לאחר הדיון המעמיק בנושא פשוטי העם

dani 123

New member
לאחר הדיון המעמיק בנושא פשוטי העם

מה תוצאות הדיון ומהי ההגדרה המדויקת האם אני נמנה על האצולה או פשוטי העם. לשם דיוק ההגדרה... אני לא מקלל, לא מנבל את פי לא מרביץ ללא סיבה כן כועס לפעמים

אפי 7

New member
התוצאה - כשאנו מכופפים את

אצבעות כף היד - כולנו שווים. באחד הימים ראיתי על אחד העצים קרוב לביתי תלויה מודעה: גבר בן 40, מציע עצמו כעוזר בית, בצירוף המלצות. באותו זמן הייתי נואשת למצוא עזרה התריסים שלי חגגו בלכלוכם. אמרתי: על החיים ועל המוות אחת שתיים שלוש - והתקשרתי אליו. הגיע בחור נעים מראה, עבד 4 שעות, גילה הבנה בחומרי ניקוי, בצורת ניקוי. בחור דובר אנגלית על בוריה (הוא רוסי - שנה בארץ), מאוד מאוד מנומס, לא מפטפט, רק כשפונה אליו. בקיצור חגיגה. שאלתי אותו איך הגיע למקצוע זה: ענה לי כי ברוסיה היה מנהל חשבונות. עבר לקנדה ועשה הסבה מקצועית לשף במסעדות ופה בארץ מאחר ומשלמים מחירי מינימום, אין באפשרותו לקיים את עצמו, החליט להיות עוזר בית. ויבורך כשהגיע אלי. כך שכל עבודה מכבדת את בעליה. ואני בתור ילדה מאוד רציתי ללמוד ולהגיע לאן שהוא "מכובד" עקב אילוצים כלכליים - וכמו נערות שלא רצו ללמוד, (לא אני) נשלחתי ללמוד פקידות. אדם יכול להיתקע היכן שהוא נמצא - אולם אם דואג להזין את האינטילגנציה שלו - יכול לעמוד בשורה אחת עם כל בעל מקצוע "מכובד" ללא הבדל, כי לא המקצוע עושה את האדם, אלא האינטלגנציה האישית שלו. שיהיה לכם טוב בכל מקום בו אתם נמצאים. אפי

אנימו

New member
דני-הכי טוב נראה לי להשתייך -

לקבוצה שנקראת "בני אדם" ושוב מחזקת באידיש: "מענטשים". אלה יכולים לבוא הן מן האצולה... והן מפשוטי העם....והכל בקונוטציה החיובית של המלים.

אנימו

New member
דרדרית - אין בחינות קבלה כי בכל רגע

ומעמד זה מתגלה. בעת צרה , במיוחד, אבל גם בעת שמחה, בשפת הגוף הימיומית , בחיוך, בכעס, בעידנה ד'ריתחה ובעידנה ד'רוגע, בנימת הקול ובכל שאר הדברים בהם ניכר אדם. ואם הוא מתמיד ומצליח להיות א-מענטש לאורך זמן ותמיד- קנה את עולמו ואם מעמיד פנים - יתגלה בקלונו והחברה תקיא אותו!

דרדרית

New member
אנימו- אמרתי לך כבר שאין כמוך? ו...

אני
אותך???

אנימו

New member
אמרת!אבל מה איכפת לך להגיד שוב?

זה לא כל כך צנוע להודות אבל הרי כולנו רוצים א..ה..ד..ה! ובספרדית אומרים IGUALMENTE= היחס הדדי מכל ה-

vera2

New member
לזה קוראים פירגון כאשר אומרים לאדם

את השבחים בפנים. בזמן הנכון. מה יהיה כאו??.מה שאני רוצה לכתוב נכתב לפני אי אפשר להתנתק מהפורום כל כך מעניין ושופע.

מנורה

New member
ורה מסכימה לכל מילה אני ממש מכורה

אבל בין לבין בולעת ספרים והולכת עכשיו לפגוש את הילדים והנכדים שבוע טוב

ע ו מ ר 4

New member
ולא נותר אלא להסכים איתך......

בעת צרה...בעת שמחה.....בשפת הגוף היום יומית... בחיוך....בכעס... אין בחינות קבלה!!!!! כשאנחנו בני אדם עם כל המשתמע מכך.....הסובבים אותנו מרגישים את הנתינה והקבלה....ובאותה מידה גם אנחנו. קר כאן...אבל חם בלב

אנימו

New member
עומר-../images/Emo45.gifהאח מזכירה לי את "הכן אחך

לחורף". זה עתה סיימתי פרוייקט "הכן חצרך לחורף"....לא רוצה להעכיר האוירה אבל...כואב לי הגב.

shkedud

New member
אני בטוחה שהוא אמר לך

" בבקשה, תני לי מעט מנוחה כדי שאוכל להמשיך הלאה" דמייני לך עיסוי כזה... מרגיע ונינוח...

ע ו מ ר 4

New member
אנימו.....

מאמינה שהתכופפת לא נכון...כשאספת את עלי השלכת...... כעת...מנוחה.

ע ו מ ר 4

New member
ולחצי על התמונה......של העץ למעלה..

ומעלי השלכת שאספת.....הכיני לך תמונת סתו. אני...מעלים של קטלב....מכינה וילון סתוי בגן....העלים מושחלים על חוט דיג ותלויים על החלון....כשפתוח הם מרשרשים.....

למעלה