לאחר ההצלחה
של עוגת השוקולד
הגיע כשלון פאי התפחוים.
את המתכון לקחתי מאותו המקום.
הצלחתי לגרום לקמח להספג בשתי הבננות וכפות המים רק לאחר שהוספתי,
עוד מים ועוד בננה אחת.
לאחר האפיה. לא הצלחתי לחתוך את העוגה. אז שברתי.
החלטתי לאכול רק את הצוכן כי הבצק האפוי היה קשה ולא טעים.
זה היה מר ופירורים של קינמון הורגשו בפה.
האם מישהו הצליח עם עוגה זו?
של עוגת השוקולד
הגיע כשלון פאי התפחוים.
את המתכון לקחתי מאותו המקום.
הצלחתי לגרום לקמח להספג בשתי הבננות וכפות המים רק לאחר שהוספתי,
עוד מים ועוד בננה אחת.
לאחר האפיה. לא הצלחתי לחתוך את העוגה. אז שברתי.
החלטתי לאכול רק את הצוכן כי הבצק האפוי היה קשה ולא טעים.
זה היה מר ופירורים של קינמון הורגשו בפה.
האם מישהו הצליח עם עוגה זו?