo0D

New member
שרימפ, חזרתי מאילת, ורציתי רק

לאחל לך בהצלחה. ידעתם שלא הצלחתי לספר את הסיפור של "כיפה אדומה" בלי להשתמש ב"ו" ? הגעתי לסוף הסיפור, ואמרתי ככה : "הצייד תפס את הזאב, השתמש בסכין כדי לחתוך את בטנו - כך שחרר את הסבתא וכיפה, מיד מילא את בטן הזאב באבנים, גם השליכו לבאר. שם טבע הזאב ומת". במילה האחרונה!

sarah

New member
../images/Emo6.gif

חחח ובהצלחה לך שרימפס! אני משום מה מקלה ראש יותר מדיי בלספר לאנשים-- עד כדי כך שציפיתי לשצאת מהארון לפני אמא שלי ייקח 5 דקות אז הפטרתי לה את זה תוך כדי שהיא רוכנת מעל המחשב ובודקת את האמא ´אממ... אמא... יש לי משהו לספר לך´
לא שלא פחדתי, אבל ציפיתי ל: "האא... כן? אממ... שמעי...מה אני אגיד...בסדר.
:-X חחח באעבה, שרה

Gal-Mo0D

New member
אני ? שיכור ?

את מדברת עם מישהו שאלרגי לאלכוהול... טיפה אחת של אלכוהול (אפילו על העור) ואני פורח כמו צביקה פיק באמצע סופת חול!

Gal-Mo0D

New member
את מספרת לי ?

כל החברים כבר רואים מי הסנג´ר שיסיע את כולם הבייתה כל פעם (במיוחד לנוכח העובדה שאני היחיד עם רשיון...).

וואי אתה ממש מועיל.

אני צריכה באמת להכיר כאלה אנשים, ככה תמיד יש מישהו שמסיע הביתה (ולא מרגישים רע שזה תמיד הוא
)

Gal-Mo0D

New member
אם הייתי גר בצרפת

הייתי יותר משמח להסיע אותך כשאת שיכורה

white star

New member
../images/Emo34.gifבהצלחה

שהיא תקבל את זה טוב... יאללה מחכה לשמוע מה היא אמרה :)

../images/Emo9.gifקיבלתי תשובה

"ממש לא משנה לי מה אתה ,הומו, סטרייט .......העיקר שזה אתה .... ואתה כבר יודע כמה שאני מעריכה ומכבדת ואוהבת אותך "
היא כזאת מתוווווווווווווווווווווקה
אפשר לומר שנכון שיומיים שלמים יכולים להיות מושלמים!

למעלה