לאחר המלצה: מחשבות וטיפים לירח דבש

amirkol

New member
לאחר המלצה: מחשבות וטיפים לירח דבש

שלום לכולם, לאחר המלצה חמה, אני פונה לעזרת המומחים כאן. אנו זוג לפני חתונה ומתלבטים לגבי ירח הדבש שמתוכנן לחודש אוקטובר (סוף ספטמבר עד סוף אוקטובר). יש לנו מספר אופציות ואנו מאוד מתלבטים ואולי מכאן יבוא הרעיון שיוביל להכרעה. כעיקרון אנחנו תמיד חשבנו על חופים, ים, אוכל טוב עם טיולים, משהו באזור ה50/50 אבל לא מצאנו הרבה אופציות כאלו אז התגמשנו. אז ככה, אופציה ראשונה היא ארגנטינה שלושה שבועות ועוד שבוע לסיים בחופי ברזיל (משהו לכיוון ה-70/30 לטובת הטיולים והנופים ופחות ים). העניין הוא שהבנו כי בטיול ירח דבש של חודש, ההתברברות עם השפה יכולה להקשות, מה גם שחופיה של ברזיל, אמנם יפהפיים, אך חופיה הקאריביים של מקסיקו רומנטיים יותר, ייחודיים יותר וכן הלאה. אופציה נוספת היא ארגנטינה שלושה שבועות ועוד שבוע באזורים המדהימים של יוקטן במקסיקו (הבעיה היא שהטיסה מבואנוס לקנקון מאוד מאוד יקרה). אופציה נוספת היא 3 שבועות מקסיקו, נניח להתחיל במקסיקו סיטי ולאט לאט לנוע לכיוון יוקטן והחופים. בנוסף, לשלב טיסה או קרוז לאחד/כמה האיים הקאריביים (השאלה היא האם מקנקון שווה לקחת טיסה או לצאת לקרוז לקאריביים או אולי לשכור אוטו, להקיף את מפרץ מקסיקו ולצאת לאותו דבר ממיאמי)? למה לא רק מקסיקו? כי הייתי כבר בחופים של יוקטן וגם בתוך "המיינלנד" המקסיקני (פלנקה, סן קריסטובל) ואני מאוד רוצה לראות גם (בדגש על גם ולא רק) נופים שלא ראיתי (קאריביים, ברזיל, ארגנטינה....). מכאן הרצון שלנו לשלב 2 יעדים. התקציב כולו הוא 20 עד 25,000 ש"ח. ובכן....המלצות? רעיונות? מחשבות? הערות? הארות? בבקשה, הכל יתקבל בברכה, תודה, אמיר ומיטל.

natyh

New member
באוקטובר ירח דבש במקסיקו או בקריביים ?

זו למיטב הבנתי עונת ההוריקנים אנא תקן אם טעיתי . חברים לכו על ברזיל ותשכחו מכל היתר . מקסיקו מטמטמת אך אין כמו ברזיל .

amirkol

New member
טכנית את צודקת

עונת ההוריקנים נמשכת גם באוקטובר ואף לעיתים ממשיכה לתוך נובמבר אבל את יודעת מה תמיד אומרים: "יהיה בסדר". אנחנו מקווים. אז את ממליצה על חודש ברזיל? ככה? בלי שום לבטים?

natyh

New member
אתה לא את .....

לא לא בלי לבטים ... פשוט ברזיל ענקית יש בה הכל , אין טוב ממנה לירח דבש בודאי בתקופה הזו . וכמובן שאין טוב ממקסיקו במרץ או אפריל את התאריך כאמור בחרתם , ההמלצה שלי להתמקד במדינה אחת אין טעם לרוץ ממקום למקום כאשר מדובר על ירח דבש , במקומות הכפריים המבודדים הללו בברזיל או בכל מדינה אחרת הכיף הוא להתחבר לאוירת המנינה של המקומיים א מניה בפורטוגזית מנינה בספרדית , אין סיבה למהר לשום מקום ואין מקום למהר אליו אם תתחברו לאוירה הזו לא תתכננו יותר מדי ופשוט תזרמו יהיה לכם ירח דבש מדהים, כדאי לקרא את הספרים של זורז אמאדו על מנת להבין את הראש . ותודה על הפירגון לפורום .

amirkol

New member
סליחה...

לא יקרה שוב. תודה על המלצתך לגבי ברזיל....יילקח לתשומת ליבנו, תודה רבה!

למעלה