לאחר התוצאות - מבט אישי אלבום שלישי

נעהירחק

New member
לאחר התוצאות - מבט אישי אלבום שלישי

אבקש לבחור שיר אחד בלבד, תודה. השיר הכי אהוב: השיר הפחות אהוב: השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: הסברים לבחירות יתקבלו בברכה. תוספות יתקבלו בשמחה. סיכומיים נעשה בסוף העונה. תודה על שיתוף הפעולה.

נעהירחק

New member
מבט אישי

השיר הכי אהוב: הוכחה
. השילוב המנצח - מילים לחן וביצוע. ללא ספק השיר הכי טוב באלבום. השיר הפחות אהוב: שתי גדות. כנראה שהשיר באמת מתאים יותר לקרן. השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: התזמורת נגנה. השיר הכי כיפי באלבום שבו העוצמה של מירי כל כך מורגשת וקול פשוט נפלא. השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: שתי גדות, עם כל הצער שבדבר
. בנוסף נוצות שיר בלוזי נפלא שהלואי ומירי תשיר עוד בסגנון הזה שיושב עליה נפלא, גם עיזבוני לנפשי פשוט מקסים שבו מירי פשוט שוחה נפלא לתוך הסגנון היווני וכמובן התזמורת נגנה. כל השירים אהבתי פחות או יותר מלבד שיר מס' 11 שאותו תמיד אני מעבירה. לסיכום: האלבום הכי טוב בנתיים לטעמי. מירי הצלחה בכל ותמשיכי ללוות אותנו תמיד

veredmp

New member
וואי, אני גרועה בלבחור אחד בלבד....

ולכן אני אתעלם מהבקשה שלך וכשלא אצליח לבחור רק אחד, אני אציין את ההתלבטויות שלי
השיר הכי אהוב: משתנה לפי מצב רוח בין "מה עשית" לבין "הי אחותי" השיר הפחות אהוב: בזמן האחרון התחלתי לאהוב יותר ויותר את "עזבוני לנפשי" ולכן אני אלך על "נוצות" השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: "התזמורת נגנה". סגנון המוזיקה הזה פשוט יושב עליה בול, והיא נשמעת שם פשוט מושלם! השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: אין דבר כזה

shay keran21

New member
../images/Emo45.gifלגביי עזבוני לנפשי..כמו שאמרתי,השיר הזה מ

מהחנתי שיר תקופות כאלו..זה שיר ספיציפי...אם את מתחברת אליו דוקא עכשיו זה בגלל מצב שאת שרויה בו כעת...זה שיר שיאהבו אותו יותר ויותר ברגע שיתחברו אליו..לצערי הרב ככה גם "הוכחה" אבל הוכחה יותר ענק ויותר בומבסטי...קיצר.אני יכול לחפור..חח ואין לי כוח

veredmp

New member
אני תמיד רוצה שיעזבוני לנפשי, לא היה שינוי

בזה בחודשיים האחרונים

shay keran21

New member
חחח נו ורד...תהיי פעם אחת לא צינית!! אנחנו

מדברים על עניין רציני!! חחחחחחחחח איאיאאי

veredmp

New member
אין רצינית ממני!

אני בן אדם אנטיפט שאין לו כוח לאנשים ורוצה שיעזבו אותי בשקט. במיוחד בחודשים האחרונים

ofree15

New member
אממ....

השיר הכי אהוב: טוב זה בהחלט תלוי, יש את "הוכחה" שכל פעם שאני שומעת אותו יש לי דמעה בעין, ואת "מה עשית" שהוא גאוני
השיר הפחות אהוב: נראה לי נוצות השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: התזמורת נגנה
השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: לא נראה לי שיש..

ady18

Well-known member
עונה

הכי אהוב נטלי הכי פחות אהוב הוכחה נשמעת הכי טוב מה עשית הכי פחות חדשות טובות

orelxd

New member
ממש קשהXD

השיר הכי אהוב:אין על הוכחה המילים האלה מדהימות אותי והם כלכך נכונות עם האקפלות שיש בשיר מושלם! השיר הפחות אהוב:לרגע נדמה:D סורי אבל הוא מרדים אותיXD השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב:מתלבט בין היי אחותי לבין התזמורת נגנה אבל אני יבחר בהיי אחותי היא נותנת שמה עוצמה מרהיבה השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: יום ראשון:( לצערי הוא בזבוז סינגל והיא יכלה להוציא את היי אחותי במקום..

