מבט אישי שלי! ../images/Emo42.gif
השיר הכי אהוב: השיר שלי הוא "היי אחותי". בפעם הראשונה ששמעתי את השיר בכיתי בלי סוף! זה שיר שבא לי בדיוק בתקופה המתוארת בשיר - "מעבודה לעבודה עוד יש לך להספיק..", "מעבודה לבנאדם שלך כמעט שכחת לאסוף את הילדה שבך"!! מדהים כמה זה המציאות שלי!! כל פעם אני מתרגשת ממנו מחדש! זה פשוט השיר שלי! אפילו מכל השירים של מירי!! השיר הפחות אהוב: עדיין "עזבוני לנפשי"... אני בהחלט אוהבת אותו יותר עכשיו מאשר בשמיעה הראשונה, אבל בעיניי הוא פחות טוב משאר השירים בדיסק, למרות שיש לו עיבוד יפה. השיר שבו מירי נשמעת הכי טוב: "התזמורת ניגנה"! אולי זה גם בגלל הקצב, לא יודעת הכל בשיר הזה משתלב בצורה מושלמת, הלחן, המילים, העיבוד והקול של מירי ממש פורח שם! נשמע גם כאילו היא נהנית לשיר אותו... אבל לכו תדעו, יכול להיות שזאת סתם ההרגשה שלי
השיר שבו מירי נשמעת פחות טוב: מירי לא יכולה להישמע לא טוב כשהיא שרה! אבל אם צריך לבחור שיר אחד שבו היא נשמעת פחות טוב מהאחרים אז שוב.. "עזבוני לנפשי". אני לא יודעת מה איתכם אני ממש מאוהבת בדיסק הזה, אני שומעת אותו כל יום בלופים ולא נמאס לי! אני חושבת שהוא ממש מצוין, ושאחרי שמיעה אחת אי אפשר לקבוע כלום, או לבקר אותו באיזה שהיא צורה, כי הוא באמת דיסק שצריך לעכל, מגלים את היופי בשירים רק אחרי כמה שמיעות!!