לאחר המכתב של הבודדה מה דעתכם

המכתב נוגע ל-../images/Emo23.gif

ואולי יותר נכון לומר מזעזע.... אונמם יש שם אהבה גדולה- אבל זוהי אהבה מסוכנת - יש בה תלות והתבטלות של הנערה כאדם עצמאי ללא סבה וסבתה. הנכדה אומרת שחייה לא סבה וסבתה אינם חיים יתכן שזוהי אימרה מוגזמת וילדותית - אבל ראויה להתייחסות רצינית.

לייציק

New member
זה עצוב לי שבעתיים ../images/Emo10.gif

כי הייתי עדה באופן אישי להרס של משפחה, בגלל מחלת האנורקסיה של בתם ... הסיפור עצוב מדי מכדי שאספר אותו לכם ...

לייציק

New member
ואם כבר מזכירים דברים עצובים ../images/Emo4.gif

האם שמתם לב למודעה בצד שמאל של העמוד הקוראת לחתום על העצומה למען רון ארד ? " אם אין רון ארד אז אין דיראני " מזמינים שם ללחוץ להצבעה וזה לא מעלה שום דבר ...
אני כבר חתמתי בכתובת הזאת : http://www052.intervision.co.il/ronarad/ האם אתם חתמתם ?

שרה16

New member
הילדה זועקת לעזרה../images/Emo7.gif

תשימו לב לנאמר בכרטיס שלה, ההודעות האחרונות. היא לא סתם מתפוגגת,הלוואי ומישהו יוציא אותה מזה.

emmy5

New member
איך אפשר לעזור לה?

ברגע שהיא מכירה בבעיות שלה ,היא מחכה שמשהו יעזור לה ... אני לא הבנתי בדיוק מה הבעיות שלה? נורקסית? מה אתם מבינים מכל המכתב? עצוב, אבל מה אפשר לעשות ?

emmy5

New member
הבעיה מאוד רצינית ,

ילדה בת 16 ...איפה המשפחה ? מי היא? מי הסבתא והסבא ? מי יכול לעזור לה? זה שאנחנו כותבים , אנחנו לומדים לשים לב לילדים שלנו ,לבעיות שלהם...

לייציק

New member
בשביל לעזור לה, צריך קודם כל להכיר

אותה. אני מניחה שיש מספיק אנשים מסביבה שמכירים אותה ויכולים לעזור, או לפחות לנסות לעזור ... ובאמת מה עם הסבא והסבתא? האם הם עד כדי כך עיוורים ולא רואים את מצבה? היום יש לזה טיפולים מתקדמים ומצליחים לעזור במקרים שלפני כן לא יכלו ...

לייציק

New member
אבל, מה שהכי חשוב באמת, זו

התמיכה הנפשית. של משפחה וחברים קרובים... אם אין,אז זה באמת קשה לצאת מזה ...

yaely2

New member
מנהל
רק ה' יכול לעזור והרופאים לנסות

שלום לכם, יש לי הרגשה שלייצ'יק ואני מדברים על אותו מקרה. איך ילדה צעירה הרעיבה עצמה למוות. הכרתי את האבא וזה היה נורא לראות אותה דועכת, לרוץ לכל מקום אפשרי ובלתי אפשרי, ולראות את הילדה מתמוססת בידים. נ ו ר א יעלי

לייציק

New member
יעלוש, היו לדאבוננו הרבה מקרים כאלה

המקרה שאני מדברת אליו, קרה בקיבוץ בצפון ... מאד מאד מאד עצוב, כי האמא הלכה, אחר כך הבת החולה ובסוף גם האבא ... ממש טרגדיה ...

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo10.gifזה לא אותו מקרה לייצ'יק ../images/Emo7.gif

שלום לכם, המקרה שלי ושל לייצ'יק הוא לא אותו מקרה. חשבתי כך כי זה קרה בעיר בה אני גרה. קראתי במקרה את מה שכתבתי קודם וראיתי שלא התנסחתי נכון. אני ראיתי איך האבא רץ עם ביתו ועם גרושתו, ורק לידיעתכם זו מחלה שאין לה שום קשר להורים. זו מחלה נפשית ולא פסיכולוגית. יש מקרים שמצליחים לרפא, אחת מהנרפאות כתבה ספר בשם "עד כלות" שכחתי את שם המחברת ואם תרצו אכתוב אותו אחר כך יעלי

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo141.gifהספר של אמיר גפנה,

שלום לכם,
המחברת עברה את המחלה על בשרה וזה ספר אוטוביוגרפי. היום שומעים עליה בתור סופרת או משהו כזה יעלי

bimbo.

New member
מזעזע... שמתם לב לניק שלה?

אני חוששת שלא ניתן לעזור לה. היא כאילו כותבת גזר דין מוות. נורא !!!

למעלה