מבט אישי שלי! ../images/Emo42.gif

השיר הכי אהוב: השיר שלי הוא "היי אחותי". בפעם הראשונה ששמעתי את השיר בכיתי בלי סוף! זה שיר שבא לי בדיוק בתקופה המתוארת בשיר - "מעבודה לעבודה עוד יש לך להספיק..", "מעבודה לבנאדם שלך כמעט שכחת לאסוף את הילדה שבך"!! מדהים כמה זה המציאות שלי!! כל פעם אני מתרגשת ממנו מחדש! זה פשוט השיר שלי! אפילו מכל השירים של מירי!! השיר הפחות אהוב: עדיין "עזבוני לנפשי"... אני בהחלט אוהבת אותו יותר עכשיו מאשר בשמיעה הראשונה, אבל בעיניי הוא פחות טוב משאר השירים בדיסק, למרות שיש לו עיבוד יפה. השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: "התזמורת ניגנה"! אולי זה גם בגלל הקצב, לא יודעת הכל בשיר הזה משתלב בצורה מושלמת, הלחן, המילים, העיבוד והקול של מירי ממש פורח שם! נשמע גם כאילו היא נהנית לשיר אותו... אבל לכו תדעו, יכול להיות שזאת סתם ההרגשה שלי
השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: מירי לא יכולה להישמע לא טוב כשהיא שרה! אבל אם צריך לבחור שיר אחד שבו היא נשמעת פחות טוב מהאחרים אז שוב.. "עזבוני לנפשי". אני לא יודעת מה איתכם אני ממש מאוהבת בדיסק הזה, אני שומעת אותו כל יום בלופים ולא נמאס לי! אני חושבת שהוא ממש מצוין, ושאחרי שמיעה אחת אי אפשר לקבוע כלום, או לבקר אותו באיזה שהיא צורה, כי הוא באמת דיסק שצריך לעכל, מגלים את היופי בשירים רק אחרי כמה שמיעות!!

I מ י ר ב I

New member
אין לי פייבוריט באלבום הזה

אני שומעת אותו להנאתי מדלגת על 'התזמורת נגנה' ועל 'פנינים בנהרות' ולפעמים על 'הוכחה'. מירי נשמעת בכל השירים מצוין כתמיד.

עונה... (באתי לכתוב מסכמת) :)

השיר הכי אהוב:חדשות טובות. השיר הפחות אהוב:נוצות. השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב:יום ראשון,זה שיר דרמתי וזה יותר סיפור מאשר שיר,והדרך שבה היא שרה את השיר מתאים לעלילה,וזה נשמע ממש טוב בעיניי:) השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב:היא נשמעת יפה בכל שיר! למרות שאני לא מתחברת לרוב האלבום,אהבתי יותר את האלבומים הקודמים, אבל למירי יש קול קסום,לא משנה מה היא תשיר:) היא יכולה גם לשיר את "עוגה עוגה" והיא תשמע בו טוב :) (אין מה לעשות שעובדים בגן ילדים הראש נדפק)...

oranitoosh

New member
מבט אישי שלי ../images/Emo13.gif

השיר הכי אהוב: "מה עשית"- שיר שתפס אותי מהרגע הראשון, שיר כיפי, קליל וקליט . איכשהוא כל פעם שאני שומעת אותו בא לי להתחיל לרקוד. השיר הפחות אהוב: קשה, אבל התזמורת ניגנה. השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: הוכחה, והי אחותי.. השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: קשה, אבל שתי גדות, שיר מקסים, שמשהו בו קצת מפוספס לטעמי..

מורןס

New member
עונה

השיר האהוב: קשה מידי. אבל נראה לי לפי הסדר הזה: הי אחותי, מה עשית, נטלי. המדד אצלי בד"כ זה איזה שיר אני יכולה לשמוע 10 פעמים רצוף בלי שזה יעצבן אותי ואני ארצה להחליף שיר. ובכלל אני אוהבת מאוד את רוב השירים באלבום. השיר הפחות אהוב: נוצות. גרנדיוזי מידי לטעמי. השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: ולרגע נדמה. הכי מזכיר לי את מירי מהאלבומים הקודמים. השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: נוצות. יש בו הרבה נמוכים ומעבר בן לבין..

למעלה