ואולי יותר נכון לומר מזעזע.... אונמם יש שם אהבה גדולה- אבל זוהי אהבה מסוכנת - יש בה תלות והתבטלות של הנערה כאדם עצמאי ללא סבה וסבתה. הנכדה אומרת שחייה לא סבה וסבתה אינם חיים יתכן שזוהי אימרה מוגזמת וילדותית - אבל ראויה להתייחסות רצינית.
האם שמתם לב למודעה בצד שמאל של העמוד הקוראת לחתום על העצומה למען רון ארד ? " אם אין רון ארד אז אין דיראני " מזמינים שם ללחוץ להצבעה וזה לא מעלה שום דבר ...
אני כבר חתמתי בכתובת הזאת : http://www052.intervision.co.il/ronarad/ האם אתם חתמתם ?
אותה. אני מניחה שיש מספיק אנשים מסביבה שמכירים אותה ויכולים לעזור, או לפחות לנסות לעזור ... ובאמת מה עם הסבא והסבתא? האם הם עד כדי כך עיוורים ולא רואים את מצבה? היום יש לזה טיפולים מתקדמים ומצליחים לעזור במקרים שלפני כן לא יכלו ...
שלום לכם, יש לי הרגשה שלייצ'יק ואני מדברים על אותו מקרה. איך ילדה צעירה הרעיבה עצמה למוות. הכרתי את האבא וזה היה נורא לראות אותה דועכת, לרוץ לכל מקום אפשרי ובלתי אפשרי, ולראות את הילדה מתמוססת בידים. נ ו ר א יעלי
../images/Emo10.gifזה לא אותו מקרה לייצ'יק ../images/Emo7.gif
שלום לכם, המקרה שלי ושל לייצ'יק הוא לא אותו מקרה. חשבתי כך כי זה קרה בעיר בה אני גרה. קראתי במקרה את מה שכתבתי קודם וראיתי שלא התנסחתי נכון. אני ראיתי איך האבא רץ עם ביתו ועם גרושתו, ורק לידיעתכם זו מחלה שאין לה שום קשר להורים. זו מחלה נפשית ולא פסיכולוגית. יש מקרים שמצליחים לרפא, אחת מהנרפאות כתבה ספר בשם "עד כלות" שכחתי את שם המחברת ואם תרצו אכתוב אותו אחר כך יעלי