לאחר הגדלת החזה -למומחים ובכלל

גמדון 18

New member
לאחר הגדלת החזה -למומחים ובכלל

אתמול עברתי הגדלת חזה.. אני ממש בלחץ תגידו החזה שלי יהיה עגול בסופו של דבר? והאם יהיה לי פס של חזה? תוך כמה זמן בערך יתרחשו אם בכלל הדברים הנ"ל..? תודה

לשאלתך ...../images/Emo143.gif

לפחות לחזה שלי לקח הרבה זמן עד שהוא קיבל את הצורה הסופית שלו . היום אני חצי שנה אחרי , נראה לי שבערך עד לפני 3 חודשים הוא עוד היה בתהליך. בהתחלה הוא היה שפיצי כזה והפטמות היו בולטות מאד מבעד לחוצה אבל עכשיו - אין לתאר את השינוי !!! לא ממש הבנתי מה זה פס של חזה , למיטב הבנתי זה יענו כספומט , אבל יכול להיות שלא , בכל מקרה לכל המנותחות הסיליקוניות יש בסופו של דבר כספומט טבעי בגלל שהחזה מורם למעלה , גם ללא עזרת חזייה .

גמדון 18

New member
עוד שאלה קטנטנהה- לניני ניני נו

הי קודם כול תודה רבה על התשובה.. והכוונה של פס של חזה הוא שהחזה קרוב אחד לשני וכתוצאה מכך נוצר פס.. אני שלושה ימים אחרי הניתוח ובנתיים מרגישה אחלה לגמרי רק שחשבתי שיווצר לי פס ישר אחרי הניתוח וזה בנתיים לא קרה..
בכול מקרה רציתי לשאול אותך תוך כמה זמן בערך חזרה התחושה לחזה שלך? תודה רבה..

אוקי , הבנתי ...../images/Emo42.gif

בעיקרון זה לא קורה , החזה שלי הוא מורם למעלה אבל אין לי כספומט בצורה טבעית , זה נוצר לי עם חזיה מרימה או אפילו יש מקרים עם חזיה רגילה כזאת , פשוטה . יש בנות שמבקשות במיוחד מהמנתח ואז מה שהוא עושה הוא פשוט משתיל את השתלים יותר קרוב אחד לשני ... יכול להיות שזה יהיה לך כשנפיחות תרד , בכל אופן , לי זה לא קורה לבד ..

גמדון 18

New member
וואי אם לא יהיה לי כספומט...../images/Emo123.gif

אני ימות.. רק בשביל זה עשיתי את הניתוח זה פשוט כול כך יפה נכון? אני מקווה שעם הזמן זה יווצר לי.. והאמת לא ידעתי שצריך לבקש את זה מראש כי זה ניראה לי ברור מאליו... ודרך אגב תודה שאת עונה לי..

למעלה