לאחר דייט...
- סקר

s h i r k u s h

New member
לאחר דייט... ../images/Emo23.gif - סקר ../images/Emo149.gif

1. האם אתם
/
2. לאחר דייט האם אתם נוהגים להתקשר מיד, לאחר יום או אפילו באותו ערב או שמחכים קצת או עד שהצד השני ייצור קשר
3. נניח והצד השני לא מצא חן בעינכם ולא חושבים שיש סיכוי לקשר- האם תגידו ישר באותו ערב שזה לא מתאים לכם או שפשוט תתעלמו ממנו/ה או משהו אחר
מסקרן אותי לדעת מה ההבדל יהיה בין התשובות של הבחורים לבחורות

Vdrums

New member
1. קאובוי (?)

2. מתקשר יום אחרי. 3. לא חושב שבאותו רגע אני אדע, בד"כ אני מבין דברים אחרי דייט שלישי/רביעי.

duduamar

New member
אני ../images/Emo13.gif

1. גבר גבר 2. נוהג להתקשר אחרי שהגענו איש איש לביתו. 3. אני דוגל בכנות ולכן אומר את דעתי במפורש.

../images/Emo68.gif ביופי ../images/Emo150.gif באופי

1.עד עכשיו יצא לי רק פעם אחת להתקשר לבחור וזה היה יום אחרי. 2.אם הצד השני לא מצא חן בעיניי ...אממ.. אני קובעת לפני שאחרי הדייט מדברים.אם הוא מתחמק או מגמגם - מבינה ת'רמז.אני לא נעלמת אלא אומרת בעדינות שלא נראה לי שזה זה. 3.ב-רור שיהיו הבדלים בין הבחורים לבחורות!

magenta73

New member
אחורי זה...

אני
רק קצת
אחרי דייט אני בדרך כלל מחכה שהוא יתקשר. אם לא, אחרי שלושה ימים אני מתקשרת, לעשות, מה שלרוב יוצא, וידוי הריגה...
אם הצד השני לא ימצא חן בעיני, לרוב אני לא אגיד, אבל הוא יבין לבד... כנראה שהעיניים שלי לא יכולות לשקר....
אני לא מתעלמת. אם הוא יתקשר אני אגיד בנימוס לא תודה.

lironbi

New member
אני../images/Emo68.gif אבל לא בלונדינית

2. תלוי בבחור..מחכה כמה ימים שיצלצל ואם הוא לא מצלצל...אני מצלצלת לברר מה הכוונות שלו 3.אני אומרת בפנים באותו ערב...ואם אני בספק אני נותנת עוד צ'אנס

למעלה