לאחר הפגישה.......

pilovich shahf

New member
לאחר הפגישה........./images/Emo104.gif

לאחר שיחה עם גבי קדוש שוכנעתי ...במבחן התוצאה. לכן אני בטוח שגבי קדוש הוא ראש עיר טוב במבחן התוצאה. ואני גם טוב בפרט ובמבחן התוצאה בכלל אז אני בוחר גבי כי מרגישים שטוב יותר (חוץ מזה פיפין התקשרה עלי ושתיתי עם גבי קפה בלובי). גבי המלך גבי המלך גבי המלך .............. מבחן התוצאה נ.ב. הממונה על השר נתפס במבחן התוצאה שהוא עם המיכנסיים למטה והתוצאה היתה קטנה . ש.פ. מיבחן התוצאה

נו כמו שאומרים השמיים זה הגבול../images/Emo104.gif

נו. כמו שאומרים השמיים זה הגבול וזה לא מפריע לך להתחזות בניק של פילוביץ שחף. מה בדיוק אתה רוצה להגיד
אני מכיר אישית את פילוביץ שחף, אפילו דיברתי איתו טלפונית הערב בדרכי מתל אביב לאילת, בנושא הפגישה שהיתה לו עם גבי קדוש , אני אישית אישרתי לו אותה וזה היה חשוב על מה שהם דיברו-על אום רשרש ושמורת אילת-שוניות מלאכותיות. אני חוזר זה לא יפה להתחזות בניק שלא שייך לך, זה מראה על נוכלות ופחדנות לשמה. אורי פריגל. ראש העיר הבא

אנשים קצת תרבות../images/Emo6.gif

אנשים זה רק פורום צריך לזכור שלכל אחד מותר לכתוב את דעתו גם עם זה לא מקובל על גושים אחרים אז לחזור בבקשה לתרבות פורום אילתי רציני. לא לשכוח חלק מהתגובות משודרות ברדיו לפעמים. נתפס ברשת

תתקשר אלי הרגע חזרתי מתל אביב../images/Emo104.gif

עם כל המגזינים של פוזה, האוטו לא סחב בכלל, אבל איזה מגזין יצא חבל"ז בז"בז. ראית את המתחזה הזה שכתב בניק של פילוביץ שלנו תדע לך שזה חמור מאוד. טוב תתקשר אלי אני בדרך למשרד לפרוק את האוטו, כי אני מחר צריך לקחת את הילדים לריף. אורי פרי גל. ראש העיר הבא של אילת.

תתקשר אלי אתה

אתה לא זמין אני בפלאפון המגזין של פוזה יצא פצצות כי נתנו את הנשמה תודה רבה לשחר העורך השפיץ של פוזה ומורי האיש מאחורי המצלמה וכמובן לאנשי המערכת ולמחלקות הדפוס והגרפיקה

תפסת תחת הא..תתקשר אני עסוק../images/Emo104.gif

שכחת את הטור הירוק- שפילוביץ שחף כותב לנו יצא פצצות לגבות חבל"ז בז"בז. אורי פרי גל. ראש העיר הבא של אילת.

שחף תפסיק לישתמש בשם פריגל

חוצפן קטן תפסיק לכתוב בשמו של אורי חצוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אני זה לא שחף אני שותפך היקר מה

קורה לך, התחלקת על השכל. כנס למיטה תרביץ אחד טוב ומחר תבוא לדולפין ריף. אורי פרי גל. ראש העיר הבא של אילת.

שחף אתה בדיחה עצובה

לישתמש בשם פרטי של בן אדם שהוא דמות ציבורית זה עברה על החוק ,בסוף לא תהיה לי ברירה ונגיש עליך תביעת הוצאת דיבה. מה עוד שאתה משתמש בביטויים מהרחוב לדוגמא: "תרביץ מספר" תגיד אתה לא בוכל בשום אמצעי כדי ללכלך את שמו הטוב של מר אורי פריגל תתביש לך ... לא היתה רוצה שנישתמש בשמך הפרטי בפורום או בכל מדיה אחרת ונלכלך אותו, איפה היושר שלך........ אני קורה לך ליתנצל בפני מר אורי פריגל בטרם עת לפני שניפנה לגורמים הממונים כדי לטפל בנושא זה. אני מקווה שגולשי הפורום לא ילמדו מגולש כמוך את תורת הישראלי המכוער.. פשוט עצוב שעוד קיימים אנשים כמוך שצורת הביטוי שלהם קיימת רק עוד במדינות העולם השלישי. כמה חבל נתפס ברשת

pilovich shahaf

New member
נתפס ברשת ברוך שובך מהמחתרת../images/Emo104.gif

נכנסתי למחשב זה עתה ולהפתעתי הרבה אני שם לב שאתה פונה אלי, בו בשעה שאני שם לב לראשונה שהיה אתמול מתחזה בניק שלי, ואם אתה שם לב לניק שלי- המילה באנגלית שחף מופיעה עם שני [a]. לכן עלינו לברר באמת מה קורה פה, ויש לי הרגשה שאם מסתכלים אחורה אז כל הבלאגן התחיל דוקא מימך, ירדת למחתרת ליומיים לאחר שהכפשת אותי על שדיווחתי על הפגישה עם כבוד ראש העיר מר גבי קדוש..., ופתאום הופעת בניקים אחרים - "כפתק לבן"... "כדור חדש" ומיד הופעת בניק שלי "כפילוביץ שחף" וכניראה מישהוא תפס טרמפ עליך וניצל זאת. מאחר ואני "פילוביץ" האמיתי ואתה "נתפס ברשת", ואני מכיר רק אחד שיש לו את הניק הזה, אז אם ככה אין לנו בעיה, אפשר לפתור את הבעיה בקלות, נדפיס את כל השתלשלות ההודעות ונלך עם זה לכל כתובת שתבחר בכלל ומכונת אמת בפרט, ונדע כולנו מי הוא האורגינל ומי המתחזה. "סוף מעשה במחשבה תחילה"..... ו-"מות וחיים ביד הלשון".....במיקרה הזה-...זה האצבעות שמתופפות על המיקלדת מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש.
נתפס ברשת מאחר ואני מכיר אותך אישית כמו שאני מכיר אותך אישית, אני לא מבין למה אני בדיחה בעיניך והינך לכל אורך הדרך מכפיש אותי ויורד עלי- על מה שאני כותב....תחשוב על זה ואת כל זה נדסקס לא מעל דפי הפורום, אני חושב שהגזמת בצורה שלא מתאימה לך ולמי שאתה מייצג.

אאא

New member
תגובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכל המתימרים שאילת באמת חשובה לכם שלום! הגיע הזמן שתפעלו באמת בדברים החשובים לאילת ותושביה ולא ברכילות הקטנונית מי אמר למי איפה ומתי. ת ע ש ו , במקום לדבר כל כך הרבה..... אך כנראה שדרכם של פוליטיקאים לדבר ולהבטיח בלבד ובזה עיקר מעשיהם.

למעלה